Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
AMERICAN AUDIO V1000 V2000 SCH
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
871.7 KB
Page
4
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
AMERICAN AUDIO V1000 V2000 SCH service manual (1st page)
Preview of AMERICAN AUDIO V1000 V2000 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
AMERICAN AUDIO V1000 V2000 SCH service manual (2nd page)
Preview of AMERICAN AUDIO V1000 V2000 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Akai HX-2 motorcsere után halk motorzaj hallatszik a kimeneten
Kedves Kollégák!

Egy Akai HX-2 deckben cseréltem motort, egy Sony deck motorját tettem bele: MMI-6S2LKS tipusút. A Sonyban hibátlanul működött, de az Akaiban halkan hallatszik egy motorzaj a kimeneten a számok között. Egyszerűen nem jövök rá az okára. Egy másik motorral is kipróbáltam, a saját Aiwa F 220-asomból tettem át, ami szintén jól működött, és avval is ugyanaz a jelenség. Tudnátok segíteni a megoldásban? A tápban a 12 Voltot biztosító áramkörben az elkókat már cseréltem, de ez nem hozott eredményt.

Előre is köszönöm, csabeszd.
Onkyo subwoofer SKW-501E idővel kikapcsol
Onkyo subwoofer SKW-501E hibajelenség: A fenti subwoofer kapcsolási rajzát régebben feltöltöttem. Olyan hibával találkoztam vele kapcsolatban, hogy egy idő után nem szól (nem működik) holott a LED mutatja a front panelon a mgfelelő bemeneti jelszint szerinti működést. Többszöri kísérletezgetés után a következőt véltem felfedezni: ha kihúzom a 220V-os tápot a konnektorból, majd kb. 5 sec múlva vissza működik (kb. majdnem 1 napot kibír, újfent kihúzva a hálózati csatlakozót, majd azt visszadugva, ismét üzemel !?) Szétszerelve a tápegység teljesen más, mint a kapcsolási rajzon. (fénykép csatolva). Arra a következtetésre jutottam, hogy a tápegység tartalmaz egy relét, amely valószínű a subw. elektronikájától kap vezérlőjelet, amely felkapcsolja a nagy áramú részt az elekronikában és ezzel működőképes lesz. De amit nem tudok, hogy mitől javul meg, ha kihúzom a tápkábelt, visszadugva egyből működik? és egy másik érdekes jelenség, ha a subw. hátsó paneljén kapcsolom csak ki a tápot, majd visszakapcsolva azt a subw. nem működik, mindenképpen a hálózati csatlakozót kell kihúzni !!! Van-e valakinek ilyen kapcsolási rajza, amelyen ezen tápegység is szerepel, amely kapcsolódik a suwb. teljes elektronikájához. Vagy találkozott-e valaki hasonló jelenséggel?
Pioneer VSX-417 erősítő villámcsapott, nem indul. FELFÜGGESZTVE
Üdv! A címben említett erősítő nem akar elindulni. A készülék lemez takaróján látszik egy fekete rész, ahol valószínűleg áthúzott a villám, viszont a készüléken belül nem látom ennek az ellen oldalát. Az égés a fő trafó mellett látszik a burkolat alsó szélén. A standby 5V megvan, és néhány áram alá helyezéskor a relé is behúzott, kapcsolva a fő tápot. Most már nem húz be, viszont a relé kapcsoló tranzisztorát összezárva, behúz a relé, és valamiért úgy is marad olyankor. A fő tápot végigmértem, ha nem hagytam ki semmit, akkor megvan az összes feszültség mindenhol, amiknek meg kell lenni. Gyanús melegedést nem tapasztalok, a végfokok és a uC langyosak. Amire én gyanakszok, az a uC, aminek vagy vége lett, vagy csak nem ébred fel, esetleg a kvarc is lehet bűnös. Azt, hogy a uC életképes-e még, tudom valahogy ellenőrizni? A kijelzőn egyébként nem látszik semmi, gombokra nem reagál.
SAL WRC200 car audio amplifier protection is on.
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? SAL WRC200 autó erősítő kapcsolási rajzot keresek. Olvastam, ebben a témában volt már fórum de rajzot ott sem találtam. A gondom az, hogy nem indul el a kütyü, védelem nem engedi. TL494-et már cseréltem de szerintem az eredeti se volt rossz. Az IRF feteket jónak mérem a PT35C, PT36C tranyók is jónak látszanak. Volt néhány "kínai" forrasztás amiket kijavítottam, de továbbra sem működik. Az esetleges segíséget előre is köszönöm. Üdv:Laci
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling