Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BELMONT RADIO CORP. 541 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
102.0 KB
Page
3
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar belmont manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
BELMONT RADIO CORP. 541 SCH service manual (1st page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 541 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
BELMONT RADIO CORP. 541 SCH service manual (2nd page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 541 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BELMONT RADIO CORP. 541
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Sony CMT-GPX7 tip. minihifi cd olvasoja neha oda-vissza ugral.
Sziasztok. A cimben szereplo keszulekem cd jatszoja szamomra furcsa dolgot produkal: oda-vissza ugral, es ezt nemcsak a zenen hallom, hanem a szamlalon is latom. A cd-ket egybol beolvassa, az mp3-at is, de a lejatszas folyaman elojon ez a jelenseg, barmelyik zeneszamnal. A kivalasztott zeneszamot egybol megtalalja, csak a lejatszas nem megy neki siman, folyamatosan. A mechanikahoz sajna csak ugy ferek hozza, hogy ha a keszuleket szetszedem, tehat mukodes kozben nem lathatom. Talalkozott mar valaki ilyen jelenseggel?
JVC KD-SH909R
Sziasztok! Ennek a készüléknek az a hibája, hogy nem adja ki az előlapot. Ha bekapcsolom akkor megmozdítja az előlapot egy kicsit, és ERR06-ot ír a kijelzőre. A végállás kapcsolókat kimértem, a fogasléc mellett. Milyen gond lehet vele?
ID Silvertone Radio
tried the number on the back right corner and the numbers on the tuning cap but can't seem to find the radio. Even tried looking on Ebay. Cleaned up all the switches and AM works great but can't get anything on FM. Tried a signal generator on FM and the radio I listen to picked it up but not the silvertone. Freaked out the cat with the tone Thanks in Advance everyone http://s276.photobucket.com/albums/kk15/oakdust/Silvertone%20Radio/
Hangszóró javítása
Hello! Van egy hangfalam, benne 2db mély hangszóróval. Az egyik "dünnyög", azaz enyhén recsegve szól, de nem érintkezési probléma, inkább olyan, mintha rozsdás lenne a mágnes környéke és ahogy mozog a papír, enyhén serceg, túlvezérelt felvétel szerű lesz a hangkép. (De látszólag nem rozsdás semmi, csak a hang hasonlít ilyesmire.) Volt már tavaly a másik oldali hangfallal hasonló problémám, azt megoldottam úgy, hogy megfordítottam a hangszórót (fejjel lefelé) és onnantól jó lett. (Tehát valami a lógástól eldeformálódik benne és a papír hozzáérhet egy álló részhez.) Ezt 120 fokban kellett fordítani és jobb lett, majd visszacsavarozva (azaz megfeszülve) most épp tökéletes... viszont ez munkaeszköz és nem lenne jó, ha épp egy rendezvény közepén kezdené el ezt a rettenetes hangzást. Nincs nedves helyen tárolva (most épp lakásban van, korábban garázsban volt). Ha kézzel enyhén nyomom, húzom, stb. akkor elmulasztható vagy felerősíthető ez a zaj. Maga a papír sértetlen, a hátsó sárga harmonika szerű hullámlemez is ép, nincs túlhajtva. A hangfal típus itt szerintem nem releváns, mert sima kazettás magnóval is volt hasonló problémám, igaz ott nem próbáltam forgatni. Ennek ellenére a típusa: Omnitronic DX-2522, 2db 16ohm-os van benne, a másik szépen szól, most épp ez is, de szállítás közben ha elmozdul, akkor így jártam. Ezért keresnék tartós megoldást, lehetőleg egyszerűt, nem rombolásosat. Ahogy láttam, a mágnes csavarozva van, tehát elképzelhető, hogy leszedhető. Egyenlőre még csak elméleti a kérdés, tehát épp most raktam össze, nem holnap bombáznám ismét szét, de aki ebben járatosabb, annak elfogadnám a tanácsát, hogy mit lehet ezzel kezdeni.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce