Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BELMONT RADIO CORP. 571, SERIES A SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
118.1 KB
Page
3
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar belmont manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
BELMONT RADIO CORP. 571, SERIES A SCH service manual (1st page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 571, SERIES A SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
BELMONT RADIO CORP. 571, SERIES A SCH service manual (2nd page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 571, SERIES A SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BELMONT RADIO CORP. SERIES 571
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
BOSE Soundlink Mini II nem tölt és nem kapcsol be
Sziasztok!

A fenti lejátszót a lányom hozta Gibraltárról, amelyet egyik kollégája ki akarta dobni, de ő nem éngedte az én javaslatomra. Ott, a külföldiek, de főleg az angolok, hamar kidobják a defektes elektrós cuccokat, nem viszik szervízbe, még nem is érdekli őket, hogy meg lehet-e javítani és mennyiért.
No, de visszatérve a Bose-re, betettemm tölteni 5V/3A-es töltőre (a márkája SOMOSTEL SMS-A12), de nem töltődik, mert a sárga led nem jelzi. Megjegyzem, hogy a cuccot töltő nélkül kaptam. Szétszedtem, benne semmi égésnyom, vagy valami más elszíneződés, vagy víznyomok, semmi.
Ellenőriztem a mikro usb bemenetet, az 5V fesz bemegy, a többi cstlakozó is jó: egy elvágott usb kábellel ellenőriztem a folytonosságot és mindenik szál csatlakozik a bemeneti nyákhoz.
Az akkumulátoron, amely 7,4 voltos lenne (feltételezem, hogy 2 db. 18650-esből áll) zero voltot mértem. Miután betettem tölteni, az aksin a fesz lassan, de nagyon lassan, kezdett változni - 1mV-os lépéssel - úgy, hogy kb. egy óra mulva 1.8 V lett.
Leszedtem az aksit és labortápot kapcsoltam rá, de így sem indult - valószínű, hogy ez a cucc, csak aksiról megy, amikor ez föl van töltve és a töltőkábel le van csatlakoztatva. A következtetésem az, hogy az aksi rossz és kellene helyette egy másik.
Csatlakoztattam számítógéphez szoftware frissítés végett de sajnos a gép nem látja a zenecuccot.
A problémám az, hogy szétnéztem a neten aksik terén (az EMAG-on és máshol itt Nagyváradon) de ezek az alkatrészek nagyon drágák és viszonylag rossz róluk a visszajelzés. Több helyen is olvastam, hogy X megvásárolta az aksit, amely elektromos szempontból jónak bizonyult, mechanikailag rezgett amikor a hangfal basszusokat produkált. Tehát, szerintem megette a fene az egészet, kiadom a sok pénzt (kb. 50 euróról van szó) és egy zajos, rezgő hangfalam lesz.
Azon is gondolkodtam, hogy lemodok a hordozhatóságáról és külső tápra teszem, de ha nem megy labortáról, csak aksiról, akkor ez a verzió meghalt. Lehet, hogy létezik módszer, hogy átalakítsam, de nem találtam hozzá kapcs. rajzot?
Esetleg, ha volna valakinek valamilyen véleménye, azt szívesen venném.

Üdv. B Zsolt
VOLVO delphi delco 28177571 autórádió dekódolásban segítség {MEGOLDVA}
Szevasztok, adott egy ilyen a címben megadott rádió, amely kizárásában kifogytam az ötletekböl. Idáig nem okozott gondot a VOLVO, mert a kód álltalában úgy volt, hogy az eeprom valamelyik címsorában 0x 0y 0v 0w formában volt megadva, ez előtt ma egy VR300-at meg is oldottam ily módon. Na ebbe meg viszont beletört a bicskám. Az amit idáig sikerűlt megtalálni az az, hogy a hibaszámlálók a h354 és a h41C címen vannak és azok lenullázásaval, megint beírható a kód, sajnos mindidáig a téves. Ha valaki a megadott eeprom-ból látja a kódot, legyen szíves ossza meg velem is. Köszönöm előre. Üdvözletem
Orion SE 1025 B Erősítő Végfokpanel újraépítése
Sziasztok! A témáról régebben volt fent bőven olvasni való de nem találom most sehol. Van egy ORION SE 1025 B erősítőm amelynek kiment az egyik oldalon a végfok panelje. Ezt a panelt szeretném újra gyártani. A panelról van pontos fólia rajzom amely alapján a nyákot el is tudnám készíteni és egy részben áttervezett fólia rajzhoz is hozzájutottam. Az én problémám az, hogy a végfokpanelen elhelyezkedő alkatrészek némelyike ugyanazzal az értékkel már nem kapható így csak azoknál nagyobb értékűt lehet venni mint kiváltó alkatrész. Miben fognak változni az erősítőm tulajdonságai ha a kiváltó alkatrészeket szerelem be amelyek nagyobb értékekkel bírnak mint ami eredetileg adott helyre valók és valyon működni is fog e?! Remélem van segítség!!! A kapcsolási rajz: http://elektrotanya.com/orion_se1025b_sch.jpg/download.html A végfokról feltöltöttem egy régebbi kapott pdf-t.
Daewoo HT-SD 80 az az Orion HT 828 nem szól. (Megoldva)
A két masina teljesen egyforma képek alapján. A problémám a következő. kb 1 éve el csendesedett és az istenért sem találom a hiányzó alkatrészeket. Sőt kapcsolási rajzot sem. Az erősítő panel AR5500 felirat díszeleg. A bemeneti panelon pedig AR55xx v1.0. két alkatrészre lennék kíváncsi ami nincs meg. U1 és az U2. Ha valakinek van ilyen masinája vagy rajza. Meg köszönném. A lényeg, hogy a két alkatrész számára lennék kíváncsi.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce