Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BELMONT RADIO CORP. 705 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
137.8 KB
Page
3
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar belmont manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
BELMONT RADIO CORP. 705 SCH service manual (1st page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 705 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
BELMONT RADIO CORP. 705 SCH service manual (2nd page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 705 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BELMONT RADIO CORP. 705
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
AET-453
Üdvözletem! A fiam hozott a haverjától egy Qualiton BEAG AET-453 tipusú erősítőt, aminek bekapcsolva fertelmes "csörgő-zörgő-sistergő" hangja van mindenféle bemenő jel nélkül is, a potik letekert állapotában is. Ha rádugok valamit, lehet hallani a zenét, de csak alig, mivel a nagy "zörgés" elnyomja. Tanácsokat kérnék, mi okozza. Első körben a táp elkóira gyanakszom, amik még nagy hengeres, menetes végű elkók, (Made in Hungary 1974)!!! 4700u/40V, és 220u/40V ugyancsak hengeres fekvő kondik. Lehet még ilyeneket kapni egyáltalán, vagy csak álló kialakításút? Esetleg más okozza ezt a "zörgő" hangot? Üdv: Zsolt
Marantz CD 73 Hang Hiba
A barátom cd játékosa került hozzám nemrég, a sztori úgy indult hogy egyszer csak elhallgatott és se kép se hang, ennek 5 éve most elhozta hogy kukkolja már bele mi lehet a nyűgje, első bizti csere mivel ki volt égve, aztán ráköt a hifire és csak ilyen sercegéses zúgás tör elő belőle, cd bele olvas mindent, de a zene mellé párosul ez a búgó zúgó hang mintha test hiánya lenne de ezt átnéztem és minden rendben, ötleteket szivesen fogadok. Egy kis videó arról hogy mi a hiba:
Videoton DC2550A hangváltó adatai, pótlása
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok! Van egy Videoton DC2550A típusú 3 utas hangfalpárom amelyekben a hangváltó némelyik darabja leesett, ragasztása elengedett és a ki lógó vezeték kiszakadt. Ezeket szeretném felújítani kicserélni. Nem találtam így hirtelen hozzá infót, és semmi értelmezhető írást az eredetire írva ami benne volt. Ebben kérnék segítséget tőletek! Mi lehet az eredeti hangváltók jelölése értéke, és ha már nem beszerezhető akkor milyenre érdemes cserélni hogy nagyjából ugyan azt a görbét kapjam. Üdv: Gábor "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." A moderátori beírást ne töröld ki!
Pioneer vsx859rds rajz
Sziasztok ! keresem a fent emlitett készülék rajzát , elég csak a végfok. Az eserviceinfo oldalon fenn van ,de pont a vége hiányzik ! Előre is köszönöm !
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce