elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
C1-94 OROSZ OSCILLOSCOPE
METER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
2.9 MB
Page
4
Category
METER
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
C1-94 OROSZ OSCILLOSCOPE service manual (1st page)
Preview of C1-94 OROSZ OSCILLOSCOPE [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


C1-131 OSZCILLOSZKÓP VÍZSZINTES ELTÉRÍTÉS HIBA
Sziasztok! Segítséget kérnék a fenti szkópom egyik pillanatról a másikra elment a vízszintes eltérítés, csak 1 pont van,de függőlegesen renddben működik. Nagy segítség lenne 1 kapcsi rajz, ha valaki tudna segíteni. Megköszönném. Előre is köszi a segítséget.
C1-94 Oszciloszkóp - hoz magyar gépkönyv
Sziasztok! A következő kéréssel fordulnék hozzátok. Vásároltam egy C1-94 típusú orosz oszciloszkópot,ezen készülékhez keresnék magyar nyelvű használati utasítást. Tudom hogy van az oldalon orosz nyelvű, de hát az a fránya Orosz tudásom nagyon kevés hozzá (csak oda kellett volna figyelni az iskolában amikor tanultuk):) Esetleg ha valakinek van ilyen műszere és tudna róla valamilyen alapszintű leírást azt nagyon megköszönném. Még tanuló vagyok az oszciloszkópok terén, úgyhogy ne nagyon szapuljatok mert még magyarul sem tiszta minden nem hogy oroszul.
Voltcraft VC1008 DMM/Scoope, AC mérés hibás?
Üdvözlet mindenkinek! Ismerősöm megkeresett, kell e nekem ez a műszer jó árért. -Persze! -Mondtam. Itt hagyta nekem tesztelésre. A célokra megfelelne, de scoope állásban AC mérésnél a számmal mutatott érték jó, de a szkópernyőn csak DC komponensű AC-t látok. Azaz, pontosan olyan, mintha csak DC-ben mérne. Előtét kondival jól mutat, nem mozdul ki a képernyőről az 'alapvonal'. Vajon ez gyárilag ilyen, vagy már bugos? Akinek hasonló vagy ilyen műszere van, kérem segítsen ki ezzel az információval. Köszönöm.
C1-59 (SZ1-59) Orosz oszcilloszkóp nincs kép.
Üdv kedves szakik! Hozzám került egy Orosz ( szovjet) C1-59 (SZ1-59) típusú oszcilloszkóp. A felépítéséből gondolom, hogy katonai verzió lehet. Jó nagy darab, rack-ba rakható, és hátul is vannak bemeneti. Méregettem benne a félvezetőket, feszültségeket. Találtam néhány kiszáradt, kapacvesztet kondit. Cseréltem őket. Eredmény: egy darabig volt fény, jól fókuszálható, a benne lévő mérő jel( négyszög) jól kirajzolódott. A függőleges helyzet kicsit mászkált, de kb. 2-3 perc múlva abba hagyta. A működése alapján úgy saccolom, hogy hosszú utánvilágítású cső van benne. Az utánvilágítási időt lehet állítani. Aztán találtam még kapacvesztett kondit. Azt is cseréltem. Most már nincs fény sem. :) Visszaraktam a régi kondit, akkor sincs. Kellene egy rajz, vagy szervizkönyv. Minden segítség jól jön. Köszönettel: Mickie
C1-70A oszcilloszkópról ,csak úgy általában ( megjavítottam ) lezárva
Sziasztok ! A következővel fordulnék hozzátok : az üzemeltetése során van-e valami ,amire különösen háklis ? Köszönöm előre is !
C1-94 orosz oszcilloszkóp időnként kihagyja a sort
Sziasztok! Vettem a napokban egy fent nevezett szkópot és a következő hibákat fedeztem fel rajta. Az X sor futás időnként kihagy egy két periódust (gondolom ilyenkor pihen) és a bemeneti osztó 2V/div állásában valami fűrész jel szerű de torzult jelek vannak jelen pozitív és negatív kitéréssel.Valakinek volna tippje hogy ezeket mi okozhatja és másik szkóp nélkül meg lehet-e keresni a hibáját? Válaszokat előre is köszi. Tibor Idő közben a zavar okát úgy tünik megtaláltam,a bemenet váltó kapcsoló két szintje közé be van hajtva egy kondi ami az egyik szintre van kötve viszont a külseje hozzáért a másik szint érintkezőjéhez.Gondolom parazita kapacitásként működött a két érintkező között mert a kondit elhajtva a zavar megszünt.Már csak a belső fűrész jel kimaradása zavar.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling