elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
CANDY C836XT-NORD
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
847.6 KB
Page
18
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
CANDY C836XT-NORD service manual (1st page)
Preview of CANDY C836XT-NORD [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Candy CS2-125 mosógép nem centrifugál
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit, aki már itt van. Ezen mosógép jóvoltából regisztráltam, remélem kapok egy kis támogatást: Candy CS2-125. Barátomék Candy mosógép vezérlő panelját hoztam vissza a halálból, de sajnos még nem teljes a sikerélmény. Az előzményekről annyit, hogy rendszeresen szivárgott az üst, így a motor csatlakozójára folyt a víz és ott zárlatot okozva a tachogenerátor vezetékén keresztül került a vezérlőre a 230V váltó egyik fele. Semmi életjelet nem mutatott a gép, ezért szakembert hívtak, aki megállapította a vezérlő hibáját és itt meg is állt a javítás. Ezt követően kerültem képbe. A panelon néhány elégett fóliát javítottam és cseréltem 4-5 SMD diódát, tranzisztort. Visszaépítve a gépbe azon is meglepődtem, hogy egyáltalán elindult. Látszólag lefut egy mosás, de a centrifugálásnál elakad. Leszivattyúzza a mosóvizet, lassan forog néhányat a dob, majd leáll és csak szivattyúz tovább. Ennyit tud. A vezérlőpanel számai: CIC0141G, 41013518 GIAS VS.NE23, 14/06 TRONICS TR-192. Már ott tartok, hogy műhibára is gyanakszom, ezért ellenőrizném az eddigi munkámat, csak semmi dokumentációt nem találok arról, hogy mely pozícióban van N (BC857, SMD: K3W, 3Gs, ) illetve P (BC847, SMD: K1F, 1G, ) típusú tranzisztor. A weben található fotók sajnos nem elég jók ennek a leolvasásához. Egyrészt ebben kérek segítséget. Ha valakinek van ilyen panel a keze ügyében, legyen kedves leolvasni a tranzisztorok típusát és megírni. Továbbá javítási ötleteket is szívesen vennék a témában nálam jártasabbaktól. Weben talált fotókat csatolok, teljesen ilyen felépítésű a panel. Itt volt már téma egy hasonló vezérlő: http://elektrotanya.com/?q=hu/content/segitseget-kerektudja-valakicandy-mosogep-elektronika-41013518-tipusavan-valakinek-eprom-tar Előre is köszönök minden fáradozást. Üdv!
Candy CBE825t mosógép nem öblít
Üdv! Van egy mosógépem ami a fent említett típusra hallgat. Az elmult 6 évbe 5-6 os kezdetű progammal mostunk 40 fokon. Az utóbbi időbe azt vettem észre, és mostmár zavaró is, hogy nem tűnik el az öblítő a tartálybol. Ahogy néztem egy rugó feszíti elő és mechanikusan irányítja oda a vizet a program kapcsoló álltal. Azt is észrevettem nemrég hogy elkezd kattogni , és forgatja a program kapcsolót a gép. Ötletek? Szennyvíz szivattyú elő szűrőjét ellenőriztem tiszta. Vízmelegítési gondok?
Candy mosógép- program választó kapcsoló-91201337 -MDLB00310100- 85-oC- "Ellépked."
Sziasztok! A kijáró szerelő hozta ezt a Candy mosógép program kapcsolót.Szétszedve,megpróbálom lefotózni!Remélem sikerül!Üdv Jano Szerintetek mi okozza a hibát?
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::