Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
CANDY WASHING MACHINE ERROR CODE
WASHING-MACHINE - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
111.5 KB
Page
5
Category
WASHING-MACHINE
INFO-TIPS
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
CANDY WASHING MACHINE ERROR CODE  service manual (1st page)
Preview of CANDY WASHING MACHINE ERROR CODE [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant forum topics:


Candy CTH127SY mosógép csak szivattyúz minden programállásban pedig víz nincs a gépben.-megoldva - reset kellett csak neki!!!
Üdv minden tanyalakónak! F.szoba takarítása miatt tologattam agy kicsit. Azóta csak szivattyúz minden programállásban pedig víz nincs is a gépben. Ha tudtok, segítsetek, így karácsony előtt nem vagyok vidám tőle. Az SM-et letöltöttem, de nehezen igazodom el rajta. Szűrőt kivettem, tiszta. Előre is köszönöm a segítséget! :help:
Candy EVOW4963D_S elöltöltős mosó-szárító , nem forgat .
Sziasztok ! A fent emlegetett Candy mosó-szárító nem forgat . A kolléga a motort megnézte . Nem motor hiba . A panelt kivette , fotókat megpróbálok mellékelni hozzá ! Ennek a mosógépnek a javításához kérem a segítségeteket ! A SM már megvan .Letöltöttem a tanyáról . Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket . Üdv jano http://kepfeltoltes.hu/150326/candy_evow4963d_s_A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150326/candy_evow4963d_s_F_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150326/t_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150326/cimke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Sziasztok ! Közben kérésemre a kollégám a motor_panelt kivette a mosógépből . Ennek léte a SM-ből derült ki számunkra . A panelben lévő diódahíd tönkre ment . Fóliák a zárlat következtében elégtek . Fotókat megpróbálok föltenni róla ! http://kepfeltoltes.hu/150327/alkatr_szek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150327/diodahid_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150327/motor_panel_F_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150327/motor_panel_A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Most egy kísérlet következik , a diódahíd cseréje után , kipróbáljuk a mosógépben . Sajnálom , hogy nem kaptam egyetlen véleményt sem . Ezt annak tudom be , hogy még viszonylag fiatal mosógép . Közel három éve gyártották . Mindenesetre köszönöm . Üdv jano Sziasztok ! Megérkezett az 1000V25A-es diódahíd . Szerencsére méret és lábkiosztás kompatibilis . Holnap , ha az ügyfélnek is megfelel, próba . Az eredményről beszámolok . Üdv jano
Candy CDP 4609 X. mosogatógép. Vagy megy, vagy futófényt játszanak a ledek, esetleg az összes egyszerre világít.
Üdv' Mindenkinek! Némi reset pöcögtetés után magához tér, vagy csak úgy magától müxik. Kezelője nincs beázva. (?????) TUDJA VALAKI MI LEHET AZ OKA? A kérdőjeleket a rövidítésekre érzékenyek kedvéért zárójelbe tettem, címet javítottam és tömörítettem. Így remélem már nem facebookos a stílus. Apropó, ugyan tudom mi az, de nem élek vele, ezért nem is tudhatom, milyen a stílusa. Most, hogy így szájbarágósan -és szerintem igen fölöslegesen- bő lére eresztve kifejtettem a kérdést: LÁTOTT MÁR VALAKI ILYET? ÚJRA JÁRTAM A GÉPNÉL. Eddig gyötörték. Indításkor MINDEN led villog. Ez netán hibaüzenet akar lenni? Félórás startizélgetés után néha elindul, és vagy végigmegy, vagy másik programot csinál, esetleg rövidít. (Igen, MINDEN VAGYLAGOS eme topikban, mert a hiba is az!) Ezt persze csak a tulaj mondja, nekem már nem volt türelmem elindítani. SIKERÜLT MÁR VALAKINEK ILYEN IFJÚ CANDYT MEGJAVÍTANI? NETÁN TUD VALAKI HIBAKÓDOKAT? És végül még egy kérés: AKI CSAK A HÁROM PONTOKÉRT SZÓL MINDENHEZ HOZZÁ, KÉREM ENGEM KÍMÉLJEN! Köszönöm.
Sponsored link
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling