You are here

Ariston LL65 mosogatógép hibakód táblázat

5 posts / 0 new
Last post
Ladakolyok
Ladakolyok picture

Sziasztok!

Kellene nekem a címbeli mosogatógép hibakód táblázata.
A szervizkönyvét le tudtam tölteni innen a Tanyáról, de abban csak a robbantott ábrája és alkatrészlistája van.
A program ledek közül(a bal oldali legszélsőt nem számolva) balról a 3. és az 5. led villog.
Köszönöm előre is aki válaszol.
Üdv: Ladakölyök

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

0

Ladakolyok
Ladakolyok picture

Szia!

Hasonló hibakód táblázat nekem is megvan a DEA 601/DEA 602/DEA 700 típusjelű gépekhez mint amit linkeltél, de ez a gép nem ilyen típusjelű, hanem LS12-EVO3.
Hat ledes(mivel hat programot tud).
Azt viszont nem tudom, hogy balról(a szélső ledet nem számolva) az első kettőt is használja-e, nekem eddig csak a topik nyitóban is írt két ledet villogtatta, most pedig csak szivattyúz elindítás után és csak az 5. ledet villogtatja(balról számolva).
De azért köszönöm.
Üdv: Ladakölyök

0

Gabor84
Gabor84 picture
*****

0

Ladakolyok
Ladakolyok picture

Szia Gabor84!

Ezer köszönet a linkért, benne van amit kerestem, így végre megtudtam, hogy a gép A 05-ös kódot villog, ami lehet szűrő eltömődés, de akár még a főszivattyú- vagy kondenzátora hibája is.
Mivel indításkor ürítéssel kezd, majd vizet vesz egy jó ideig, aztán elzárja a szelepet és le is üríti rögtön, anélkül, hogy a keringető szivattyút bekapcsolná.
A keringető szivattyú csatlakozóján megmértem hogy oda kapcsolja-e a 230V-ot, amikor indítania kéne a keringetést és igen, megjelenik a kellő feszültség.
A REED csövet is megnéztem műszerrel, de az úgy működik ahogy kell(mert ennél a hibajelenségnél inkább eddig REED cső hibám volt), vízvételkor szépen küldi az impulzusokat a panelnek, alaphelyzetben pedig folyamatosan sípol a műszer.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv: Ladakölyök
 

0