You are here

Samsung WF1602 WUV Csapágykereszt csere Megoldva

5 posts / 0 new
Last post
tvservice
tvservice picture

Üdv Mindenkinek!

Dobcsillag töröttként érkezett a gép és persze csapágy töréssel is. Cserélném a dobcsillagot is, le is szedtem a dobról bele is tört mind a három csavar a régi keresztbe.
A kérdésem az lenne -  ha Valaki cserélt már ilyen keresztet, hogy ez most csavar vagy szegecs mert az aswo szerint szegecs, és ráadásul nem is rendelhető.
Tudja valaki hogyan néz ki az új csapágykereszt vége? Furat van benne vagy menet, hogyan tudom rögzíteni az új keresztet? 
Minden segítséget köszönök előre is.
Tamás

Comments
huszezres
huszezres picture

Szia! Menet van benne, 3db csavar rögzíti a dobhoz! Érdemes megmelegíteni vagy a csavart, vagy a kereszt végét, hogy lazuljon! Én is ma szedtem szét ugyanilyen gépet, ennél is "ementáli sajt-szerű" a csillag!  Csavarboltban vegyél saválló süllyesztett-fejű csavart, ha nincs utánpótlásod! ferenc

0

tvservice
tvservice picture

Szia!

Bocs most olvastam a hozzászólásod, már megoldottam. Sajnos az eredeti csavarok beletörtek, de végül is tudtam, hozzá venni rozsdamentes csavart, 25 mm hosszú, M8x1.25. Már össze is van rakva. 
Köszönöm Tamás
 

0

huszezres
huszezres picture

Szia! Közben én is belefutottam egy ugyanez' gépbe! Mivel vannak bontott saválló Indesit dobkereszt-csavarjaim, így ezzel oldottam meg, de "bizti ami biztosíték",  M8-as saválló anyával megspékeltem!

0

tvservice
tvservice picture

Szia!

Ezt az anyát azért elég nehéz így felrakni? Én vettem M8 rozsdamentes 25 mm csavarokat imbuszos sűlyesztett fejűeket és menetrögzítő ragasztóval csavartam be. Már több teszten túl van a gép.
Azért kösz. 
Üdv Tamás

0