You are here

Biomágnes, és vidéke. Ezoterikusok felkészülnek!

22 posts / 0 new
Last post
attilacsep
attilacsep picture

Kedves Tanyalakók!
Lehet, nem a legmegfelelőbb fórumot használom, de nem tudom, hol volna a helye.
A kérdésem az, hogy egyre több szó esik a biomágneses gyógyításról, és valójában mi is az? Hogyan működik, hogyan gyógyít?
köszönettel:
Attila

A helye a borozóban van!

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia: kérdés, hogy a nem szokványos kezelések az okot szüntetik-e meg vagy csak a tünetet, rövid, vagy hosszab távra hoznak enyhülést
Ezt mindenkinek magának kell érezni, eldönteni

Bálint

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Miért írtad át a címét? Ide fog jönni a sok hülye a sületlenségeivel. Szerintem igenis szét kellene választani két témára, pl.:

- Mágneses tér alkalmazása a hivatalos gyógyításban
- Ezoterikus gyógyítás, biorezonancia, csakrák, energiamezők, angyalok és rokon témák

Engem a Péterfi Sándor kórház Baleseti Sebészetén (közismert nevén Fiumei út) kezeltek Viofor mágneses készülékkel. Persze én is azzal kezdtem (provokatív módon), hogy hát a testszövetek nem mágnesezhetőek. Mire azt mondták, hogy van akire hat a kezelés, másokra nem, és hinni is kell benne. Ezzel nem tudtam vitatkozni. Azt mondták, hogy törött csontok összeforrását, műtéti hegek gyógyulását statisztikailag bizonyítottan elősegíti. Énrám érzésem szerint nem hatott, talán azért, mert nem hiszek benne. De ettől még lehet pozitív élettani hatása, más típusú sérüléseknél.

Csak azt akarom mondani, hogy amit nem értünk, azt ne vessük el egyből. És ne mossuk össze a tudományt (benne az új, még kísérleti stádiumban levő módszereket) az áltudománnyal. Van, akinek a fejében ezek teljes hittel és komolysággal keverednek. Mások mindkét dolgot úgy keverik, hogy egyaránt viccnek tekintik ezt is, azt is.

Üdv, lcsaszar

0

attilacsep
attilacsep picture

Szia! Nem én írtam át, valószínűleg a domain.
 

0

uniman
uniman picture
***

Hello! A kérdésed hátterében nem tudjuk mi lapul...de én azt ajánlom, hogy igenis személyesen  ki kell próbálni.
 Én azt állítom, hogy működik...de nem mindenkire hat egyformán.
 

0

proba
proba picture

Egyszer egy mágnesterápiás ágybetétet behoztak javítani. A 8-ból 4 tekercs le volt szakadva, ( látszott hogy már régi hiba, valószínű mielőtt vették sem volt már jó)  a maradék meg zárlatos lett ( ezért nem világított a kijelzője, ezért hozták ) . Javítás után a tulaj ( nem mondtam neki semmit csak annyit tudott, megjavult, mert világtott )  egy hónapra boldogan hozott egy liter pálinkát, azt mondta sokkal jobb lett mint volt. ( valamiből észrevette, hogy a hiányzó részek is működnek.) Ugyan ilyen érdekes volt számomra, a másik gyógyászati csoda, a frekvenciával gyógyítás, miután elkészült egy utánzat, a tulaj visszahozta, hogy nem jó. Egy cmos IC kimenete volt a kimeneti pontokra kötve, és kiszúrta, neki az invertált kimenet kell. Ettől kezdve, ki mit érez, már nem tekintem hit kérdésnek. Ha egy teljesen vakteszten nem hókuszpókuszolnak, hanem műszakilag indokolt különbséget  van aki észre vesz, csak az én szenzoraim lehetnek gyengék. A gyógyítás részével amúgy dilemmában vagyok, egyrészről a mágneses sugárzás káros, ezért árnyékoljunk mindent, és a tudatos közeli viszonylag nagy térerejű gyógyászati besugárzás között valahol komoly ellentétet érzek.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: jó régen a sarokfájásomat rövidhullámmal kezelték (6 alkalom) a szakrendelőben, elmúlt

Bálint

0

m_stuart
m_stuart picture

Valamikor én is kaptam "rövidhullámú" és ultrahangos kezelést is. Utóbbinál határozott forróságot éreztem a kezelt felületnél. De ezek elektromágneses rezgések melyek a hullámhosszuktól függően különböző képen hatnak az egyes szövetekre, csontozatra. Nagyon nem kellene összekeverni a bizsuként árult nyakláncokkal, karkötőkkel ami annyit ér mintha egy kisebb hangszórómágnest a nyakadba akasztanál a maguk statikus mágneses terével.

1

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Uniman !
Ebben a mágnesben hinni kell...

0

uniman
uniman picture
***

Hello Jano! Nemrég beszereztem egy ultrahangos ebriasztót...nos az hasonlóan működik.
Van olyan kutya, amelyik füle botját sem mozdítja...mások meg azonnal elrohannak és elő se bújnak csak 20 perc-3 nap közötti idő múlva.
Ezek az ebek nem hinném, hogy "hinnének"....

Régebben valamelyik topikban írtam, hogy településünk többezer márkás (DM) készülékét megjavítottam...annak jótékony hatását sok tucatnyian dicsérték. 
A magnetopuls  kütyüm fej-, hasfájásomat mindig enyhítette (sőt teljesen elmulasztotta!)...ez már "gyógyítás" ?

Előtte a Tibetet többször megjárt idős ismerősöm tette ugyanezt a fejfájásommal (migrén) egyszerűen, a  tenyerérét a nyakam közelébe helyezte és mozgatta. Nem hittem ebben, de mégis először furcsa forróságot éreztem a tarkómon, aztán néhány perc után elmúlt a fejfájásom.
Nem hittem...de megtapasztaltam.
A tudomány még nem tudhat mindenről...senki se állíthatja, hogy NEM, mert később még kiderülhet, hogy IGEN !

Azt mondhatjuk, hogy tudtommal, vagy a tudomány mai állása szerint.... 

1

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Uniman !
Én hiszek az ázsiai (kínai) orvoslásban . Ugyan úgy mindent gyógyít mint az európai orvoslás . Ugyan olyan hatásfokkal. Teljesen másképp. Eddig.a feleségem hat kìnai gyereket tanított meg magyarul . ( Mondókâk,versek,gyermekdalok és mesék .) (Taonak Mátyás király volt a kedvence . Vért.ízzadtam amire a Fekete sereget és a cseh huszitákat megértette . Voltak kérdései , amikre nem.tudtam.válaszolni) A kínai szülők a beteg,megfázott,gyereküket a kínai doktor bácsihoz vitték . Egy nap hiányzás után, gyógyultan tértek vissza.

0

Pista47
Pista47 picture

Szevasz Uniman kolléga!
Szabad überelni?
Ja, de ha már bele kezdtem, akkor folytatom is. Ismét nem foglalok állást annak ellenére, hogy vénségemre elég "csodát" láttam már személyesen pár lépés távolságból/közelségből. Lehetne mit elmondani, de ez nem a Tanya "lelkületéhez" való.
Az is megeshet, hogy rám fognak szólni, hogy ez már a ufonádia kategóriába való.
Itt van:

https://24.hu/kozelet/2019/07/03/oroszlany-postas-szellemesebeszet-parat...

1

m_stuart
m_stuart picture

Kivételesen egyet értek.

0

m_stuart
m_stuart picture

Baromság. Még itt a borozóban is.
De aki szereti az ilyet, annak biztos tetszeni fog.
https://www.google.com/search?q=magnetit+%C3%A1sv%C3%A1ny&oq=magnetit+%C3%A1sv%C3%A1ny&aqs=chrome..69i57.7927j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
http://www.gyogyitaskovekkel.hu/kovek.php?ko=magnetitsak 

De csak az a jó mágnes ami "Bio"! Az elektro az nem! :)

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Szerintem a mágnes csak rá van hatással. :-)

1

zsugori
zsugori picture
***

szia
vastag faág egy fán az bio
csak fantázia kérdése mi a jó neked

0

Edmundson
Edmundson picture
*

Szia!

Tiszta áltudományos bablasz az egész. Aki az első cikket írta még az alapfogalmakkal sincs tisztában. Keveri a gravitációt a mágneses teret és az elektromágneses hullámokat is.
Milyen érdekes, hogy ezek a csodaterápiák mindig csak gyógyítanak és soha sem ártanak. Akár csak a gyógyító kristályok meg hasonlók.
Pont annyira használnak mint amennyire ártanak :)

Üdv.

2

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Mindig csak gyógyítanak??? Én még soha senkiről sem hallottam, akinek bármi komoly betegsége meggyógyult volna attól, hogy mágneseket aggatott magára. :-D 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

Pista47
Pista47 picture

Szia!
Nem értek hozzá, emiatt nem is foglalok állást, csak ide bemásolom.
Ne szidjatok!

http://www.rifeszoft.hu/content/dr-rife-frekvenci%C3%A1k

0

attilacsep
attilacsep picture

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel:
Attila

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

A hivatalos gyógyászatban évek óta alkalmazzák, engem is hónapokig kezeltek ujjműtétem után. Állítólag elősegíti a szövetek regenerálódását. Itt egy szakcikk a módszer hazai úttörőjétől:

https://docplayer.hu/3915267-Poszttraumas-serulesek-kezelese-viofor-magnesterapiaval-es-viofor-magnetoled-terapiaval.html

Üdv, lcsaszar

Ja és itt nem mágneses karkötőkről és hasonló hókuszpókuszról van szó, hanem ezekről:

https://viofor.hu/

Érdemes megnézni a publikációk listáját is.

0

Sponsored links