You are here

smarttech le-4317sa csak bejelentkezésig jut el, majd kikapcsol. (megoldva)

4 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Nevezett készülék bekapcsol és a logó után indítaná az androidot, de néhány másodperc után visszaáll készenlétre. Vélhetően "program" hiba miatt, viszont sehol nem találtam információt arról, miként lehetne ezt orvosolni. Gyanítom nem csak én futottam ebbe a hibába (jelenleg két ilyen tévé van nálam ugyanazon jelenséggel) így talán valaki tud tanácsot adni. 
Köszönettel: Kiss Z.

Update: ezer meg egy óra böngészés után találtam USB frissítést ehhez a laphoz. Igaz más kijelzőt írnak, de rendben működik. Viszont Samsung táv kell hozzá, de ez legyen a legnagyobb baja. (azért még tesztelgetem, ha minden rendben, megosztom)

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

....részeredményre jutottam. Találtam egy frissítést a neten amit telepítettem. Most már működik a készülék. Sajnos azonban a távirányítóra nem reagál. Gondolom nem a megfelelő "programot" telepítettem, mert a gombok is felcserélődtek. Van ötlete valakinek, lehet-e tenni valamit ilyen esetben? Elvileg különböző távokhoz való frissítést is találtam, viszont ezeket nem tudom hogyan lehetne kipróbálni, hiszen az usb-ről nem indul.
Ha lenne valakinek ötlete, örömmel meghallgatnám.
Üdv, Z.

0

nogebt
nogebt picture

Hi. 
Egy LE3222 van nálam és ennek a háttérrel van gondja... Elvileg müxik minden más rajta.. Csak az a kérdés hasonlo e?? 
Csatolok fotót... 

Üdv. Egon 

File csatolás: 

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ebben a main CV338h-t42, sajnos más.  Ahogy olvasgattam, sajnos arra jutottam, nem fogok tudni vele mit kezdeni.
Üdv, Z.

0