You are here

VU+ Duo beltéri lefagyási hibák, flash memoria megtellik, kékhalál összeomlás

6 posts / 0 new
Last post
koxyke
koxyke picture

Sziasztok.
Téma vu+duo beltéri egység lenne minden féle fajta hibát képez a készülék, kifagy kékhalál nem indul az oscam lassú, megtellik a flash memoria stb.... javítás kapcsolási rajz bármiféle ötletet várok szeretettel.
Előre is köszönöm.

Comments
lacoka
lacoka picture

Szia próbálkozhatsz itt is hátha segítenek
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=21101

0

pityu064
pityu064 picture

Szia igy kevés az info melyik image milyen kártya osztás vagy mire van használva?
Az amiko nem mips-es processzort használ,teljesen más készülék pl. a cccamot is csak emulálni tudja,igaz dual butos lehet rátenni sokmindent de alapja a spárk,ali processzoorral.Tegyél fel usb-ről tiszta imagét configold az oszcamot,a log filéket álitsd be hogy ne a készülékre loggoljon "mondjuk"hdd-re pendrive,vagy kapcsold ki a loggolást.

1

pityu064
pityu064 picture

Oscam webes felületen belépsz oscam configban be lehet állitani sokmindent.
http://blastoblogja.blogspot.com/2011/04/oscam-konfiguralasa-1-resz.html
vagy teszteld pl cccam 2.30-mal

0

koxyke
koxyke picture

Minden 50 szer lett újrahúzva... :-(
Keresek olyan emberkét aki javítja ezeket mert nem tudok mire gondolni, mint hogy valami hardveres hiba van... igen oscam van rajta openatv 6.3 mal!
Ezt hogyan kell: a log filéket álitsd be hogy ne a készülékre loggoljon "mondjuk"hdd-re pendrive,vagy kapcsold ki a loggolást.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Üdv Koxyke!
Ezt a beltérit nem ismerem, de gondolom ENIGMA 2 futna rajta, ha igaz.Az AMIKO ALIEN 2- öt ismerem. A gyári program helyett az enigma lett feltelepítve rá. Elég lassú ott is az Oscam. Igaz, maga a készülék is 1 lassú processzorral működik. Van sokféle enigma porgram. A HDMU több változatát is feltelepítettem, elég jól beváltak. A PKT HIPERION-t is kipróbáltam, de nem volt biztos az üzeme. USB kulcsra fel kell tenni az adott E2-tőt. Telepítés után be kell állítani. Gondolom, a vezeték nélküli hálózatot tudja kezelni a VU. Be kell írni a hálózati adatokat, elindul a vezeték nélküli hálózat. Firefox-szal az enigma is szerkeszthető, azzal be lehet lépni a menübe, ami elég nagy, sok menüpontja van. El lehet vele szórakozni. Akkor szokott Halálozni, ha nincs rendesen beállítva a rendszer, de az amikonál zöld színű, újra indul, aztán ismét újra indul a végtelenségig. Ilyenkor célszerű teljesen újra telepíteni az egész programot. Nem célszerű sok plugint engedélyezni, mert visszafogja a készüléket. Ha a VU egészen más, akkor elnézést a leírtakért.
           üdv.

1