You are here

ranco k50-p1110 hűtő hőfokszabályzó tesztelése

10 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. mindenkinek . Új ranco k50-p1110 hűtő termosztátnak megpróbáltam letesztelni a kapcsolási min-max kapcsolási fokot úgy hogy az egész kunkorodott kapliárját bedugtam a fagyaszóba ahol -19,2 C mérek , de az ki nem akart kapcsolni 1 óra után sem min lásban . Itt találtam vagy négy hőfok adatot róla :
https://www.amazon.co.uk/Brandt-VC1-Thermostat-Ranco-k50p1110-46x5919/dp... Max cut: -23 ° temperature: -14.5 ° temperature start: -5 ° temperature min: + 2 °. Equivalent references: 33110, trf300un. ... Hogy kell ezt értelmezni ?

Karácsony lévén csak kijavítottam a címet, de nincs mindig Karácsony!

Bocsánat, de a műszaki kifejezések nem szabadon felhasználhatóak. (kapliár= kapilláris)

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia!
A külső kapcsoló részét hová tetted? Szobahőmérsékleten volt?

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , igen .

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszi , ez a táblázat már érthetőbb , a felső -14,5 bekapcsolási értékhez -23 a kikapcsolás , +2-nek meg a -5C , a többi érték meg ez közt szabályozható .
Nos , majd elválik , hogy beépítve jó lesz e . Sikerült bő 1 méter kapliárt beledugni a hátfalba és ha kalorikusan is jó a hűtő , csak kikapcsolja a kompresszort.

0

Mekmuki
Mekmuki picture

Szia! "Sikerült bő 1 méter kapliárt beledugni a hátfalba" 
Szerintem neked ez a hőfokszabályzó nem lesz jó, mert a K50 -es * csillagos hűtőkbe való. A te hűtőd egy hátlapos önleolvasztós, amibe K592840 vagy hasonló hőfokszabályzó való. 
Üdv Mekmuki

1

ityvity
ityvity picture
*

Szia , nem tudom mi volt benne , mert azt valaki kivette , hűtőn csak annyi van hogy electrolux , semmi egyéb azonosítót vagy csillagot nem találtam rajta és semmit sem tudok a hűtő előéletéről azt ki akartam próbálni . . Igen ez egy 120l hátlap elpáros hűtő kis belső fagyasztó részel és biztos hogy nem bele való a szabályzó mert még a számok a gombon sem jó állnak , de egyelőre 6C van benne és a komp.-ot is kikapcsolta .

0

hjozsefgosfa
hjozsefgosfa picture

Szia!

Alul, ha kiveszed a ládákat, ott szokott lenni az adatlap. PNC számot kell keresni, 91-gyel kezdődik, sokjegyű. Ha ez nincs meg, mert pl. eltávolították, akkor tegyél fel képeket, hogy néz ki ez a hűtő! Azóta visszakapcsolt?

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , talán visszakapcsolt !!! mert odaadtam az albérlőknek azt reggel óta még nem találkoztunk

0

hjozsefgosfa
hjozsefgosfa picture

Szia!

Honnan tudjuk, milyen típusú a hűtő?

0

zsugori
zsugori picture
***

0

Sponsored links