You are here

Új mosógép vásárláshoz tippet keresek

20 posts / 0 new
Last post
tibor555
tibor555 picture

Üdv. Mindenkinek,
Új mosógépet kellene venni. Érdekelne, hogy a javítások ill. felhasználások alapján ki milyen típusra tenné le a voksát?
A véleményeket előre is köszönöm. 
Üdvözlettel
Tibor

 

Comments
kipcsak
kipcsak picture

Én azt ajánlom, hogy olvasgass a fórumon a háztartási gép javítása résznél és gyűjt ki hogy mennyi és milyen hibák szerepelnek. Mosógépet nem a férfinak kell választani, a nő értsen hozzá. De ha majd elromlik akkor jön a szerelő pántos gatyában és megjavítja.Az ilyen kérdések csak a felelősség áthárítására jók, mert majd mondhatod, hogy a "kollégák" ezt ajánlották.

0

deak ferencz
deak ferencz picture

Szia. Nekem whirlpool van sok éve már ,és még műkődik.

0

villszer
villszer picture

Szia!
Nehéz tipped adni...
A véleményem,s amit ajánlani szoktam:
-Amelyik tetszik,ill. a pénztárcád megenged
-Amelyikre a legtöbb gari van,ill. leht rá még venni garit (sok nagyáruházban van rá lehetőség)
-Beko  erre tavalyi beszerzéseknél még 5 év garival vittem a gépeket  (ha bizik a termékében ennyire valaki) jó választás lehet,bár olvastam itt negativ véleményt is
Sok szerencsét,jó válogatást.
Szia!

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Bemész egy szaküzletbe/hipermarketbe, és kiválasztod azt, ami neked és a pénztárcádnak is szimpatikus. Ma már mindennel így van, nem igazán mernék senkinek konkrét típust/gyártót ajánlani. De ha neveket akarsz hallani,én nem preferálom a török beko és társait, mert bár olcsók, de annyira nem (sem) tartósak...
De amúgy mindegy is, mert a hajdani nagy nevek közül is sokat felvásároltak török, kínai és egyéb cégek...
Annyira az Indesit Company termékeiért sem vagyok oda, de ez már lehet az én nyűgöm...

0

varga jano
varga jano picture
*****

Üdv

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia !
Electrolux család . Szerintem .

0

uniman
uniman picture
***

Számtalan topik van már erről a témáról....olvasd el azokat!

0

tibor555
tibor555 picture

Sziasztok,
Köszönöm a  tippeket mindenkinek. A fellelhető topic-okat is elolvastam.
Bocs, hogy ide keveredett nem a borozóba, de úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek ez nem volt teljesen egyértelmű.
Üdv.
Tibor
 

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Mi inkább, vagyis a kollégák azt szokták mondani, mit ne: pl Candy-t.  Szerintem nem érdemes túl drágát sem venni, inkább egyszerűbb, kevesebb hibalehetőség.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Üdv!
Nekünk pont Candy van! 7 vagy 8 éve megy, de azon kívül, hogy a kijelzője kontakthibás(meg kell egy kicsit ütögetni és akkor jó) nincsen semmi baja!
:-)
Üdv!

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! 7-8 éves, vagy régebbi gépeket sosem szabad összehasonlítani a mostaniakkal, rengeteget változtattak rajtuk. Mi a mostaniakat látjuk főként belőlük, Candyhez a  márkaszerviz, ha rendelünk alkatrészt tőlük, 4-8 hét alatt szállítják le. Másik gépekhez ennek a töredéke az idő. Nekünk 14 éves Whirlpool van, de most lehet nem vennék, 3-4 éves felültöltős gépeknek már sorra el van rohadva az ajtajuk... Szóval minél több gari is lényeges, pl Beko 5 év az már egész jó.

0

Alen
Alen picture

Szia,csak Gorenjet vegyél,alkatrész van,nem horor áron,stabil gépek,és ugyanugy kimos mind a drága Miele,vagy Aristonok.

2

Mosószaki
Mosószaki picture

Hi!
Az ariston az indesit...

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Úgy tudom a Whirlpool is.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

ÖÖÖ.. Pont fordítva. A WH vette meg.

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Igen, de ez végülis lényegtelen, hogy ki vett meg kit, a lényeg a WH gépek belsejében egyre több az Indesit belső. Szerintem, legalábbis ahogy a kollégáknál látom, mindegyik márkának vannak jobban eltalált termékkategóriái, és vannak kevésbé. pl AEG Invertermotoros mosógépek motorjai sorra hullanak szét garanciában. Amit láttam Gorenje szárítógép, az szörnyű felépítésű egy Electroluxhoz képest. Gorenje mosógép viszont sokkal jobb. És ahogy hallom a Gorenje nemsokára TV-t is fog gyártani... Namost az baromira nem Gorenje belsős lesz, inkább a legkínaibb kínai.

0

Alen
Alen picture

Ja még azt elfelejtettem,hogy a Gorenje mosógépekre,5év garancia van.

0

uniman
uniman picture
***

Ez így nem "kerek"...azt csak plussz pénzért kapod. Vagy úgy, hogy az választható plussz pénzért, vagy a kereskedő azt már beépítette az árba, amely ilyenkor magasabb, mint más kereskedőnél. 
https://www.gorenje.hu/tamogatas/gorenje-garancia
Legalábis a választottunkra így volt...

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Ha most vennék, olyat keresnék, amiben van 1/2 vizes és rövid program, valamint a legkevesebb féle program van. Továbbá ami képes folyékony és por mosószert is fogadni.

Üdv, lcsaszar

0

Sponsored links