You are here

Nemzetközi mérnökök hete!

6 posts / 0 new
Last post
Edmundson
Edmundson picture
*

Sziasztok!

Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Végre minket is ünnepel valaki. Bár szerintem csak magunkat ünnepeljük smiley


Üdv.

File attachment: 
Comments
Transzduktor
Transzduktor picture

Sziasztok!
Képzeljétek ma is boldog nemszületésnapom van - akárcsak nektek. Ünnepeljünk tehát!

Gondoljatok csak bele:
Ránéztek a fentebbi fotóra, és a sok színes csili-vili bigyó számotokra mind hasznos tárgy, ismeritek meglétük értelmét, és mindegyikről tudnátok néhány percet beszélni. Titkos tudás birtokában vagytok. 300 éve még csak álmodhattak az emberek olyasmiről mint rádióberendezések, videók, elektromos energiaátvitel, stb.

Isteni létformák vagyunk - élvezzük az agyunkat!   

2

agressiv
agressiv picture
*

Titkos tudás birtokában vagytok. 300 éve még csak álmodhattak az emberek olyasmiről mint rádióberendezések, videók, elektromos energiaátvitel, stb.

De volt életük és nem a gyomorsav folyt ki a torkukon az állandó idegeskedéstől, rohanástól villanyszámlátől, hiteltörlesztőtől...

0

Transzduktor
Transzduktor picture

Kérlek próbáld meg a felesleges kacatjaidat a rokonaidra hagyni, és cserébe kéregess tőlük össze egy fapados afrikai repcsijegyre - hisz ott elég egy sárkunyhó és nyugis az élet a törzsi környezetben. Azt hiszem Multi Multiplikátó tanyatagnak van egy kedves világutazó haverja, ki rendkívül tapasztalt a gyakorlati részleteket illetően - vedd fel vele a kapcsolatot!

2

varga jano
varga jano picture
*****

Ez  úton köszöntök minden kollégát ! Természetesen a Mérnököket ! Elsősorban .
( A technikusokat , a műszerészeket , a villanyszerelőket , a rádióamatőröket ,  hobbistákat , a barkácsolókat , az amatőröket , a kedtelésből javítókat , ,...)
Az alkotó embereket . :)

3

skorpio
skorpio picture

szia es szervusztok mernokok
...mert itt a forumon tenyleg egy szakertoi csapat,garda van,akik minden temaban otthonosak,nagy szakertelmi tudassal rendelkeznek,sok eves tapasztalattal birnak,radiotechnikai szakismeretukkel es konstrukcioik ismertetesevel
kivivtak elismeresuket,tudasuk,tudasaink elismerest erdemelnek...es a forumra latogatok ertelmezzek es lassak ezt
tisztelettel
Zoltan

2