You are here

TC7200U wifi aktiválás

7 posts / 0 new
Last post
jancsika
jancsika picture

Sziasztok, a szomszédomban lenne ez a router csoda,TC7200U s valamiért nem engedi a wifi bekapcsolását, mikor menteni próbálod az új beállítást(mármint hogy be szeretnéd kapcsolni) csak kikapcsolt lesz... A szolgáltató érdekes módon azt mondja hogy nem az ők routerjuk, s nem segítenek(gondoltam valahogy ők szoftveresen kikapcsolták) s így nem tudom hogy tényleg hogy lehet bekapcsolni... Egyébb minden működik... Infot kérnék hogy tudjam bekapcsolni a wifi részt, gyári beállítás, reset nem segít... 

Comments
Fecoka
Fecoka picture

Szervusz Jancsika!

Javaslom tedd modem módba ez a TechniColor szörnyet és tegyél mögé valami TP-Link gigaportos routert.
VAGY ha adsz egy anydesk hozzáférést, kitalálom miért nem akar wifit engedni.
(Lehet modem módban van?? laugh )

Üdv.

Fecóka

0

uniman
uniman picture
***

Ez nem "router" ! Annál ez sokkal több, "modem" is van benne, kábelmodem. Az effélék pedig az internetszolgáltatók tulajdona, amibe a felhasználó nem "piszkálhatna" bele...vagy rosszul tudom?

0

Inhouse
Inhouse picture

Amelyik részbe nem lehet belenyúlni, azt nem szokták elérhetővé tenni, csak azt ami a felhasználó számára is hasznos. A Wifi szerintem ilyen, hiszen állítani kell tudni az SSID-t, a biztonsági kulcsot, esetleg csatornát, erősséget, láthatóságot... (meg persze egy csomó mindent mást is a wifin kívül).

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Szia!

Ezen a routeren nem lehet bekapcsolni egyszerre a 2.4GHz-et és az 5GHz-et, csak az egyiket.

Üdv, lcsaszar

0

jancsika
jancsika picture

Szia, az egyik is jó lenne, de egyet se akar, s nem értem miért... Üdv, Jani

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Ha a szolgáltatóé, akkor kapcsolják be ők. Ha nem az övék, akkor kár foglalkozni vele, mert nagyon ócska. Én csak modemként használom, és utána tettem egy normális routert és egy wifit.

Üdv, lcsaszar

0