You are here

bldc motor bekötése

2 posts / 0 new
Last post
sunesz
sunesz picture

üdv! mindenkinek! keresnék olyan szakit, aki be tudna kötni nekem, működőképesre egy aszem bldc motrot aszem rokkantkocsiból, motor és motorkontroller van, gyáriak, még kocsiban vannak. ezeket szeretném egy babakocsiba átrakni, mivel utálom emberi erővel tologatni. egy olom akkupakk lenne a meghajtás erőforrása. várnám a segítőkész jelentkezőt,

Comments
uniman
uniman picture
***

Hello! (NAGY betűkkel kezdődnek a mondatok..tudtad!?)
Merész elhatározás...de vajon tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy a közutakon közlekedő járművek átalakításához milyen előzetes engedélyek szükségesek?
Persze, ha zárt területen, pl. a "rancsodon" fogod használni, akkor "ugorhatunk"...de még itt is fennáll a felelőség, ha az átalakított jármű használata közben valaki megsérül, és az műszaki hiba miatt történik. 
Ha magad építed és csak te használod, akkor az a te felelőséged,  de ha valaki besegít akkor az akár "bűntárssá" is válhat az efféle illegális gépjármű átalakítás ügyben.
Érdeklődj a Közlekedési Hatóság-nál...ott minden infót megkaphatsz. De valószínűleg annyi pénzbe fog kerülni, amennyiért vehetsz egy, vagy másfél használt Renault Twizy-t...
Inkább keress egy gyárilag elektromos mopedautót...

1