You are here

STAR-LIGHT 40DM5500 lcd tévéhez kell setop box a kódolt mindig TV fizetős csatornáihoz !

8 posts / 0 new
Last post
braunv
braunv picture

Sziasztok ! A készülék DVB-T 1-2 tunerrel  rendelkezik ! A box amit a MINDIG TV szolgáltatótól kaptak a fizetős csatornák vételéhez elfelejti a csatornabeállításokat  ez lehet box hiba ? A CI+ csatalakozó az mire használható azon kívül  hogy CF kártyákat fogadjon  vagy netalán CONAX dekódert ?
Szerény véleményem szerint nem szabadna elfelejteni a csatorna beállításokat mivel ez egy hétvégi ház és áramtalanítva  van természetesen akkor amikor nem tartózkodnak ott , rendkívűl  bosszantó  minden alkalommal újrahangolni a készüléket ! Várnám véleményeteket !

Comments
F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Nem szabadna elfelejtenie. A TV-n a CI+ csatlakozó a Conax vagy más (UPC, Invitel, stb) dekóderkártya fogadására való, abba kell berakni a mindigTV kártyáját, és úgy a TV-nek dekóder nélkül is fognia kell a kódolt cstornákat.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Ö, ö, ö.. 
Áramtalanítsd 1 órára. Ha akkor nem felejti el, akkor sajna ilyen.
Igen a CI az a dekódermodul fogadója. 
Lehet oda való kártyát is kérni, venni... 
Hívd fel őket! 

0

pityu064
pityu064 picture

Szia már nem adnak kártyát csak a saját boxukat amibe bele van épitve a conax chip egy nulla az egész box rossz szoft érzékenysége a tunerének 0 hdmi kimeneten hangerő szabályzás szinte semmi.
Tapasztalat szererlem ezeket a boxokat az előfizetőknek.Szégyen az AH-tól ez a készülék.Pedig egy jó szoftverrel akár még jó is lehetne.No meg a tv-nek tudnia kell a H265 kódolást a fizetős csatornákhoz.
A modul is pénzbe kerül.Tehát ha nincs modulod és venned kell 12000-15000 között van vagy ha az AH adná kedvezményesen akkor 8000-10000+egy két év hüségidő a szolgáltatásra.

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Aha. 
Egyébként miért lennr jó a minfig tv? Mennyi az annyi? 
Persze net nulla. 

0

braunv
braunv picture

Köszönöm !

0

Mosószaki
Mosószaki picture

Sikerült?
Szolgáltató ad ingyen kártya modult? 

0

Opeles
Opeles picture

Sziasztok!

Egyrészt a dekóder, ha hibás, akkor a szolgáltató díjmentesen cseréli. Én már 2x cseréltettem, ők maguk is elismerik, hogy nem jó széria, de próbálják szoftveresen folyamatosan javítani.

A Tv-nek nem elég tudni a DVB-T 1-2-t, külön alkalmasnak kell lennie a HEVC kódolásra is. ezt egyszerűen tudod ellenőrizni, mert ha a TV-n behozod dekóder nélkül az ingyenesen fogható csatornákat egy újrahangolással, akkor a 88-as csatornán sugározzák a HEVC jeleit, és ha ezen a csatornán megjelennek a színes csíkok és a sípoló hang is, akkor a TV alkalmas a HEVC dekódolására és kérhetsz CI modult, a beltéri egység leadása után. Ha viszont itt nem látsz képe  és hallasz sípoló hangot, akkor nem is adnak, és nincs is értelme kérni, mert akkor úgysem fogod látni az adást. Ez természetesen nem csak a te TV készülékedre érvényes, hanem mindegyik TV-re alkalmazható.

Remélet tudtam segíteni.

Üdv:
Opeles

0