You are here

LG klímához ventilátor lapátot keresnék. LWH0560ACG. (megoldva)

12 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Tudom nem sok az esély, de talán...
Kedvenc kis klímám ventilátora megadta magát, vagyis pontosabban "csak" a lapátja. Ha lenne valakinek akár "helyettesítő" darabja és eladná, kérem jelezze. A tengely átnérője 8mm. Most ideiglenesen betettem egy kisebbet ami ráadásul fordított írányú forgásra lett kitalálva, természetesen így elég visszafogott a hatásossága. 
Köszönettel: Kiss Z.

Azért a típust megadhatnád!

Comments
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Mivel láthatóan mindenkinek szívügye, ma kivettem a másikat (elvileg ugyanolyan) és kis kapirgálás, hígitózás után fényképeztem az adattáblát, tehát már van típusszám!!! LWH0560ACG.
Tudom, így már rögtön sokaknak lenne hozzá lapát, ezért szólok, megoldottam. Egy kis "sufnituning" keretében kapott egy asztallábat és ezzel letudva. 
Üdv, Z.

4

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Jó lenne hogy LG-n belül melyik tipus...
Jó lenne méretekkel ellátni a szélkerék fotókat...

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Nekem teljesen mindegy milyen klímából, elszívóból, netán űrhajóból származik ha jó a képen látható helyett. Nem tudom milyen méret hiányzik még ami érdekes lehet... Amúgy időközben egy 160 forintos szekrényláb segítségével megoldottam, hogy az eredeti is jó legyen.
Üdv, Z.

2

agressiv
agressiv picture
*

Én csak azt nem értem ilyenkor, hogy miért olyan fájdalmas leírni a készülék tipusát? Nehéz? Sok idő? Vagy tényleg fizikai fájdalmat érez a topiknyitók fele, amikor titkolja a készülék pontos tipusát? Nem tudom megérteni.....

1

mosomedve
mosomedve picture

Sajnos ezeknél az embereknél súlyos anyagi megterhelést jelenthet, hogy spórolnak a betűkkel, kopik a billentyűzet! Arról nem is beszélve, hogy egyesek diszlexiában szenvednek, cserélik a betűket, kihagyják azokat. És nem olvassák vissza, hogy mit is írnak. Pedig még a feltöltés után is lehet javítani a szerkesztés gombot használva. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy néha nem is érthető mit is akarnak kérdezni, bejelenteni, stb.
László

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Nyugodtan írjátok már le egy zöldfülúnek, hogy jelen esetben miért is releváns a típus??  Egy venti lapátot keresek illetve "helyettesítőt".  Oké értem, ha a segítség nem megy, legalább van miről írni. Megjegyzem (igaz a bevezetőben is leírhattak volna) semmilyen azonosító nincs a készüléken. Egy ezer éves, többször átfestett példányról van szó. Persze a nyugalom érdekében inkább törlöm az egészet. Bocs amiért zavartam.
Üdv, Z.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!

Sértődni egyszerűbb, mint válaszolni?
Itt egy mókuskerék: ilyesmi kellene?

Kalex

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia Kalex! (és többiek)
Nem neked szólt, mert neked az a "dolgod/jogod", hogy figyelmeztess az esetleges hibákért. Inentől meg pláne más a címzett:
Szóval, kaptam egy kis plusz lóvét, így picit koptatom a billenytyűzetet, hátha seegít az értelmezésben: Írhattam volna azt is egyszerűen, hogy ventilátor lapátot keresek. Minden körítés nélkül, hiszen nem azon volt a hangsúly, hogy mibe, hanem, hogy MIT keresek. (méretek, kép meglett adva) Ha kell egy M8/100-as csavar, írjam le milyen típusszámú akármibe kell pontosan? Oké, láthatólag nem vagyok erre az oldalra való. Mint már írtam, bocs a zaavarásért és a sok hibáért.
Köszönettel: Kiss Z.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Zoltán!

Ott bactad el, hogy odaírtad, mibe kell :)

4

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
A furat mérete...

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ahogy a bevezetőben írtam, 8mm.
Üdv, Z.

2

Sponsored links