You are here

A lomtárból véletlenül törölt mp4-es fájlok visszaállítása Mini tool power data recovery programmal nem játszható le.

54 posts / 0 new
Last post
Billentyűs
Billentyűs picture

   T. Fórumos kollégák!
A fenti pro program hosszú keresés után kilistázza az elveszett videókat. Kiválasztás után egy másik meghajtóra mentve meg is jelennek, viszont nem tudja lejátszani a VLC vagy más lejátszó. A lomtárból való törlés esetleg valami boot sort töröl, amit vissza kellene tenni ahhoz, hogy lejátszható lenne a videó?
Erre keresek megoldást a fórumon.

       üdvözlettel.
          Billentyűs

Comments
Feree
Feree picture

Szia!

Próbáld meg a testdisk ( testdisk-7.1)nevű programmal (abban van a photorec nevű is,az képekre jó),de a testdisk szerintem  a videó fájlokat is visszaállítja.Sok beállítás van benne,fájltipusok szerint is lehet keresni. 
                                                                                           
                                                                             üdv:Feri

1

Billentyűs
Billentyűs picture

    Hello Feri!
Már 2 programmal is visszaállítottam a videókat, de nem lehet megnyitni őket. Sajnos sérültek, több lejátszóval is próbálkoztam, de egyik sem nyitja meg. Elég nagy méretűek 2-300 MB 1 fájl és 55 db van belőlük. El kell felejteni.
     Köszönöm az ajánlatot.
             üdv.
 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Ha nagyon fontos anyagok voltak, akkor javasolnék egy "corrupted video repair" programot. Konkrétan nem ismerek ilyet, de biztosan van, amiben pl. kézzel beállítható a fejléc hiánya miatt, hogy milyen kodek szükséges, vagy az egészet végigolvasva kitalálja.

Javaslom, hogy ha nem túl személyes videókról van szó, akkor tölts fel egy rövidebbet mondjuk a workupload.com-ra (ingyenes és gyors), majd adj meg privátban egy kapott letöltési linket és megnézem, hogy mi hozható ki belőle... de egyáltalán az is kérdés, hogy egy részét visszanyerni is van értelme, vagy úgy már felesleges? (Pl. filmnek csak a közepével nem tudsz mit kezdeni, vagy ballagási videóval, ahol pont a lényeg marad ki.)

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia!
Júl. 14.-én autós kamerával vettem fel 3 óra körüli 1080P videót. A múlt héten a micro SD-ről áttettem a gép egyik partíciójára. Utána össze akartam vonni a 3 perces részeket 1 videóvá. A program előtte jó megcsinált ilyen műveletet, ezt a részt nem tudta / a videók felhőbe burkolóztak /.  720P felbontásnál nem, de 1080P-nél nem mindig jó az összevonás. Mivel használhatatlal volt a videó letöröltem, de az eredeti részvideókat is. A uSD-ről még előtte töröltem. Nem annyira vészes a vesztés, de azt hittem sikerül jó visszaállító programokkal visszaállítani a fájlokat. Ezen kívül van még 3 ekkora videó későbbi időpontokról.  Már tegnap is néztem, ma sem találtam az app data részekben olyan programrészt, ahol tudnám aktiválni a pro változatot. Van valami URL, de onnan fizetős oldalra irányítanak át. Van 1 hosszabb számsor, az lenne valószínűleg a megoldás, ha tudnám valahová beírni. Régebben működött ez a program, csak állandóan felugráltak reklámok, egyebek.
      Köszi az eddigi segítséget, ha a torrenttel kapcolatban tudsz megoldást, várom.

                   üdv.

0

AzzA
AzzA picture
*

Mellékes kérdés.
Milyen programot használsz az összevonáshoz, és a kamerád milyen formátumban rögzit ?
Azért kérdezem csak,mert nekem MP4-be rögzit és a világ legegyszerűbb mp4 join-al rakom össze (1080p)

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia!
Már tavaly volt téma veled az összevonás. A w. uniconvertert használom. Ezt ajánlottad is. Az az érdekes, új win esetén a telepítés után tökéletesen működik a 3 perces részek összevonása 1080P-n, urána viszont köd takarja a képet , nem lehet látni a videót. 720-n mindig jó. Ajánlottad az mp4 joyn-t régebben is. Az megcsinálja nagy felbontásban is, de nem lehet lépegetni a videó lejátszásban, megáll, ha arrább lépek többé nem mozdul a kép. Találtam 1 másik módszert_ Apowersoft vid. konverter. Ez meg tudja csinálni tökéletesen 1080P-n is, csak rettentő lassú. Ha ezzal csináltam volna, megmaradt volna a videó. 2-3 órás videót fél napig csinál. Nincs benne videókártya rásegítő lehetőség. Gyors gépre érvényes ez. 
     ennyit most. 
           üdv.

0

AzzA
AzzA picture
*

nem lehet lépegetni a videó lejátszásban

Ezt meg fogom nézni, mert eddig nem tünt fel.

Megnéztem, összefűztem 2GB videót autós kamerából és simán léptethető, VLC-vel néztem.
Ami gond, hogy letiltottam a hangot a kamerában, és ettől függetlenül úgy készül a felvétel, hogy a video tartalmaz egy néma audió sávot.
Összefűzéskor ez sajnos azt eredményezi, hogy az összefűzött fájl cicereg.


 

0

Inhouse
Inhouse picture

MKV toolnix. Összefűzi konvertálás nélkül, a hangsávot ki lehet venni, vagy lehet újat, többet alárakni, feliratot is. Ingyenes és gyors.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Hello Inhouse!
Már feltelepítettem, de nem magyar, nem tudtam hogy töltsem be a fájlokat. Nem volt időm átnézni a működését.
     üdv.

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

A főképernyő alapból az input fülön áll. Ott a felső ablakban kell jobb gomb, "Add files", vagy alul az "Add source files" gomb, majd kiválasztani az első videót. Ha többet szeretnél összefűzni, akkor az első videóra állva jobb gomb és ott nem az "Add files", hanem az "Append files"-ra kell kattintani és itt kiválasztani a továbbiakat. Az alatta levő ablakban fogja mutatni betöltött média fájlok a videó, audió és felirat adatait. Itt tudsz kivenni/hozzáadni hangsávot, feliratot, vagy éppen videó sávot. Az adott sáv beállításait a jobb oldali ablakban lehet módosítani, ha szükséges, pl. alapértelmezett nyelv, jelenetek, stb...
Alul a "Destination file" rész mutatja, hogy hova és milyen néven fogja menteni, lehet módosítani. Ha mehet, akkor lent középen "Start multiplexing".
 

0

AzzA
AzzA picture
*

Csak mp4-ből mkv-t konvertál, ami vagy elég, vagy nem, Ezt mindenki a maga igényeihez igazitja.
Mire rájöttem, hogy nem elég kijelölni az összefgűzni való videókat, hanem egy szeletet kiválasztani, a többit meg hozzáadni.... eltelt pár perc laugh
 

0

Inhouse
Inhouse picture

Ez nem konverzió, csak MKV konténerbe rakja az MP4 videókat is. Az MKV sokoldalú, szinte bármilyen codeccel lehet benne az anyag és manapság már szinte minden viszi. Mitől elég vagy nem?

0

AzzA
AzzA picture
*

Egy ilyen átalakítás után a vlc mást nem ír csak hogy nem ismeri a kodekeket, de ettől még lejátsza a videót.
Minden azért nem viszi annyira, plusz ugyan az a két 121MB-os mp4 fájl összefűzve mkv-nek és összefűzve eredeti mp4-nek, a méret különbség 20MB- al nagyobb az mkv. Ez GB-os fájl méretnél jelentős növekedést okoz.
Az összefűzés vitathatatlanul gyorsabb mp4 - mkv-ba mint mp4 - mp4 -be.
Nekem ez jött át a rövid teszten, ezért "elég vagy nem" egyéni felhasználás.

0

Inhouse
Inhouse picture

Mint írtam, itt nincs konvertálás, az eredeti méretben maradnak a videók, max az MKV elhanyagolható fejméret különbsége lehet az eltérés, de az biztosan nem annyi. Nem ismerem a te programodat, de ha újrakonvertál, akkor bármi lehet, kisebb is, nagyobb is, az MP4 által használt codecben igen sok minden állítható, ami méretbeli eltérést okoz, főleg ha még codec-et is vált közben. Ennek fényében igen fura, hogy ha ugyanazt az eredeti MP4-et játszod le a VLC-vel, akkor nem adja ezt a codec-es figyelmeztetést, MKV toolnix-al egyesítve pedig igen...
Nézd meg az eredeti videóid és add össze a méretüket, majd néz meg az MKV toolnix-el egyesítettét, pitiáner különbség lesz, onnan kiesnek a fejrészek, és egy darab MKV-s lesz az összesnek, kb ennyi.

0

AzzA
AzzA picture
*

Bocsi, a méret különbséget valóban elnéztem, jelentéktelen.
A codec probléma viszont stabilan ott van az mkv összefűzés után.
Az mp4 is csak összefűzés konvertálás nélkül.
 

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia!
Mekkora felbontásban készült a 2GB? Azért kérdezem, mert más program kisebb felbontásban jól működik, 1080P-n nem. Én is tapasztaltam, hogy kikapcsolt hangnál van valami alapzaj szerűség. Utólag érdmesebb tenni valami zenét a hangsávra, mert az autórádió mindenféle műsort sugároz, ami nem mindig jó, a kocsiban a beszélgetések is felkerülnek a videóra. Majd feltelepítem  az új win.-ra a programot, hátha régebben valami probléma volt a win.- al, azért nem lehetettléptetni.
            köszi, üdv.

0

AzzA
AzzA picture
*

Úgy fűztem ahogy volt, 1920x1080
Az a baj, hogy ennél sokkal nagyobbat nem is tudok összefűzni, mert 3GB környékén már az összefűzés végén kiirja, hogy nincs elég memória.
Én 1 perceket rögzítek a kamerával és az olyan 180MB - 200MB / fájl. 
Azt nem próbáltam még, hogy 2db 2GB-t összetudok-e fűzni vagy sem. Akkor is kevés a memoria vagy sem.
Van 16GB RAM meg 14GB háttér. Annyira nem kevés szerintem.

 

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Hello!
Letöltöttem a programot, triál verzióban 5 percet lehet használni. Most kerestem 1 " töréspontot ", ott várni kell a letöltésre. Tartósan 0%-on van. 1 db van összesen a lehetséges letöltésekből.

             Várok.

0

AzzA
AzzA picture
*

Lehet mást töltöttél le.
Erről van szó nem kell semmi hozzá.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Szia!
Betöltöm a részeket, azt írja az összesítőben, hogy NTSC. Más szerkesztőben sehol nem írja. A felvevőben biztos, hogy PAL- 50Hz van beállítva. Ezt a progrmot próbáltam már tavaly is, az idén is.

0

AzzA
AzzA picture
*

Igy néz ki a program nálad is ?

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Ha nem kell vágni, áttűnést csinálni, stb,. csak simán összefűzni őket, akkor MKV toolnix. Ingyenes, nem kódol újra, gyakorlatilag átrakja a fájlokat egyetlen MKV konténerbe, tehát csak másolás. Ami plusz, hogy lehet hangsávot, feliratsávot cserélni, beilleszteni...meg még sok mindent... :)

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Bár nem direkt vágja az mp4-eket, de én ezzel dolgoztam sokat: Vegas
Annó még a Sony adta ki, már a Magix-nél van. A 15-ös verziót használom 64 bites változatban. Amellett, hogy összevágni lehet vele, még átúsztatni, hangot keverni, feliratozni is. Szóval mindenképpen mentéskor újrakódolja a kívánt formátumra, ami elég időigényes.
Aki ismerte a Sony termékeit (Sound Forge, Acid, Vegas), azonos felépítésű programok, így ha egyet megtanul az ember, a többihez is ért. Ha jól tudom, képes a videókártyát is felhasználni kódoláshoz és 4K videókkal, kamerákkal is dolgozik.

A torrent esetében nálam nem kellett semmi kódot beirogatni, maga a program (exe) a pro változat a hozzá tartozó extrákkal (dll-ek). Ezt egy kóddal az ingyenesből nem tudod megoldani, hogy ott legyen minden fájl... de esetedben a videó megnézésére nem is lenne jó, hiszen már eleve le is mondtál róla.

A "felhőbe burkolózás" ahogy fogalmazol, nem az, hogy a program ingyenesen csak x percet dolgozik rendesen (trial) az adott felbontáson és utána fizetni kéne, ha ebben a felbontásban szeretnéd használni? Nem ismerem a programot, így csak kérdezem, feltételezem.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Szia!
Az u T. 1 törött program. A videó használatához van 1 számsor, de nem tudom hová beírni. Már letöröltem, mert induláskor mindig elöjött. Az összeolvasztó program nem trial, az is törött, minden kellék telepítve van, mégis ezt csinálja. Már volt újabb verzió, az is ugyanezt teszi. A legjobb a másik, lassú program használata. Reggel elindítom, mérettől függően 17-20 órára kész. Nagyon figyelni kell, mit töröl az ember, főleg, ha nincs másik tartalék adat róla. Ráfért volna még a másik 2   3 órás videó is a 128GB-os uSDXC A2 kártyára, de formáztam az új felvétel előtt a kártyát.
       Köszönöm a segítséget.

                 üdv.

0

Inhouse
Inhouse picture

Ha még nem raktad vissza a készülékbe a uSD kártyát, tehát nem volt rajta írás, akkor ott kéne ezt az egész helyreállítósdit csinálni...

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia!
Az a baj, már 2x formáztam a kártyát. Semmit nem látott 2 visszaállító program sem.
Tudomásul vettem, hogy elérhetetlenné váltak. Nem rendkívül fontos videók voltak, Autós felvételek 1 útról.
     Köszönöm a javaslatot.
                 üdv.

0

Inhouse
Inhouse picture

Elvileg a sima formázás nem írja felül a fájlokat, csak üresnek láttatja az egészet, de ott maradnak felülírásig. Ha közvetlenül a kártyán sem találtak semmit a programok, az már tényleg elég érdekes... Esetleg ez a készülék nyers adatokat rögzít és csak exportáláskor pakolja az elejére a fejrészt?

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

A törlés úgy működik, hogy a fájlok nem törlődnek, csak kikerül a létező fájlok adatbázisából (mind a neve, mind a terület amit eddig foglalt) és így már normál módon nem elérhetőek. Ezek a programok többféle módon is megpróbálják visszaállítani a törölt fájlokat. De csak akkor lehetnek sikeresek, ha az adott fájl adatterületére még nem íródott egy másik fájl. Ezek a fájlok sérültek lesznek, aztán innentől lutri, hogy egy videónál ez csak pár kocka kiesés lesz, vagy el sem indul...
Maguk a talált és az eredeti fájlméretek sem lesznek feltétlenül azonosak. Mivel főleg a multimédiás fájlokra vannak ráállva, van olyan metódus, ahol az ilyen fájlok fejrészében levő azonosítható elemeket keres, ilyen pl. a JPG fájlokban a JFIF, stb... Mivel nem tudják detektálni a fájlok méretét, van olyan, hogy csak ezek mentén vágják szét őket, így egy JPG pl. 60MB-os lesz, mert tele van szeméttel. Ha az eleje jó, akkor a kép meg fog nyílni, képnézegető programja válogatja.
Tehát, ha túl sok beleírás történt, könnyen lehet, hogy az adott fájl nem lesz lejátszható. MP4-nél valami ehhez hasonlóval kéne kezdődjenek : "....ftypmp42....mp41isom...", a codectől függően persze itt sok minden lehet. Ha nem így kezdődik, akkor vagy nem MP4, vagy az volt, de ez a része sérült már.
Érdemes többféle videó lejátszót megpróbálni, hátha valamelyik elindítja...
Ráengedhetsz egy codec ellenőrző programot is, az kiírja, ha videó, hogy milyen codec-kel készült.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Üdv Inhouse!
Most megint találtam valami lehetőséget. A recuva pro programmal kerestem és úgy írta ki, az a sorozat videó sértetlen. Próbára visszaállítottam pár videót, de nem lehetett lejátszani. A GOM player a sérült videókat visszaállíthatja. Abból is 1 +  os változatot telepítettem. Ez sem tudja kezelni a vid.-ót, viszont bináris kódban megadja a hibát. Hogyan lehet értelmezhető formába hozni a számokat?
   üdv.

File csatolás: 

0

AzzA
AzzA picture
*

Próbáld meg a headert javítani a STELLAR REPAIR FOR VIDEO -al

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Nem tudok a GOM player helyreállító funkciójáról. A VLC tud pl. újraindexelni, hogy bele lehessen tekerni egy ezt nélkülöző videóba, de kb. ennyi.
Ez a fejrészlet nem tűnik értelmes adatnak, sajnos ezt tényleg elengedheted.

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: törlés előtti rendszer visszaállítással nem lehet?

Bálint

0

AzzA
AzzA picture
*

Nem lehet.

0

AzzA
AzzA picture
*

Szia,

A lomtárból való törlés esetleg valami boot sort töröl, 

Nem.

Próbáld meg ezzel
EaseUs Data Recovery

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Hello!
Sikerült az aktiváció, ki is mentette a kijelölt fájlokat, de ugyanaz a végeredmény, nem lejátszható. Próbáltam más lejátszókkal is, de semmi eredmény.
     Köszönöm a lehetőséget más programmal.

      üdv.

0

Inhouse
Inhouse picture

Nézz már bele szövegesen ezekbe a fájlokba, hogy néz ki az első sor!

0

Billentyűs
Billentyűs picture

     Üdv.
A totalcommanderral a videót azr F3-mal próbáljam nyitni, vagy a visszaállított fájlnevet nézzem? $ jellel kezd.

          üdv.
 

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

A Total Commander saját belső fájltartalom nézőkéje működtethető az F3 funkcióbillentyűvel. Ráállsz a fájlra, majd F3. Tud néhány multimédia fájlt is, sok mindentől függ. Ha véletlenül (pl. máskor) ilyenkor a média megjelenítődik, akkor a felső menüsorban Beállítások, azon belül átrakni a pipát a Kép/Multimédia-ról a Csak szöveg-re, vagy Hexa-ra. Ilyenkor a fájl tartalma látható "mátrixosan"... :) Az első pár karakterből látható, ahogy írtam korábban, hogy csak szemét, vagy hasonlít egy videó fájlra.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Hello Inhouse!
Átneveztem .txt-re. Egyformán ismeretlen szöveg az elejétől kis fekete álló téglalalpokkal. Megpróbáltam az eredeti u USB kártyát is, de onnan egyáltalán nem ismer fel semmit a program.
     Köszönöm a lehetőséget, nem tudom visszahozni az elveszett fájlokat.
                    üdv.

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Akkor az sajnos annyira sérült, hogy menthetetlen. Mindet nézd végig, hátha valamelyik esetleg még jó...
Ezt az eredeti uUSB kártyát meg nem is értem...gondolom uSD lenne, de eddig erről nem volt szó...

0

AzzA
AzzA picture
*

Azt nézd meg, és azt nevezd át valami rendes fájlnévre. és kiterjesztésre.
Ettől függetlenül lehet sikertelen a visszaállítás azok miatt amit már elmondtak.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Üdv!
Idáig nem értem rá, de most hozzá jutottam, átneveztem, de sajnos elvesztek a videók. Most már végleg lemondam róluk.
Köszönöm az eddigi segítséget.
       üdv.
    Billentyűs

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia AzzA!
Próbáltam az általad ajánlott programot, amikor próbáltam aktiválni, nem sikerült a win.system32 host beállítása, nem aktiválódott a program. 3 mappa van, abból az egyik a win-ban állítható be. Ezzel kapcsolatban vagyok függőben.    Régebben a videók összevonásával kapcsolatban annyit fűzök hozzá, az első videósort tökéletesen megcsinálja a program 1080P-n, utána már 1 felhőréteg takarja el a videót. Ha 1280-ra csökkentem a felbontás, akkor folyamatosan dolgozik a wundershare program.
     üdv.

0

AzzA
AzzA picture
*

Keress másik törést.
innen a távolból más ötletem nincs

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Szia!
Ease us programot tudod aktiválni? Az a baj, hogy az aktivátor kiírja, aktiválva, de amikor a programot indítom, ne aktivált.A system32/driver/etc ----->ott 4 fájl van, megnyitva talán be kellene írni IP címet, felh. ? Ezt nem tudom, kinek az adtai kellenek? 
 

0

AzzA
AzzA picture
*

Gépközelbe leszek küldök egy linket a programhoz.
 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Ha nem több partíció vagy több meghajtó van a gépben, hanem csak C:\ és azon volt a videó, akkor bármi letöltéssel, telepítéssel vagy csak szimpla böngészéssel is felülíródhat.

Véletlen törlés esetén azonnal gépet kikapcsolni (kick off, nem kilépés), CD-ről vagy penről indítani egy hordozható rendszert és abban visszahozni a törölt dolgot. Ebben az esteben 80-90% esély van sértetlenül visszahozni. Viszont ha a C:\-en volt (dokumentumok, letöltések, videók, stb. mappák valamelyikében pl.), akkor most már esélytelennek mondanám a sértetlen visszaállítást. Legjobb esetben is max 10-20% esélyt adok rá.

Ezért célszerű a C:-t rendszernek hagyni és D:-t vagy egyéb más elérhető betűjelet az adatok számára fenntartani.

Hosts helye:
(windir)/System32/Drivers/Etc
Windir: Windows vagy WinNT vagy egyéb, ha egyéni telepítés volt.

Vírusirtó tudja blokkolni a módosítását, vagy ha butított rendszer (8.1-től felfelé), ami nem enged átlag felhasználót hozzáférni a rendszerfájlokhoz. Ilyenkor "saját tulajdonba vétel" és írási/módosítási engedélyek megadása, onnantól módosítható... ha a vírusirtó (ha van) is ki van iktatva.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Hello Mr._V.
Szerencsére 3 partíció van a lemezen, a videók másik partíción voltak. A program minden olyan adatot mutat 1-1 videóról, mint ami előtte szerepelt. Szépen sorba rendezve minden fájt szerepeltet, név, fájl méret, ... . Megpróbálom még valami más lejátszóval is, hátha el tudja indítani valamelyik.
     üdv.
 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Javaslom az uTorrent saját lejátszóját, mert az eleve nem teljes fájlok lejátszására használatos.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

   Hello!
Letöltöttem az u / bit / torrentet, telepíttettem, de sehol nem találom, sem 64, sem 86 programok között. Nem tudom így a lejátszót elindítani. Hol található? Már csökkentett módban is kerestem.
     üdv.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Akkor lehet pro verzióban van csak ilyen lehetőség. A Player könyvtárban szerepel az utorrent könyvtárán belül, nekem 56MB méretű a lejátszó-könyvtár. 2db VLC dll van csak benne és 26 könyvtár pluginokkal (dll-ek), tehát külön utorrent nélkül indítható "csak videólejátszó" exe nincs benne, de a fájlok neve alapján VLC alapokon nyugszik. Egeret a fájl fölé viszem és VLC media player 2.0.0 nevet ír a dll-re.
Az én utorrent verzióm: 3.5.5.45505 (pro, 32 bit) 2019-es. Ebben van víruskeső is (virusguard). A player és az antivirus verziójára is a 15 van írva a névjegy panelon.

0

Billentyűs
Billentyűs picture

    Szia!
Nekem a vége 395, az eleje ugyanaz. Az a probléma, hogy nem tudom, hol van az utorrent? Parancsikon van, de a programfájlok közt nincs, olyan, mintha titkosítva lenne. Viszont így nem tudom a pro-vá alakítani. Van hozzá program, csak nem tudom beilleszteni. Megpróbálom törölni, utána lassan telepíteni, hátha észre veszem, hová telepítődik a program. 
   Holnap folytatom, bár már 2x feladtam. Szerintem elvesztek, sérültek.

          üdv.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Újabban Users alá rakja, ahogy nagyon sok más telepítő is (helytelenül), így ha a program files könyvtárban akarja látni az ember, akkor kézzel kell áthelyezni és a win regisztrációjában is módosítani kell az elérési utat.
Szóval nincs "titkosítva", a chrome is már az users alá települ, mint a viber, skype, stb. is.

0

Sponsored links