You are here

Nagy kijelzővel rendelkező V-A-W mérőt keresek 1F-re

2 posts / 0 new
Last post
mindigehes
mindigehes picture
**

Sziasztok!

Most mindenki rezsicsökkent, megtaláltak, hogy rittyentsek össze egy bemutató falat, persze nonprofit módon, ami szép nagy számokkal mutatja 1F fogyasztó felhasználását.. Vagyis kellene olyan 50-70mm magas számokból kijelzős cucc, ami ezt tudja.  Elég feszültség, áram és hatásos teljesítmény.. Nem feltétel semmi cosfi, stb..  Ha tudja, az nem gond, de nem lényeg..

Viszont a feszültséget 0V-tól kell tudni, igaz, nem kell század pontos :) Egy állítható torodid lesz a betáp, szemléltetőként, hogy mi van, ha nincs 230V, és vasaló megy, LED pilács, stb..

Néztem, de alin ilyet nem leltem..

https://www.aliexpress.com/item/4000029076535.html

ez jó lenne, de saját tápról él, és pici :) Persze ezek mind megoldható dolgok, csak kérdés, milyen kijelző van benne, és olyat kapok -e nagyban :) Mert ha már sokat kell germózni vele, lehet egyszerűbb nulláról.

Vagy esetleg valakinek valami a fiók mélyén?

Tekintsünk el attól, hogy értelme nem sok. Ez a feladat, ezt kell megoldani, nem mást, és nem máshogy, és nem másnak :D

tehát csak ezt :)

Gondoltam még egy-egy ICL7107-re is, valami nagyobb kijelzővel, meg analóg szorzóval a teljesítmény mérőhöz, de hátha van "készen"...

KöszI!

Comments
mindigehes
mindigehes picture
**

Sziasztok!

Közben googliztam..

jó lehet ez :)

(110) Peacefair PZEM-004 panel meter guts - YouTube

Azt látom, hogy a kijelző benne hs410361k-32 E helyett kellene keríteni valami nagyobbat, de adatlapot nem lelek.. Ahogy látom, kis kapcsitáp van benne, azt kihagyva csak mér lefele is :) nem? :)

0