You are here

HP 8 1401 tablet 4.4.1 android cserélés egy újabbra !

8 posts / 0 new
Last post
braunv
braunv picture

Sziasztok ! Adott a címsorban szereplő tablet , szeretném tudni lehetséges a legújabb  android telepítése vagy mi az ami lehetséges ! Esetleg  valaki foglalkozik ilyennel ? Üdv!

Comments
torokj
torokj picture

Szia,
Ezen az oladalon van autodetect funkció és amennyiben lehetséges frissíti.Miután nem egy mai darab,nem lepődnék meg ha nem lehet jelly bean-ről upgradelni.
https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-8-tablet/6878907/mod...
TJ

0

braunv
braunv picture

Köszi az infót ! Sajna nem kínált fel egyetlen egy lehetőséget sem ! Esetleg más út  járható volna ! Talán még nem annyira őslelet ez tablet ! Üdv!

0

torokj
torokj picture

De, sajnos őslelet.Nem fog rajta futni tisztességesen semmi,hiába raksz rá frissítést.Informatikában 10 év hatványozottan számít.Webrádiónak,médiaplayernek még jó lehet.

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Vagy még annak sem. Nekem is van egy 7 éves Acer tabletem. A gond ezekkel, hogy a hardver és szoftverfejlesztések párhuzamosan mennek. Újabb szoftver csak újabb hardveren megy. Nem csak a lassúság miatt. Ha valami ki akar menni az internetre, akkor van egy úgynevezett tanusítvány, ami tanúsítja az elérni kívánt szerver valódiságát (kissé leegyszerűsítve). Ez néhány évente lejár. Újat csak az oprendszerrel tehetsz fel, de ha a hardver nem támogatja, akkor nem lehet. Mint a PC világban, nem tudsz Windows 10-et telepíteni Intel 386-os procival és 2GB memóriával rendelkező gépre.
Én pl. feltettem az Acerre egy régebbi időjárás előrejelző appot, de azzal is problémák voltak. Pl. nem ment az automatikus frissítés, a megjelenítés is más volt, mint egy mostani okostelefonon. Szóval szinte használhatatlan. Mivel az akku is dögledezik, pláne a folyamatosan töltőn tartás miatt, végül nyugdíjba küldtem a tabletet.

1

braunv
braunv picture

Köszönöm a válaszokat ! Igen sok weboldalnál kéri a tanúsítványt , Felejtős akkor  tablet ! A NETRÁDIÓ az eleérhető de nem mindegyik adóval de természetesen amelyiket szerettem volna az nem, azt mindig vissza dobja !  Üdv!

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Van egy hasonló korú Samsung telefonom. Lassú volt, akadt, minen baja volt, gyári beállítások után másnapra már használhatatlan. Eltávolítottam a play áruházat. Ami kell, azt apkpure.com-ról letöltöm, és feltetelepítem rá, bár főállásban az autóban van, iGo fut rajta, és turistatérkép (g:hu). Chrome fut rajta, Opera mini régi verziója is. 

2

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

A kitkat (4.4.1) verzió 2013 decemberében jelent meg...  

Az sajna android szemmel egy őslelet.. a proci is, meg mellé a RAM/ROM méret is.. jelenleg android13-nál tartunk... :(

3