You are here

Krups EA891D10/70A kávéfőző kijelzője nem működik

7 posts / 0 new
Last post
gyimi1
gyimi1 picture

Sziasztok!
A címbeli kávéfőző kijelzője nem működik, teljesen sötét. A panelen van egy EB1 alatta 08 jelölésű smd alkatrész, ami nem tudom mi lehet. Valami stabilizátorra tippelek, de nem találtam róla semmit a neten. Esetleg, ha valaki tudja, hogy mi lehet a hiba elárulhatná, vagy ha lenne valakinek rajza hozzá megköszönném, ha elküldené. Tudom van panel bele 33000-ért.
Köszi.

File attachment: 
Comments
dino71
dino71 picture

Szia!
Lehet csak a háttérvilágítás ment el. De jártam úgy is, hogy lehet állítani a fényerejét programból és az volt levéve teljesen.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Ilyen?

https://ersatzteildirect.de/images/product_images/original_images/image_...

tápfeszek rendben? Vigyázz, nem galvanikusan leválasztott.. A két soros ellenállás nem szakadt? a zöld, nagy.. Illetve a szekunder oldalon azt a két alu elkót kidobnám rutinból :) Illetve a uC mi van benne? adatlap szerint a táp lábain minden ok?

0

gyimi1
gyimi1 picture

Szia.
Igen ilyen panel van benne, a feszültségek meg vannak, STM8S207 CBT6 proci van benne. A kijelző panelen PIC18F67J11 és PIC16F18855 egy STP16CP05 LED meghajtó meg egy SPI eprom van. Ellenállások, kondenzátorok, diódák, tranzisztorok, triakok jók.
Mellékelem a kijelző panel képét.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Na de eddig mit mértél? Mert arra hiába vársz, hogy valaki 100% pontossággal távmegaszondja, hogy melyik smd porszem rossz...

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
forraszd át a biztosítékot

0

gyimi1
gyimi1 picture

Szia.
Nem találtam benne biztosítékot, de a panelt átforrasztottam, de nem javult meg.

0