You are here

Scepter X7G-NagaV1 LCD Monitor

10 posts / 0 new
Last post
morfeus
morfeus picture

Sziasztok!

Hát igen ismét megcsíptem egy kellemes kis monitort szintén gyanus jeleket láttam rajta mármint, hogy valaki már próbálta ezt is javítani mint az előzőt.Ennél az a hiba jelenség, hogy megy szépen a tá,inverter stb... de amikor csatlakoztatom a gépemhez azt írja, hogy "NO VIDEO"tehát mintha nem lenne csatlakoztatva a monitor a géphez hanem csak úgy bekapcsolnánk.

Valaki találkozott már ezzel a monitorral? :beer:

Comments
morfeus
morfeus picture

Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem mivel azért nem minden nap foglalkozom smd szerelt panelekkel a kérdésem a következő: azt tudom, hogy pl c501 az egy kondi r452 az egy ellenálás,l45tekercs vagy induktivitás,f1 biztositék,Q705tranyó félvezető,IC14 IC, ez idáig rendeben asszem de mi a pl b15 jelzésű alkatrész?

Mert gondoltam arra is, hogy nem e futottam át egy biztin estleg?De ezt csak remélni merem mert ez lenne az egyszerűbb hiba!

Üdv:morfeus

0

ttavaszi
ttavaszi picture

Szia Nekem is van egy ilyenem De az csont kuka. A táp-invert panelen volt baj, próbáltam megcsinálni de nem jött össze.Próbáld meg úgy hogy a működő gépről levesze a működő monitort és a helyére dugod. Persze készenlétbe legyen és akkor meglátod érzékeli e maga a moncsi a csatlakozást. Ha bekapcsol és úgy írja ki az üzenetet akkor látja a gépet de valamit hiányol vagy elakad a panelen valamiben. Nekem a múltkor a vga kábel volt eltörve a moncsi előtt de csak abban az állapotába ahogy használni szerettem volna. Máskor mindig érintkezett. csere segített rajta. Esetleg nem eladó az eggyik tápja? Szi,üdv: ttavaszi

0

morfeus
morfeus picture

Szia!
Kipróbáltam a kábelt rádugtam münködő gépre de az erdmény ugyan az lett .Kábelt kimértem de nem volt hibás sajna mert akkor egyszerübb lett volna a javitás.Münködő gépnél is uazt írja ki!Ha netán eladó akkor szólok de a tulaj még nem mondott semmi konkrétat!

Üdv:morfeus

0

city217
city217 picture

Szia.
Imádom ezt a "belenyúltak, valaki próbálta már stb", ez így szokott lenni. Ez csak egy ici-pici pöcc. A másik, nem lehet ezt állítgatni, analóg-digitális, lehet csak az a baja.
Üdv

0

morfeus
morfeus picture

Szia!
Hát úgy látszik most megcsíptem ezt a 2db monitort van ilyen is,mivel kérdeztem a tulajt,hogy a két delikvens járt már másnál is?A válasz egy nagyon biztos nem,ugye mielött szétszedtem volna meg kerestem a rendszeresített kis plasztik kártyát(amivel egyszerűbb a pattintós füleket megóvni amikor szétszedem) tehát láttam a műanyag peremen a csavarhúzó nyomokat.Ez van,már mint hol álligatni? Ja és még azt produkálja, hogy alap esetben a led piros amikor bekapcsolom akkor vált kékre egyből ki írja, hogy "NO VIDEO" és 1-2mp múlva ki is kapcsol.Utána lehet kezdeni az egészet előröl!
Röviden ennyi.

UI:Remélem ezentúl csak működő LCD monitort hoznak majd nekem,ja és a hozzá járó sört is!De szerintem ez csak álom! :beer: :beee:

Üdv:morfeus

0

city217
city217 picture

Szia.
Na ez szép munka lesz. Lehet hogy csak letilt, vagy nem kap jelet. Kábel jó, csatlakozó jó?
Üdv
..és vissza áll stby-ba?

0

morfeus
morfeus picture

Szia!

Kábelt most mértem végig az jó csatiban nem hiányzik egy tüske sem.Igen és vissza áll stby-ba,utána ki be és uyan ez megy újra meg újra!

Üdv:morfeus

0

drtapfesz
drtapfesz picture

Üdv! Ha jó a kábel akkor valami gond van a scaler panellel , hiszen nem érzékeli a monitort. A számítógép érzékeli?

0

morfeus
morfeus picture

Üdv!
Szerintem érzékeli mivel szépen elindul(mivel hang alapján hallo a vinyóról)legalább is szerintem,próbáltam rádugni a laptopomra de ott is ugyan ez a jelenség.Természetesen mikor levettem a nagy gépemről és vissza tettem a nagy monitoromat az egyből indult tehát a gép jó csak a monitor szarakszik!

Üdv:morfeus

0

Sponsored links