You are here

cd lejátszó nem forgat

7 posts / 0 new
Last post
Joco76
Joco76 picture

Sziasztok!

Adott egy cd mp3 lejátszó ,új mechanika fejjel cserélve lett, néha teker 10 másodpercig és kiírja hogy no, de általában azonnal tekerés nélkül kiírja.

Mi van ilyenkor?

Comments
city217
city217 picture

Szia.
Nem tudom milyen készülékről írsz, de akkor így általánosságban. Nézd meg a kapcsolatot a fej és az elektronika között, a lemeztányért nem csúszott-e lejjebb. Ha tudsz akkor emelj rajta.
Ha a mechanika új akkor gondolom a motor szuper, de lehet még az is hibás.
Egyenlőre ennyi.
Üdv
ui: Még annyi, nézd meg a fej lemez nélkül mit csinál. Pulzál, világít, stb.

0

Joco76
Joco76 picture

Köszi a hozzászólást , egy tamashi cd110mp3 as kütyüről van szó. Atányért át kellett cserélnem mert nem golyóssal jött a mechanika. Akkor lehet ez a gond, de előőte is ezt csinálta ezért cseréltem ki.

0

city217
city217 picture

Szia.
Akkor meg van a hiba a tányér. Nos általában az ha lejjebb van akkor meg se pörgeti, rögtön NO, ha pedig feljebb van akkor pörög évekig és utána NO. Nálad ahogy mondtad az első lesz a nyerő, ezért emeld meg.
Üdv

0

Joco76
Joco76 picture

Mielőőt nekiálltam a tányért állítgatni megnéztem a fejet lemez nélkül ,hogy keresi a lemezt de nem is próbál fókuszálni csak világít majd kialszik.Nem kéne fókuszálnia?

0

city217
city217 picture

Szia.
De kellene, úgyhogy akkor a csatlakozást amit írtam nézd meg, vagy nem jó bele a fej.
Üdv

0

Joco76
Joco76 picture

Sajnos nem lett jó sehogy ,végigkövettem scoppal ,már a motorvezérlő ic (D9258)se kap vezérlést, hogy fókuszáljon úgyhogy marad rádiónak. Köszönöm a segítséget. Üdv.Jocó.

0