You are here

Csapágylehúzó prés eladó, kimondottan mosógép motorok forgórészeihez /frissült/

6 posts / 0 new
Last post
huszezres

Sziasztok! Mosógéppel foglalkozó szakik figyelmébe ajánlom! Nem hidraulikus, ennél lehet érzékelni a sajtolás erejét! Én már 8. éve használom a kistestvérét! Kimondottan mosógép motorok forgórészein lévő hosszbordás szíjtárcsák és csapágyak le-föl sajtolásához készítve! Ennél nem kell melegíteni a szíjtárcsát, könnyedén sajtolja le a köszörült orsónak és a bronz anyának köszönhetően! Tartozik még hozzá rugóacélból készített alátát lemezek! Ára fórumtagoknak csak 85000ft! Köszönöm, hogy megtekintetted!
Készen van a második is!

Comments
hjozsefgosfa

Szia!

Írtam pü-t.

0

Vote up!

You voted ‘up’

hjozsefgosfa

Szia!

Érdekelne, ha még megvan, pü-ben küldtem elérhetőséget. Köszönöm.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki's picture

Szia!
Fotókat raknál fel? Köszi!
Viszont mi van bronzból? Miért is tudja ez a tengelyre felnyomni. No meg hogy nyomod le? Van valami alátét anyag amit tud a tengelyhez képest mozgatni?

0

Vote up!

You voted ‘up’

huszezres

Üdv mindenkinek! Kész lett a prés, minden tartozékával! Alátétlemezek rúgóacélból, edzett tüskék!  ferenc

2

Vote up!

You voted ‘up’

huszezres

Üdv! Bocs a késői reagálásért! A trapézmenetes anya a bronz, a könnyű forgatásért még nagy erőnél is! Lenyomni úgy tud, hogy beleteszed a csőbe a forgórészt, aláteszed a szíjtárcsának a rugóacélból és két félből készült alátétlemezt, kiválasztod a megfelelő átmérőjű edzett tüskét, és kinyomod belőle a tengelyt! Felsajtolni úgy tud, hogy leteszed a cserélhető alátétlemezekre a szíjtárcsát, belehelyezed a forgórészt, és a másik végén a tüskével belesajtolod a tengelyt! Mindenféle tartozékokkal, ami csak szükséges: tüskével, alátétlemezekkel készítem! ferenc

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content