You are here

Electrolux mosógép.

Üdv mindenkinek.
Segitséget szeretnék kérni egy Electrolux géppel kapcsolatban, a gép 3 éves, bekapcsolás után ajtó bezár szivattyu indul aztán az ajtózáró led villogni kezd és ennyi, de az ajtó csukva van. Az ajtó reteszt cseréltem mert nem müködött össze volt rozsdálva viszont az ujj az kapcsol is rendesen, ki is gyul az ajtó zár ledje.
EWF.

Köszönet mindenkinek előre is.

Üdv. Laci

Comments
kolya61
kolya61 picture

Szia !
Szivattyúzás után a motorteszt következik . Ha nincs forgás, kiáll hibára , ellenőrizni kellene a szénkeféket és a motorstekkert.

Üdv! Miki.

0

laci.l
laci.l picture

Üdv.
Elinditottam rajta a diagnosztikát és akkor hibakódba kidobta hogy motor baja van, mégegyszer átnéztem a reléket meg ami még a motorhoz tartozik és kiderült hogy az egyik rele két lába között átvezetett pár kohm-t ahol nem kelett volna, csak azt nem birom megérteni, hogy miért nem jelez hibakódot program inditáskor hanem csak egyszerüen nem csinál semmi.

Köszönöm a hozzászólást!!!

Ja meg lenne egy mosogatógép problémám egy Zanusi amit ha bekapcsolok akkor semmi sem müködik rajta csak a főkapcsoló lámpa világit, viszont olyan 15 perc elteltével kivillanak a ledek és minden müködik, ha utánna ki meg be kapcsolom akkor egyből müködik de ha kivan kapcsolva egy napig akkor ismét ez a szituáció, nem kontakt hiba az biztos mert mindig igy van.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdv. Laci

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Valószínűleg a táppal van gond . Ki kell nyitni és a panelről készíts egy nagyfelbontású képet , felrakod a Képfeltöltés.hu-ra és ide pedig a linkjét és akkor megírom melyik kondit, vagy kondikat cseréld ki.
Jahh és Zanussi ...

Üdv! Miki.

0

Lukovics László
Lukovics László picture

Üdv.

Köszönöm a választ, erre gyanakodtam én is igy most már kicserélem a kondikat az egészet, van vagy 3 benne összesen.
Nem tudna küldeni egy meghivót? ezt a kódot amit kiirnak néha 20 alkalommal be kell tölteni mire olvashatóvá válik.

Köszönettel. Laci.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Ezt most nem értem . :hmmm: Milyen kódot ??

Üdv! Miki.

0

Lukovics László
Lukovics László picture

Aki nem regisztrált tag annak csak az üzenőfalra lehet irni és egy kric-krac kódot kell bemásolni amit kiirnak és szinte lehetetlen kiolvasni, azt irják, hogy a robotok kiszűrése végett van, most is kellesz biztos egy tiz percet ujratölteni amig egy olvashatót dob ki a képernyő hogy elküldjem amit most írok!

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Nem tudok erről semmit , de lehet a monitorodban van a hiba , nem gondolom, hogy ennyire kiolvashatatlan lenne .

Üdv! Miki.

0

Miki
Miki picture

Most kijelentkeztem és úgy válaszolok magamnak.
Ha megjelent a h.sz., akkor még látok !

0

Sponsored links