You are here

HP Mini laptop alkatrésznek eladó

1 post / 0 new
Mr._V.

Pár éve került hozzám, ha jól emlékszem, alaplap hibás, vagy legalább is ezt jelezte.
Tápja nincs, se HDD, se RAM, minden más benne van (wifi+blue kártya, Dolby hangszórók, LCD, magyar billentyűzet, aksi, SD olvasó, kamera, 3 USB, VGA kimenet, Intel Atom procival).

Ugyanitt szintén alaplaphibás HP-Compaq 6735s (szériahibás) laptop is eladó (ez már darabokban), de pl. abból is a wifi kártya, hangszórók, LCD, kamera, billentyűzet, aksi (6-7 év után cellacserés), burkolat, zsanérok, stb. még használható lehet.

Taksonyban (BP+5km) megtekinthető, vagy 2e postaköltségért tudom küldeni.

Árat nem írok, akit érdekel, mondjon egy irányárat, mit ér meg neki!

Több régi (15-20 éves) működő laptop is van, de mind némi hibával (aksi, kevés RAM, táp, kijelzőhiány, stb.). MicroXP némelyiken elfut, de mivel COM portosak, pl. rádiók programozására DOS módban tökéletesek. Ezekhez tudok adni PCMCIA USB bővítőt, vagy LAN bővítőt, esetleg Wifi bővítőt is. A fényerejük már elég kicsi és a többség nem magyar billentyűzettel rendelkezik (német, angol), egyesek pöcök-egérrel rendelkeznek csak és melegedés hatására mászik kurzor... de ezeket innen-onnan kell összeszedni ha van rá igény. A HP-k viszont elérhető közelségben vannak, elsősorban most azokon szeretnék túladni.