You are here

Indesit WIN82 végtelen centrifuga

15 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv , ma sikerült találkáznom egy ilyen gépel ami mosás után az első öblítés élőt elkezd centrifugálni a végtelenségig , még ki nem kapcsolják . Ugyan ezt csinálja ha csak sima öblítésre teszem : Beveszi a vizet öblít kéziszivattyúz és után semmi molyolás , ruha igazgatás egyből elkezd ezerrel centrizni .Próbára egy motort ráakasztottam de hiba u.a. Nem akartam becipelni az egész gépet csak a panelt kaptam ki , de nem látok rajta semmit. Valami ötlet , esetleg eeprom hiba ?

Comments
ityvity
ityvity picture
*

Üdv.Mivel a panel a másik gépbe jónak bizonyult , csak behoztam a gépet és vissza raktam a panelt .Csodák csodájával jó lett . Vége az lett hogy a Joo6-tal jelölt csatlakozó érintkezés hibás volt .

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Üdv!

Pedig lehet bekellet volna cipelned...
Többi periféria renben?

A dugulást,trutyit, kiszedted a színtszabályzóból?
Lehet nem kap üres jelet a vezérlés,menet közben nem szarakodik a lényeg a víz menjen ki belőle hamar, hogy az öblítős víz ne keveredjen a ruhában lévővel nagyon.
Hasonló hibám volt már Indesittnél
Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Lehet hogy az lesz a vége hogy behozom . Különben van bent nálam egy hasonló gép más jelegű , de még hülyébb hibával , azt majd kipróbálom benne a panelt.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!Nekem is van egy rossz WIN82-es gépem.Nem kapcsolható be.Az ELKO (4db) cserén túl vagyok.Mi rossz benne(?)Jano

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
A Win82-esben Arcadia panel van.Hibát kell,hogy küldjön.Ha nincs hiba rossz a processor,de ha semmi nem világit, az ajtózár nem kapcsol be.
Kicsit bővebb leirás kellene,milyen feszek vannak,vagy nincsenek.
A nem kapcsolható be,szerintem nem hiba .

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , érdekes , de ez amint a bevezetőbe leírtam hibát nem villogott szépen kimosott és az első öblítés előtt felpörgőt és megállás nélkül pörgőt ezerrel (akár egész nap ).A hiba oka meglett : A csatlakozóba bekrimpelt vezetékek voltak érintkező hibásak . Menet közben , ahogy mozgattam a kábelokat meg meg állt és a j006-ra volt a legérzékenyebb , be forrasztattam a drótokat azt jó lett.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Végül is a felpörgés is hiba.Ezt csak service test-el lehet megállapitani.Sorban minden funkción végig viszed és ahol gond van ott FÉK.
De a service eleve kizárja a csatlakozási hibákat,mert valószinüsiti ,hogy az nincs ,mert a szakember kizárta!
A J006 a vizszint mérő -pressostat csatlakozója,tehát nem látott valamit.Lehet pont az öblitési szintet.
Tehát először Morphy-Vagy ott nincs csatlakozás ahol kellene,vagy ott van ahol nem kellene.
Miki.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Sziasztok!Mi a WIN82-es mosógépjavítást "visszadobtuk".A perifériák ellenőrzésén a kijárószerelő már túl volt.M.P. pedig nem javítja.Jano

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
A kijárószerelő az tudja.
Vagy nem tudja.
Ez itt a kérdés!
A szerviz a panelcserét tudja,de azt nagyon.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!Két kis panel van benne élére állítva.Az egyik tartalmazza a uP-t.A másik egy kapcsolóüzemű táp.Ahhoz,hogy pl. tápfeszt lehessen mérni kellene a kapcs rajz.Abból ami fenn van nekem nem derült ki világosan hová engedjem be a 230V-ot.Ráadásul a tanyán levő négy doksi más mint ami a kezemben volt.Egy ötödik verzió.Ha a táp rossz rögtön egy marék(8-10) alkatrészt kell cserélni,mert egy rossz alkatrész tucatnyi másikat tesz tönkre.A próbához a kezelő lap is kell.(M.P.nyomán)Ez nem állt rendelkezésre.Ezért:Passz.Jano

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Janó!
Lásd jóindulatomat!
Dolgozzál és sok sikert!
Ha valami segitség köll...Az orosszal hogy állsz?Mármint a nyelvvel.
Üdv Miki.

File csatolás: 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Miki!Nagyon köszönöm a panel bekötését ábrázoló rajzot.Az orosznyelvel úgy vagyok,hogy nekem még tíz évig tanították.Nem tudok.Az orosz nyelv nagyon hiányzott amikor Moszkvában és Leningrádban(most újra Szentpétervár) jártam.Bánom,hogy nem tanultam meg.Mit hoz az élet,oroszszótárt vásároltam az antikváriumban.Nekem ezzel könnyebb a szervíz gépen.Ott ui nincs NET.A hálózatos gépen van,de nem mindíg jutok hozzá.Üdv Jano

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Jano!
Azért kérdezem,mert 2 hónapja jelent meg a konkrétan az Arcadia panelek javitásával foglalkozó sm.,igaz csak a fele de ebben is elég sok dolog van.
No akkor ha valami köll,majd forditom .
Üdv Miki.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia Miki!Köszönöm.Biztatom a szerelőt,hogy újra fussunk neki a javításnak.Az ügyfél kérheti ismét a javítást.Kértem,hogy hívja fel az ügyfelet.Üdv Jano

0

Sponsored links