You are here

Keresek Iphone 4 eredeti uj akkumulatort.

10 posts / 0 new
Last post
baliboy79

Iphone 4 eredeti uj akkumulatort keresek. Serial szammal, qr koddal ellatott kellene nem olcso kinai. Tudom hivatalossan nem ad az apple csak a sajat szervize vagy apr szerviz reszere de azert nehezen beszerezheto. Remelem nem lehetetlen kuldetes. :)
Koszi a segitseget elore is.

Mi gátolt meg abban, hogy a megfelelő helyen nyiss topikot? Nem javítani akarsz, hanem alkatrészt keresel. Most utoljára nem a helyén, mert legközelebb törlésre kerül.

Sponsored link
Comments
DINO54
DINO54's picture

T. Kalex!
Tudom hogy a zöld szín választható opció mindenki számára de érzek egy kis zavart az erőben mert úgy tudom, javíts ki ha rosszul, hogy ez a szín a moderálást végzőket illeti pontosan azért hogy a valamennyire is tájékozottak tudhassák, ki jegyzi a zöld sorokat.
Valaha, nem is túl régen még a fehér is választható volt a palettáról. Lehetséges úgy változtatni hogy a zöldet csak Ti használhassátok?
Bár már módosított a színen időközben a hozzászóló, de a kérdésem továbbra is aktuális.

Üdv. Laci
Ez oké, de miért az akkumulátoros topikban írod mindezt? Egy pm és meg lehet beszélni.

0

Vote up!

You voted ‘up’

DINO54
DINO54's picture

Szia!
Már látom, az "oldallal kapcsolatban" rovatban kellett volna, de itt volt az anomália. Mire ez tudatosult bennem már válaszoltál.
Egyébként azért nyilvánosan tettem fel a kérdést mert úgy érzem ez nyilvános választ igényelne. De ha úgy gondolod, innen nyugodtan töröld ki és holnap felteszem a kérdésem egy alkalmasabb helyen.

Üdv. laci

0

Vote up!

You voted ‘up’

pinterkrisztian

Szia!

Ha rálelsz valami normálisra engem is érdekelne a forrás, mert eddig 3-ból 0 az arányom.
Az elsőt én szúrtam el mert 4S-hez van.
A másik 2 kb 10 óra alatt töltött 100%-ra, lehúzva a töltőről kb 5perc után 71%-ra esett vissza, és 22%-nál kikapcsol.
És kb. 6 órát bír ki a két érték között készenlétben.
Ebay-es volt mindegyik, de az eladó a füle botját sem mozdítja a problémára...

Üdv,
Krisztián

0

Vote up!

You voted ‘up’

ty

Ebayen nem kell az eladó közreműködése ahhoz, hogy visszakapd a pénzedet egy ilyen esetben.
Nyitsz egy dispute-ot és visszakapod a pénzedet. Persze ezt akkor kell megtenni amikor megkaptad a terméket.
Én ilyen esetben kipróbálom a cuccot mielőtt feedback-et adnék.

Üdv, ty

0

Vote up!

You voted ‘up’

baliboy79

Ez igy van! Tobb esetben mar nekem is az ebay adta vissza a penzt. Folyamatban van most is egy eredetinek hazudott de olcso kinai akkumulator aranak a visszateritese. A kerelem meg februar 17en lett megnyitva. Szerintem ez is ebay alltal lesz lezarva. Kapjka is a negativ ertekelest a csalo.

0

Vote up!

You voted ‘up’

pinterkrisztian

Ezt ismerem én is és van hogy használom, csak előbb próbálom a közvetlen kapcsolatot keresni ha probléma van és nem "árulkodni". Volt amikor bejött, normális volt az eladó és magától visszautalta a pénzt.

0

Vote up!

You voted ‘up’

baliboy79

Rendben szolok. Ipod touchnal tapasztaltam hasonlo problemat. En is ezert eroltetem az eredetit ennyire. :) Na meg az se utolso szempont, hogy a gagyi kinai mennyire biztonsagos es mi kart tud okozni a telefonban a kesobbiek folyaman. 5S-hez talaltam ebayen eredetetit es valoban sorszamozott,gyartasi datummal ellatott peldanyt kuldtek. 2 honapja ugy mukodik a telefon mint uj koraban.

0

Vote up!

You voted ‘up’

agressiv
agressiv's picture

Üdv

Én kipróbálnék még néhány kínait, előbb-utóbb rálelsz normálisra és azt az eladót meg kell jegyezni. :) Amúgy hivatalosan már az 5S-hez sincs akksi, szóval újat találni esélytelen kb.

0

Vote up!

You voted ‘up’

baliboy79

Igen tudom, hogy nehez beszerezni de nem lehetetlen. Nezd erre gondoltam. Csak innen kicsit sok a posta. Ha nem lesz mas akkor marad a kinai de azokat cserelni kell 1-2 evente es uj koraban se olyan jo mint az eredeti. Sajnos regi ipodokba mar lehetetlen eredetit talalni es kinai az lutri. Cserelem is oket sorban :( . 5S-hez 1 honapja sikerult vennem egy eredetit es uj is volt raadasul.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content