You are here

LG 32LB1R-ZE Készenlétből nem lehet bekapcsolni! Megoldva

6 posts / 0 new
Last post
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Nem rég került hozzám ez a tv, azzal a hibával hogy készenlétből nem lehet bekapcsolni. Szétszedés után a tápegység átforrasztása után tegnap elindult, néztem is 4-5 órát, egyszer hangyás lett a kép, de utána vissza állt a kép. De máma nem  indul el, készenlét van, de se gombbal se távval nem indul! A tápban az 5V meg van, de nem indul, az on-ra 5V-ot adva a táp elindul minden feszültség meg van, de a bekapcsolni nem lehet. Most valami a tápban, vagy a mainban lehet hiba? Segítségeteket előre is köszönöm! A panelok típusa: Tápegység YP2632T a main board ML-051B 68709M0045D

Comments
Pásztor
Pásztor picture

Sziasztok!

Most lett helyem, így most a tápban az 5V-os részen a 2db 1000uf kondikat cseréltem, ( az egyiknek volt is baja) . Tegnap működött, és ma is bekapcsol készenlétből, egy pár napig még járatom. Most már két hete működik, csak a hdmi kábelemet cserélni kellett.

0

Vote up!

You voted ‘up’

mosomedve
mosomedve picture

A main lapon szerplő összes segédtápegységet át kell nézni! Szkóppal kell megkeresni a kimeneti feszültségek simaságát, sokszor az SMD elkók cseréjére lesz szükség.
László

0

Vote up!

You voted ‘up’

Pásztor
Pásztor picture

Hello

A main lapon az ezüst színű elkokra gondolsz, ami 100,47,470 mikrofaradosak, de szkópom nincs, máshogy meglehet találni a feszültségek simaságát?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki picture

Cseréld ki mindet!
Mennyi van rajta, 20 db? 
Ha van hely, lábasakat is berakhatsz! 
10~30 ft/db... 

0

Vote up!

You voted ‘up’

skorpio
skorpio picture

szia
kivaloan allkalmas erre a celra a valtoaramu millivoltmero

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content