You are here

LG-F4J6VGOW mosógépről leszakadt a súly

5 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture

Sziasztok LG szárítós dirtect drive mosógép , 3 éves csapágyas lett . Szétszedéskor az eleje levétele után kiderült , hogy mind a 2 súly leszakadt a tartókról és , megrepedt és lescsúszót . Nem is kicsit , elbizonytalanodtam a márkába , 170e-ért ekkora szemetet árulni 10 év motor garanciával , nagy marketing fogás . Komplett első rész rendelhető , 20e körül , de súlyt sehol sem találok , kérdésem van e valakinek ilyen bontott üst meg első súly.

 

File attachment: 
Comments
huszezres
huszezres picture

Üdv!
Bentről kifelé M8-as rozsdamentes kapupántfejű csavar, a betonfurat kiöntve uretánnal! Eddig mindegyik megállt!
Mondjuk: betonom volt másik!

0

Vote up!

You voted ‘up’

ityvity
ityvity picture

Szia , játszottam már ilyen gondolattal , csak nem voltam biztos a sikereben . Hogy néz ki az uretán amivel ki lehet önteni a hézagot , mert én  már próbálkoztam uretános tömít -ragasztóval de nekem az nem jött be .

0

Vote up!

You voted ‘up’

huszezres
huszezres picture

Üdv és BUÉK!
Uretán jobb mint a sziló! Keményebbre szilárdul és jobban tapad! PU40 pl!
Ha ebből nyomol az üst és beton közé, ahol épp hozzáér, kitöltöd az üres helyeket, akkor legközelebb is szerelhető lesz!
Én minden, már fellazult betont ezzel erősítek meg az üsthöz, immáron már 12 éve!
Találkoztam már FBS-es, Purhab-os kókánnyal: nem fogta oda!!!.... egyedül a Sika szélvédőragasztója: de azt meg nem veszed le többé!

0

Vote up!

You voted ‘up’

ityvity
ityvity picture

Szia , egyik súly menthető a másikat megrendeltem , és hogy oda ragasszam a dobhoz , ez már bennem is felmerült . Hogy bontható vagy nem az nem játszik szerepet , mert szerintem ez utolsó esély , és többet nem lesz csapágyazva  de ha nagyon muszáj a súly leszedése nélkül is újra csapágyazható. Koszi majd keresek PU40 azt kipróbálom .

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content