You are here

Működőképes, komplett videomagnó mechanikák valakinek?

4 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu's picture

Sziasztok!

Az idők folyamán elraktam működőképes, komplett állapotú videomagnó mechanikákat, összesen nyolc darabot. /Ide csak hat képet tudtam feltenni/ Van közte 2- és 4 fejes, Panasonic, Fisher, Samsung, stb. Érdekel valakit? Akár el is cserélném valami nekem hasznosabb akármire. 

Comments
atis76
atis76's picture

Szia!
A fisher érdekelne.
Milyen áron van?
Üdv:Attila

0

Vote up!

You voted ‘up’

formasu
formasu's picture

Sziasztok!

Ha az egészért, azaz a nyolc komplett mechanikáért együtt kapnék egy jól működő és szép állapotban lévő 20" körüli méretű LED-es monitort a kábeleivel, nekem megfelelne.

Szerk:  Egy ilyen monitort 9-10 eFt körül árulnak fórumokon.  Sokat kérek a 8 darabért, vagy éppen most senkinek nem kellenek ezek a komplett jó mechanikák, fejekkel,  motorokkal együtt?

Ha nem lesz rá érdeklődés, mostanában gyűjtöm össze a szintén komplett, hibátlan klf. képcsöves TV  moduljaimat, teletext paneljaimat, legfeljebb azokkal együtt majd elviszem a vastelepre kilóra. Sajnálom...

0

Vote up!

You voted ‘up’

kozakg

Nem viszed Te azt sehová. De ha mégis ezt akarnád, elég ha kiteszed a kapu elé tetején egy cetlivel: Eladó . Másnap már nincs vele gondod... :) /a cetli az kell, az adja az értéket a "szerzőnek"/

0

Vote up!

You voted ‘up’