You are here

SHARP LC-60LE635E, csak kettőt villog a led!

7 posts / 0 new
Last post
Pásztor

Sziasztok!

A fent nevezett készülék áram alá helyezve megjön a készenlét. Bekapcsolva kettőt villog a led rajta, de semmi más életjelet nem ad. Ezt addig csinálja amíg a power gombbal ki nem kapcsolom. Ez most valami hibakód lenne? Vagy esetleg szotver hiba? Honnan lehet letölteni a szotvert, és hogyan kell beletölteni? A segítségeteket előre is köszönöm.

Comments
manyizoli

Ha jól emlékszem van rajta egy KR..... valami 12 ez állítja elő a 12v négy lába van a hűtőborda alatt ki-be kapcsolható stab IC, nekem már volt hogy cserélni kellett, rendeltem bele.

0

Vote up!

You voted ‘up’

SzBálint
SzBálint's picture

szia: ilyesmire gondolsz?

Bálint

File csatolás: 

0

Vote up!

You voted ‘up’

manyizoli

Azaz ilyesmi, az 5v is ilyesmivel van előállítva emlékeim szerint, de lehet tévedek.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Pásztor

Sziasztok!

Ma elővettem a tvét, a tápegység száma ami a készülékben található DPS165HP-2A RUNTKA847WJN1. A hiba tényleg az hogy nincs meg a 12 és a 13V, de készenlétben viszont meg van. Nem a main board eszi meg induláskor, mert lekötve a 13V-ot, induláskor eltűnik, kikapcsoláskor megjön. Lehet a DDA014 hibája ez? Vagy más fele induljak?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Pásztor

Sziasztok!

A tápegységet mérve, kiderült hogy készenlétben van feszültség a PS-ON és a PNL-POW pontokon, de amikor bekapcsolom ezek a feszültségek eltűnnek. Ennek nem fordítva kellene lennie? A main típusa F733WE55 LE635.

0

Vote up!

You voted ‘up’

BUBU

Szia!
Első körben a tápot kellene átmérni, 12v ill. a 13,5v-tot előállító áramköröket.
Rajz leírás a neten megtalálható.
Üdv:
      BUBU

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content