You are here

Sony Ericson T105 független mobil

8 posts / 0 new
Last post
N.P.
N.P.'s picture

Eladó egy működő, független Sony Ericson T105 mobil   3500Ft

Hátlapjába épített akksival
Li-ion 3,6V 700mAh
Képátló: 1,4 inch
súly: 75g
Méret: 99x44x18mm
Made in Taiwan

+töltő

Comments
gyimi1

Szia!
Ez komoly?

2

Vote up!

You voted ‘up’

Jaca
Jaca's picture

Szia!

Mikor a nagypapa vagy nagymama már megtanulta használni az első mobiltelefonját, és annak baja lesz, akkor nagyon jól jöhet egy ugyanolyan készülék. 

0

Vote up!

You voted ‘up’

SobriJ

Köszönjük az értékes megjegyzéseket mondom én, de szerintem aki ezt a standot felállította ugyanígy gondolja. Mert aki nem vesz ne babrálja, menjen az anyja valahol várja. :)  Bárcsak a nagymama időkbe lettek volna okos telefonok, nem itt tartanánk.

1

Vote up!

You voted ‘up’

Malibu

Az azért nem mindegy, hogy egy fórumózó, javító tagnak akad  egy pár eladó "cucca" és meghirdeti a piactéren, vagy csak azért regisztrálunk a tanyára, hogy sok  más hirdetési oldalon is " Not Public" felhasználó név alatt meghirdetett termékeket ezen a felületen is kínáljuk értékesítésre. 

4

Vote up!

You voted ‘up’

SobriJ

Nincs vita köztünk legalábbis remélem én már egyszer írtam neki, hogy a tanyát összekeveri az ecserivel, törölték. Tudomásul vettem, kell ez is úgy látszik. Hagyni kell hagy tolja a boltot, egyszer csak rájön hogy ez nem a jófogás.

2

Vote up!

You voted ‘up’

Edmundson
Edmundson's picture

Nekem is feltűnt már, hogy ez a felhasználó csak lomtalanítani jár ide amíg nem vét a szabályzat ellen nincs mit tenni. Egyszer még hirdethet hasznos dolgot is.

3

Vote up!

You voted ‘up’

Malibu

Én is úgy érzem, hogy túl olcsó ...

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content