You are here

Vektorszkóp rajz (TR1867) Előkerült!!! Sajnos mégsem...

9 posts / 0 new
Last post
attilacsep

Sziasztok!
 Hetek óta kerestem, és mos találtam meg. Egy gondom van: lemezen van, és tömörítve, a gép nem engedi föltenni. Mint mondtam, nem az én világom a számítógép, megpróbálok ismét segítséget kérni, de majd csak a jövő hét elején., most a kapunyitóhoz utazom. De MEGVAN!!! 

Üdvözlettel:
Attila

Comments
Kalex
Kalex's picture

Szia!

Írtam pm-et.

Kalex

0

Vote up!

You voted ‘up’

zus

Ez akkor most felkerült vagy sem ?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Guest
Guest's picture

Üdv!
Ami tudható: attillacsep-nek volt (vagy van is még) egy ilyen vektorszkópja. Hibás volt, de sikerült megjavítania. Hogy rajzzal (amit lhanzi állítólag elküldött neki) vagy rajz nélkül, azt nem árulta el.  https://elektrotanya.com/content/tr1867-vektorszkop-taphiba
-
attillacsep tudomást szerzett róla hogy van neki egy ilyen rajza smiley és Te keresel egy ilyen rajzot és mikor megtalálta, megszületett ez a topik.
Itt olvashatod a problémákat a feltöltéssel kapcsolatban. Kalex itt azt írta hogy az "előkerült" rajzok sajnos nem a vektorszkópé: https://elektrotanya.com/comment/436313#comment-436313
Azóta nagy csend mint ahogy a HTSz-es topikban is: https://elektrotanya.com/content/htsz-muszerek-hasznaloinak-javitoinak-r...
attillacsep-ről feltételezem hogy az "előkerült rajzra" csak ráismert hogy mihez való s nem a levegőbe beszélt.
Kíváncsian várom én is a fejleményeket.

0

Vote up!

You voted ‘up’

attilacsep

Sziasztok!
 Átbogarásztam rengeteg rajzot, aztán meg a CD-ken levő rajzokat is, és ott találtam rá a vektorszkóp "rajzra". Mivel én nem tudtam megnyitni, elvittem egy kollégához, aki át is másolta, de kis idő múlva jelezte, hogy ez csak egy ZIP program (vagy mit tudom én, mi ), de nem maga a rajz. Borzasztóan sajnálom, hogy csalódást okoztam, és nem tudtam segíteni. Többet nem találtam a műszerről. Emlékeimben kutatva talán az is lehetséges, hogy valamilyen nagyméretű fájlküldő szolgáltatással (pl. told a cuccot) juthatott el hozzám a rajz, de egyszerűen nem emlékszem. Próbáltam a szolgáltatónál is utána nézni, de a telecom-nál nem tartanak nyilván sok évre visszamenőleg adatokat. Nagyon sajnálom. Az is lehet, hogy csak tapasztalati segítséget kaptam, hogy a tantál elkókat nézzem át. Ez be is jött, jó néhányat cseréltem, és el is indult. Aztán félretettem, és pár év után megint be akartam kapcsolni, de újra zárlat volt benne. Gyanítom, hogy ismét a tantálok, mert azóta egyszer sem volt bekapcsolva.
 Amit említettem vektorszkópot, most is megvan (láttam is, nem csak az emlékeimben!).
Ha ez segít...
 Üdvözletel:
Attila

0

Vote up!

You voted ‘up’

zus

Kár. Épp most tudtam idejönni és azonnal véstem is a rajz ügyében. Akkor ismét melléfogtam. Mindegy, azért remélem, hogy csak előkerül az a rajz, ha már az lhanzi egyszer elküldte.

0

Vote up!

You voted ‘up’

attilacsep

Szia!
 Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, pedig hosszú órákat töltöttem a kereséssel. Halvány remény, de ha valami csoda folytán előkerülne, ígérem, jelentkezem.
Üdvözlettel:
Attila

0

Vote up!

You voted ‘up’

Guest
Guest's picture

Üdv!
A fájl mérete 150MB-nél kisebb? Van a gépeden FLASH plugin? Ha van, engedélyezve van?
Ha nagyobb, ki kell csomagolnod  és kettő vagy több fájlra szükséges szétbontanod.
https://elektrotanya.com/swfupload/uploadform/fileupload_h.php
-
Ez a kérdés már az oldalhoz szól: A régi, HTML feltöltőlap 50MB-ot ír max. mérethatárnak. Ez most is így van?
https://elektrotanya.com/fileuploader.php?uid=26679&cid=1584800670

0

Vote up!

You voted ‘up’

Kari

Haho!
Erre jo az SMU telepitve!_100+MB fajlonket-nemtom van-e hatar?
(ugy remlik mintha 200 fölött is toltam volna man fel rajta fajlt_egyben, igaz par evvel ezelött)

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content