You are here

ZTE Speedport Entry 2i HGW router keresése (Megoldva a probléma)

4 posts / 0 new
Last post
secondbolt

Sziasztok!

Egy kolléga keresi a tárgybeli routert. Ha valakinek lenne és eladná tápegységgel együtt, akkor a kolléga 20/9843861-es telefonszámán ezt megbeszélheti vele.
A Telekom Pató Pál úr módjára kezeli az igényét, mivel ez a lakástól 50 méterre található szervizébe kellene, és hetek óta nem kap egy második routert.
Több infóm nincs erről.
Üdv:Zoli

Comments
uniman
uniman's picture

Ez nem érhető! "Második router" ? Ezt értsük úgy, hogy azért kell kettő, mert mikor elmegy otthonról, akkor kikapcsolja az otthoni modemet (mert ez az-is) és mikor beér a szervizbe ott meg bekapcsolja a "klón"-t...

0

Vote up!

You voted ‘up’

secondbolt

Úgy akarta csinálni, hogy mindkét helyen tudja a vonalast használni. De az imént telefonált, hogy a Telekom most ment el tőle, és hosszas várakozás után megoldották a problémáját.
Talán olvasták a fórumot.......
Üdv:Zoli

0

Vote up!

You voted ‘up’

mindigehes

Szia!

Nem sokra megy majd vele. A "kukázott" cucc is a T tulajdona. Rajta az előzô tulaj konfigja, és az előző tulajhoz van rendelve. Mivel a szolgáltatás az előző emberke nevén fut, a T nem tudja másik userhez rendelni hivatalosan. Helyesebben elméletileg nem lehet, gyakorlatilag lehet, de balhézhat a T, mert jogilag nem lehet másnál a cucc.

De annál nagyobb bibi, hogy az előző helyen, ahonnan elhozzák, ott majd a szolgáltatás lemondásakor kérik, vagy utána évekkel. És vicc, de az átvételi elismervémyen úgy szerepel, mint "nagy értékű informatikai eszköz"

:)

0

Vote up!

You voted ‘up’