Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

GELOSO 2735 RF UNIT SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
43.5 KB
Page
1
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar geloso manual?
Document preview [1st page]
GELOSO 2735 RF UNIT SCH service manual (1st page)
Preview of GELOSO 2735 RF UNIT SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    GELOSO UNIT 2735 RF
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Kenwood KRF-V4060D Bekapcs-Lekapcs (Probléma megoldva - mukogy van)
Üdv mindenkinek. Van egy ilyen Kenwood erőlködöm.Keresgéltem itt,és láttam,hogy másnak is produkálta ugyanazt,mint nekem.Nevezetesen azt,hogy készenlétről ha bekapcsolom akkor egy pillanatra bekapcsol majd ki,és villog a készenlét ledje addig míg meg nem nyomom a készenlét gombját.Utána folyamatosan világít.Ha megint megnyomom kezdődik az egész elölről. A megoldás nála az egyik (STK 443-070) végfok ic volt.Tulajdonképpen nálam is ez volt a hunyó.Viszont míg a másik emberkének megjavult ennyitől,nekem nem. Összehasonlítottam az új és a készülékből kiszedett stk-t és kiderűlt,hogy az 1-es és a 7-es láb rövidzárba van.Máshogy kifejezve,az egyes lábon lévő +65 V-ot kiküldte a kimenetre.Kicseréltem az ic-t de maradt minden ugyan az.Segítségeteket kérném,hogy mi szállhatott még benne el,ill az lenne még a kérdésem,hogy a benne lévő uCom ic (az egész lelke) kinyiffanhatott-e? Köszönöm.
Makita DMR105 DAB+ rádioba LA4621 audio végfok ic helyetesitése.! Megoldva!
Sziasztok .Alighogy sikerült befejeznem a másik rádiot megleptek egy ujabbal , ez már digitális adást is tud, viszont teljesen halott volt, sehol semmi életjel, Méregetve benne eljutottam egy tranzisztorhoz aminek ki volt robbanva az oldala , ezt kicseréltem és az okát is megtaláltam az audio végfok ic csontzárlatos volt a tápláb és test közt.Kondenzátorokat mind átmértem (érdekes modon ebben is és a másikban is minden elko LOW ESR tipusu) viszont az igazi problémám ott kezdödött hogy az ic is meg a tranzisztor is pontosan ott"robbant ki " ahol a tipusjelzés van, A tranzisztort sikerült helyetesitenem , igy most kijelzö müködik , RDS meg minden funkcio rendben, az audio végfok bemenetére megérkezik az audio jel is , szép tiszta ,csak végfok ic hiányzik belöle.Természetesen rajz ehhez sincs,és még a hangszorokon is "elfelejtették" feltüntetni a teljesitményt és az impedanciát is.Elöszedtem minden nagyitomat és sikerült annyit leolvasnom a maradványokrol hogy LA4621??? az utolso két számban nem vagyok biztos de kinézetre és lábszámra is megegyezik ezzel , Sajnos semmi infot nem találok rola csak ezt a képet amit lentebb csatolok. Abbol indulok ki hogy a másikban két darab 10 wattos hangszora volt és méretben megegyeznek egymással...Valakinek van e erröl valami infoja ,mert ugy látom kapni sem lehet, vagy mivel lehetne e helyetesiteni ezt? Mert ha minden kötél szakad , akkor beépitek egy más panelra egy más ict...de ezt a végsö esetre hagynám mivel a hangszorok teljesitménye sem biztos ???Üdv dddemeter.
Pioneer VSX-323-K nincs hang
Sziasztok!

Adott a fenti Pioneer VSX-323-K erősítő. Villám kárral érkezett hozzám, a HDMI porton kapta a végzetes ütést a set-top boxon keresztül. A HDMI hibát elhárítottam a HDMI switch ic csrerével. Viszont nem ad ki semmi hangot egyik csatornán sem, nem jelennek meg a kijelzőn a hangszóró ikonok. További méregetés és a HDMI panelen lévő micom ic is zárlatosnak bizonyult (EPF025A). Természetesen ezt is be lehet szerezni, csak üresen, programozatlanul.
A kérésem az lenne, ha valakinek a fenti tipushoz lenne-e firmware pakkja. Sajnos a neten sehol sincs, a pioneer support oldalán sem.
A programozást megoldom valahogy (beeprog vagy a gyári soros porton keresztül)
Esetleg mas típus is szóba jöhet, amiben ez a micom ic van, HT-072/073, VSX-324 stb. 
Ha valaki tud segíteni, szívesen várom!

Előre is köszönöm!
Tom

 
Sony CFD-K10 hálózati trafó??? Mekkora teljesítményű és feszültségű lehet?
Sziasztok! Igény lenne erre a gépre a családban, így előszedtem. Távirányító nincs meg,, de az a legkevesebb. Bedug, meg se nyikkan. Megjegyzem egy nagyon profi gép ahhoz képest, hogy egy hordozható kis valami! Motoros potméter, reflexcső, forgófej, hihetetlen :) Nos, a T901-es trafó hiányzik belőle. Rajz 47. oldalát nézve mintha 12V-os lenne. Megerősítetek? Illetve mekkora teljesítményűt kéne belerakni? Az eredeti jópofa kis sínrendszerben volt. Üdv: Pityesz
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce