elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
H-BUSTER HBD-9500-9600AVN SM
CAR-AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
5.9 MB
Page
54
Category
CAR-AUDIO
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
H-BUSTER HBD-9500-9600AVN SM service manual (1st page)
Preview of H-BUSTER HBD-9500-9600AVN SM [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


PEAVEY PV-8.5C (2x550W) vegtranzisztor hiba
Sziasztok! 8 db TO-3-as vegtranzisztor van az egyik oldalon (MJ15003/MJ15004) Kiegett az egyik oldal (4xPNP, 2xNPN) kicseréltem meg a 0.33ohm/5W-os ellenalasok is mentek. Meghajto NPN/PNP is elszalt, mivel nem vettem eszre a meghajtoknal egy pici ellenalast, bekapcsolva kilotte megint az egyik oldalt, most elment 1xPNP, 1xNPN, kicsereltem oket. Ugylatszik megserult valamelyik a 8 közül, mert a hangszorokimeneten 0V-rol novekszik szep lassan az egyenfeszultseg (kb. masodpercenkent +0.1V-ot), na most melyik tranzisztor a hibas, nincs nagy kedvem egyesevel kiszedegetni, majd masikat berakni probara (TO-3 lecsvarozva jo becinezve a NYAK-ra), van-e valami egyszerubb megoldas hogy melyik tranzisztor szivarog, mar az is konnyitene ha tudnam PNP vagy NPN a rossz.. Tud-e valaki valami otletet ra? (nem a meghajtoktol ered a hiba, mert azok le vannak csatolva most)
FISHER CA-275 HiFi erősítő végfok
Sziasztok! Került hozzám egy Fisher CA-275 HiFi erősítő, amely 2db STK-0100 Darlington végfokkal van szerelve. Ebből már csak az egyik él, a kimeneten, a rossz oldalon 14V egyenfesz jelenik meg. (Van benne védelem, ennek ellenére ennél a feszültségnél mégsem tilt le.) Műterhelést rákötve (8 Ohm), azon alapban igen nagy áram folyik, pontosan elég ahhoz, hogy a "mélynyomó" leégjen rövid idő alatt, (sajna, ez már meg is történt a tulajnál. A kapcsolási rajza is érdekelne, ha valakinek megvolna hozzá.) - Kérdésem az lenne, ilyen végfok már kifutott, nem rendelhető, lehet-e helyettesíteni (valamelyik) megfelelő újabb típussal. Minden választ előre is köszönök. Egy fotó a készülék belsejéről.
Schneider Team 642 CD-SL búgás
Sziasztok ! A fent emlitett hifi a következőt produkálja: a hálozatra csatlakozáskor a hangfalak égtelen hangon búgnak,nem lehet bekapcsolni.Kicseréltem a 2 db tápkondit (3300uf,63v),majd cseréltem egy stk 4182II tipusu végfokot. Úgy nézett ki minden oké,most viszont a trafó 220v felöli biztijét nyomja el ha csatlakoztatom a hálózatra,várom az ötleteket,előre is köszi.
HS 280 hangfal
Üdv az uraknak! Orion HS280-as hangfalhoz mélynyomó hol szerezhető? Javítja é valaki? Ki? Hol? Van egy szomszédom aki már minden lényeges helyen feljelentett. Gondoltam, adok neki egy kis zenét: Nina Hagen nyolcvanas évek beli punk zenéjét kissé megeresztettem, de mint tudjuk Isten nem ver bottal. Nos gondolt egyet a tekercs és leugrott az alumínium csőről. Minden megoldás érdekel. Roncs bontható hangfal, hangszóró, két fél hangszóró, amit össze lehet ragasztani. Bármi.
Autó hifi LA47515 végfok helyettesítése TDA7384-el????
Sziasztok! Hoztak hozzám egy JVC mp3-as autóhifit végfok eldurranással.Utánanéztem LA47515 ami benne volt a HQ nál 5360Ft+posta,hát szerintem ennyit már nem fognak rákölteni.Tovább vizsgálgatva hasonló végfokokat arra jutottam hogy a TDA7384(ugyan az a tokozás) nagyon hasonló bekötésű,mindössze az 1.2. lábát össze kell kötni és a 25-öst szabadon hagyni.ára sokkal barátibb:1492Ft ráadásul nagyobb teljesítményű(előbbi papíron 4*50W az olcsóbb 4*60W)!!! Valaki próbálta már esetleg? (beletettem,bekötöttem és tökéletesen működik) Arra lennék kiváncsi valakinek hosszab távon van e tapasztalata vele.Üdv! Laci
Ozaki HM050 5.1 házimozi mélynyomó búg
Sziasztok! A tárgyban is említett típusú 5.1 házimozi rendszer erősítő/esetleg táp részével lenne némi probléma: Bekapcsolás után pár perccel a mélynyomó elkezd folyamatosan búgni, és torz, élvezhetetlen hangot ad. Agya: PT2323 (http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/105/493266_DS.pdf) 6-Ch Audio Selector Van 3 sztereó, és egy 5.1 bemenete, az előlapról gondolom a PT2322-t megvezérelve választódik ki a megfelelő input. Ezután gondolom a PT2322 6-Channel Audio Processor IC jön (http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/70/499857_DS.pdf), ami részben a hangerőszabályzásért felelős, onnan pedig a különböző végfogok, majd az output kivezetés. Táp/subkondik, illetve sub végfokok próbaképpen cserélve voltak végső elkeseredésembe már pár éve (sub végfok túlmelegedés gyanúja miatt), persze a hiba ezt kiröhögte. Egyébként kondik nem voltak, és most sincsenek felpúposodva, szóval vizuálisan jónak tűnnek, ez persze semmit sem jelent, sőt valószínűleg érdemes lenne mindet kicserélni, de 60 darab van a vicces minőségű nyákon, a gagyi pákámmal hozzá se fogtam. A hwsw fórumon annó ráleltem egy sorstársamra is, ugyanezzel a hibával, de ő - gondolom jobb anyagi helyzetben volt - lecserélte. Ezt csak azért írom, hogy nem éppen egyedi hibajelenség lehet. A hiba pár percre megszűnik, ha a hálózati feszről egy fél másodpercre lekapcsolom. Jól sejtem, hogy ez valami kondi probléma lesz? Így első körben mit/hol lenne érdemes megvizsgálni rajta? Fotót nemsokára rakok fel. Esetleg Budapesten vállalná egy vállalkozókedvű tag, hogy ránéz eme fogyasztói társadalom céljára készített - egyébként otthoni célra elfogadhatóan szóló - hulladékomra? Gondolom egy hozzáértő, és egy szkóp segítségével nem lenne nehéz megtalálni a búgás forrását. Üresjáratban (input nélkül) is elkezd búgni.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling