elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
HILTI TE72
TOOL - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
189.4 KB
Page
7
Category
TOOL
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
HILTI TE72 service manual (1st page)
Preview of HILTI TE72 [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


Hilti DCG 125-S sarokcsiszoló mely Bosch gép Hilti változata?
Sziasztok! Hiltiéknél szokás, hogy ami nem vésőgép, az nagy esély rá, hogy Bosch :) Van ez a gép. Tuti Bosch, tányérkerék, kúpkerék egyértelműen, forgórés is. De melyik lehet? Mert a bosch számok mind le vannak vakargatva róla, de ott voltak.. Lényeges volna, mert nem mindegy, hogy egy szénkefe pár, meg egy kapcsoló az 6e Ft, vagy 18e.. Felismeri valaki melyik GWS? http://artcase-shop.de/media/images/org/I12064_Hilti_DCG_125_S-KL_Winkelschleifer_Kwik_Lock__2_.jpg Köszönöm!
Hilti TE500-AVR service reset
Sziasztok! A tárgybeli szerkezet szervíz lámpája szénkefe csere után is világít.A FIXIA-n leírt service reset nem segített, vagy nem jól csináltam.valakinek sikerült már életre kelteni ilyen gépet? A segítséget előre is köszönöm. Üdv!
Hilti TE54 ütvefúróhoz hajtókart keresek
Sziasztok ! Forgórészt cseréltem a nevezett masinában és sajna 6 furat után eltört a dugattyú hajtókar.Beszerzési forrást nem találok (barátságos áron). Esetleg ha valaki a méreteit meg tudná adni ,nagyon megköszönném.
Hilti TE55 furógép és vésőkalapács villanymotor forgás irányának a megváltoztatása.
A fent nevezet kisgép villanymotorárnak a forgás irányát szeretném megváltoztatni most jelenleg az óra mutató ellenkező irányba forog ezt szeretném ellenkező irányba forgatni.Ez egy egyfázisú kommutátoros szénkefés villanymotor,az állórész két különálló tekercsből áll,a tekercsek egyik vége a szénkeféhez a másik vége pedig a pillanat kapcsoló alsó két kivezetésének egyikére csatlakoznak, + az alsó két kivezetés össze van kötve egy kondival,a pillanat kapcsoló felső két kivezetésére megy a 230V. Az volna a kérdésem, hogy a jelenlegi alkatrészekkel hogyan tudnám a villanymotor forgás irányát megváltoztatni. Ellőre is köszönöm a válaszokat.
Hilti TE24 tokmánya széthullott. Hogy kell összerakni? :)
Sziasztok! Munka közben szétpotyogott a tokmánya a Hilti Te24 gépemnek. Elvileg összekapirgáltam a földről mindent. Csak nem jövök rá, hogy kell összelegózni.Vagy 1 éve zacsiban vár, most meg nagyon kellene... :( Elvileg ez a tokmány leszedhető a gépről, bár sosem szedtem le, igazából nem is tudom, hogy lehetett leszedni. A 3 gyolyó fogja a helyére. Ha a rugót ráhúzom az SDS-es felére, meg a kerek lemezkét, akkor a rugót hátrahúzva a golyókat belegyömöszölöm a helyükre, rugót elengedve szépen rögzül a gépen, de értelem szerűen az alsó takaró/rögzítő műanyag darabot is rá kellene játszani. Ha azt ráhúzom az SDS-es nyakra, akkor meg a golyókat nem lehet a helyükre rakni. Biztos van valami trükk, de nem jövök rá... :( Tudja valaki a megoldást? :) Köszönöm!
HILTI töltők TPS funkciója hogyan működik?
Üdv Mindenki! Hozzám került egy Hilti C 4/36-ACS típusú Li-Ion töltő, aminek az előlapján található egy gombból és két LED-ből álló kontroll csoport. Mire való ez a funkció és hogyan kell használni(?), mert a neten nem találtam róla semmilyen érdemleges infót. Én valami akkufrissítésre, vagy valami akkuval kapcsolatos különleges funkcióra gondolok.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling