Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SAMSUNG M1727 SCH
MICROWAVE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
98.5 KB
Page
2
Category
MICROWAVE
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SAMSUNG M1727 SCH service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG M1727 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SAMSUNG M1727 SCH service manual (2nd page)
Preview of SAMSUNG M1727 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant MICROWAVE forum topics:
samsung rl34egsw hűtő megy, de minek
Sziasztok! Egy samsung rl34egsw no frost hűtő esetében kérdezném, hogy vajon mi okozhatja, hogy a beállított hőmérsékletek elérése után nem áll le, hanem megy folyamatosan szépen tovább. De nem csökkenti tovább a hőmérsékletet, csak úgy megy. Ennek a hűtőnek az ajtaján lcd jelzi a fagyasztó és a hűtőtér hőmérsékletét külön. Beállítok bármit, nyomon lehet követni a hőmérséklet csökkenését. Ezt eléri, aztán megy tovább, de a hőmérséklet marad a beállított értéken. Kb. pont fordított az 'üzemmódja', annyit megy, mint amennyit állnia kellene neki. Elvileg A enegiaosztály, de sztem most olyan G lehet. Természetesen nincs hőforrás közelében meg ilyesmi. Aki tapasztalt hasonlót, megoszthatná velem az infoit. Köszi.
Samsung RSA1ZTSL hűtőszekrény motorhűtő ventilátor bekötése
Sziasztok! Samsung RSA1ZTSL hűtőszekrény motorhűtő ventilátor bekötésével kapcsolatba kérném a segítségeteket. Előtte egy kis előélet, hátha nem is csak ez a hiba: Előző tulaj elmondása szerint olyat csinál a hűtő, hogy lehűt és utána nem kapcsol be újra a motor. Hazahoztam, próba. Egész nap nem tudtam mellette állni, így azt írom amiket ránézéskor tapasztaltam. Bedugtam, minden megjelenik a kijelzőn amit ki tud jelezni, aztán mutatja oldalanként az jelenlegi hőmérsékletet, gyors be tudom állítani a kívánt -25fokot mondjuk a fagyasztó oldalra, aztán pár másodperc után minden eltűnik és csak egy szegmens villog (videó), viszont a motor elindul és el is kezd hűteni a gép. Pár óra múlva ránéztem, kb -15fokon volt de nem ment a motor, kijelző ugyan így villogott. Kihúztam, bedugtam kijelzőn megjelentek a rendes kiírások, és következő ránézéskor -25fokon volt. Utána kihúztam, másnap reggel dugtam be újra. Megint csak az az egy szegmens villogott. Mivel az első bekapcsolás után csak -15fokig hűtött le a gép, arra gondoltam hogy valami melegedés hatására tilt le a motor. Levettem a gép hátulját és van egy venti a motor mellett, de nem ment, pedig a motor eléggé forró volt, kézzel is csak kis ideig tudtam megérinteni. A venti csatlakozója a hűtőtest aljába csatlakozik, azt akartam kihúzni, de akkor már látszott hogy azt valaki babrálta mert az aljzatával együtt jött ki a csatlakozó, az aljzatra csatlakozó 3 vezeték pedig bent volt szakadva, és ráadásul más a vezetékek színkiosztása is. "Szerencsémre" azokat a vezetékeket kijjebb nem lehetett húzni, de DVM-el annyira betudtam érni az aljzat lyukjába hogy "kifütyizzem" hogy hova csatlakozik az a 3 szál az elektronikán. Ezt a 3 vezetékvéget kellene összepározni. A ventin (12V-os) van piros-fekete-citromsárga. Az elektronikából pedig jön ki citromsárga-fekete-szürke. A gépen van egy kapcs. rajz, ami nekem nem egyértelmű, ezért kérem a ti segítségeteket. A venti a piros(+), fekete (GND) variációval működik külön tápról, az említett kapcs rajzon viszont a szürke van GND-nek, fekete FG jelöléssel, a citromsárgára meg egy triak kapcsol -12V -ot (nem mértem csak az elektronikán vagy az a csatlakozó aminek a 2-es lába a citroms. az 1-esre meg oda van írva a -12V és egy triakkal van összekötve.)Érdekes, mert a kapcs. rajzon meg +12V van írva az 1-es lábhoz. Próbálgatni nem szeretnék, nehogy nagyobb baj legyen, ezért kérem inkább a tanácsotokat. https://drive.google.com/file/d/0B6jLsVo1jOwnV182WUpFSkpSZVU/view?usp=sharing Remélem érthető a regényem. :) Köszönöm a segítő szándékotokat. Üdv.: G.
Samsung eco buble mosógép teleszkóp kiszerelése
Üdv . WEF1602WOv Samsung mosógépből az üst kiszerelésekor megálltam egy kicsit a lengés csillapítótoknál , ugyanis 3 darabon ül az üst azt nem látom hogy van rögzítve . Az alja gépnek műanyag és egy mélyedésbe szürke szilikonos gumiba van beágyazva a teleszkóp vége , de hogy jön az ki ? Enyhe feszegetésre nem sokat mozdul.
A Samsung WF0502NUWGEC m.g.-nél a d3 hiba mit jelent ?-dE hibakód !-Ajtóretesz hiba-Újabb , panel hiba .-Rossz.-Újat vesznek.
Sziasztok ! Az ügyfél mobilon hívja a kollégát .Csak annyit tud a mosógépéről , hogy Samsung . A gép nem mos és d3 hibakódot ír ki . A kolléga engem kérdez , hogy az meg mi lehet ? Mi lehet ? A válaszotokat előre is köszönöm . Üdv Jano Sziasztok ! A hibakód nem d3 , hanem , dE volt .A kolléga megjavította a mosógépet .Köszönöm . Külön köszönöm Elwonak a segítséget . Üdv Jano Sziasztok ! Azóta kiderült , SAMSUNG WF0502NUWGXEC típusú mosógép .A kolléga ajtóreteszt cserélt benne . Megnyugodva el .Majd újabb telefon . A helyszínen kiderül , hogy egy kontakt hiba is van az ajtóretesz áramkörben .Így került a panel hozzám . Nyissunk először is ablakot a műanyag házon ! Lehet , hogy a csatlakozó beforrasztott lába kh-s . Köszönöm .Üdv Jano Sziasztok ! A mosógép rossz maradt . Helyette újat vesznek . A gép a garázsba került .Talán , ha lesz jó bontott panel , akkor megjavítjuk . Köszönöm . Üdv Jano
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling