elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
SCHNEIDER-CHINA CHASSIS M35-M36
TV - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1015.3 KB
Page
2
Category
TV
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
SCHNEIDER-CHINA CHASSIS M35-M36 service manual (1st page)
Preview of SCHNEIDER-CHINA CHASSIS M35-M36 [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Schneider függöleges hiba tda 8177.és hanghiba!!... TV 17 SASSY
Sziasztok! Hozzámkerült ez a tv függ megvolt görbülve alul ,na és tda 8177 volt belerakva és egy elkó meg egy tömb kondi alulra ráheggesztve a panel forrasztási oldalán! Következö kérdésem lenne: Rendeltem tda 8177 et ujat,és azt irják hozzá,hogy schneider tv be nem jó ,csak bizonyos alkatrészek potlásával!! idézem:További információ"" TDA8177F Schneder készülékbe nem jó, illetve beépíthtő az alábbi módosítáassal: Az IC 3-as lábára érkező kb 60V-os ágat meg kell szakítani, és egy 50Hz-nél 100-Ohm 100Hz- es TV-nél 120-Ohm ot kell bekötni.A 3-as láb és a test között 33V-os Zénert és párhuzamosa n 47Uf-es elkót kell kötni.Így az IC tökéletesen működik. A 60V-helyett elegendő a 33V,és ezt tökéletesen elviseli. Info: Boruzs Gábor - Bitelektro ez az aswoból van idézve!!! "" Nah igy is jártam el,és a zéner egyböl lemelegedett meg az elko is a panelról!! Megnéztem a tv rajzát és az is 8177 et irja hozzá,de eredetileg mi van ebben a tipusban,márha 8177 nem hozzá való!!??? Ezt szeretném tudni!! A tv meg tök másként rakta rá egy szaki a dolgokat ö nem is rakott zénert be csak 2 kondit de tök máshová és kiszedte a 60 voltos átkötést!! Üdv:Sparco
Schneider tv azonosításban kérném segítségeteket!
Üdv urak! Kicsit rég jártam erre, mert el voltam telítve egyéb melókkal. Most abban kérném segítségeteket, hogy beazonosítsak egy TV-t. Amit rajta látok: Schneider EURO A1-70/4 a Typ: sor kicsit le van nyúzva a címkén és sajnos csak egy része látszik! TV 4-7.../P ennyi látszik! Örömmel venném ha esetleg valaki tudna benne segíteni, és ha netalán azt is tudnátok, hogy van e itt fenn hozzá valami doksi.... megköszönném. Én is próbálkoztam keresővel, de TV 6-osokat meg kilenceseket láttam, 4-est viszont sajnos nem. Köszi előre is!
Silva Schneider stv 255 st függőleges eltérítés hiba
Szervusztok! A következő javítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Van egy televízió. Típusa: Silva Schneider stv 255 st. Fülesmester segítségével sikerült kideríteni, hogy az alaplap amivel szerelték megfelel itt a tanyán található BEKO CHASSIS PT2-es alaplapnak. Mivel a tv-t a munkahelyemen kezdtem el javítani és kerékpárral mentem ezért csak az alaplapot vittem el így működés közben nem mértem, de azt hiszem ezt nem úszom meg. A hiba a következő. Az eltérítés mértéke körülbelül fele a képcső méretének. A kép középen van és tiszta semmilyen zavar nem látszik rajta, nem ugrál (talán néha alig észrevehetően). Az elektrolitikus kondenzátorokat a TDA3653B IC áramkörében cseréltem:C612, 625, 626, 627, 628. Egyenként ki is mértem őket egy esetet kivéve nem találtam jelentősebb eltérést, bár az ESR értéke némelyiknek kicsit magas volt, ezért inkább kicseréltem az összeset. A biztonság kedvéért kicseréltem a TDA3653B IC-t is. A hiba azonban nem változott. Hol érdemes körülnéznem. A tápfeszültségeket ki fogom mérni. De ha az is rendben lenne akkor szerintetek mit érdemes vizsgálni. Köszönöm.
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::