elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
WHIRLPOOL AWT 2280
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
552.6 KB
Page
14
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL AWT 2280 service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL AWT 2280 [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Whirlpool AWO/D 43105 nem mindig cenrifugál
Sziasztok! A fent említett gép javítása okoz egy kis fejtörést.Mindent meg csinál,de a harmadik,negyedik mosás után nem hajlandó centrifugálni.Pár órai pihentetés után rendesen meg csinálja a centrifugálást.A motort vizsgáltam az tökéletes.Esetleg elektronika át kondizása segíthet a hiba megoldásába?Valakinek van ilyen hibával tapasztalata kérem segítsen.Üdv woren "(olyan fórum téma megnevezést/elnevezést válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2 nem indul ) Az pl. nem elég, hogy "LG RE" vagy "Cuccok!!!" és így tovább... Comprende!?" A címet a szabályoknak megfelelően add meg! Kalex Köszönöm.
Whirlpool AWE 6516 mosógép készenlétből nem indul
Sziasztok! Gondoltam közzéteszem a napokban általam megjavított Whirlpool AWE 6516-os típusú mosógép hibáját és annak megoldását.Be lett rakva a gépbe egy adag ruha,be is volt kapcsolva,de csak a készenlét lámpa villogott.megnéztem hogy mosószer is van-e a gépben,ezután megnyomtam az elindító gombot,de nem történt semmi.Felnyitottam a fedelet,majd újra lecsuktam és újból megynomtam a gombot.De a gép csak nem indult el.Gondoltam hogy a zárral lehet valami,ezért levettem a hajtás felőli oldalt és próbára betettem egy másik zárat.Az eredmény ugyanaz, a gép nem indul.Ezután megnéztem a zár csatlakozóját,de nem volt szakadt egyik vezetéke sem.A zár felőli csatlakozót azért inkább egy teljesen tiszta érintkezőjű csatira cseréltem,mert az eredeti érintkezői el voltak egy kicsit feketedve.De ennek ellenére a gép csak nem akart készenlétből elindulni.Kivettem a panelt és belenéztem.Ekkor vettem észre,hogy a startgomb mikrokapcsolójának és a melette lévő lednek a forrasztásai csúnyán néznek ki,(beázás nyomaira emlékeztetett a kinézete).Műszerrel megnéztem(sípoló állásban)hogy a mikrokapcsoló átvisz-e egyáltalán.A műszer meg sem mukkant amikor a gombot megnyomtam.Megnéztem a panelon lévő többi gombot is azok jónak bizonyultak.Kicseréltem a mikrokapcsolót és biztos ami biztos a ledet is.Leellenőriztem és műszerrel mérve jó volt.Visszaraktam a gépbe és el is indítottam egy mosást.A gép tökéletesen működik.Remélem másnak is segít ez ha ilyen hibával találkozik.Nekem ez volt az első ilyen hibám hogy startgombot kellett cserélni.Köszönöm a figyelmeteket. Üdv:Ladakölyök
Whirlpool felültöltős mosószertartó rögzítőfület hogyan lehet cserélni? Megoldva.
Sziasztok! Simán szét jött. Anno nekem a legelső össze volt ragasztva és az rögzült bennem. Hát ez egy rossz tanulás volt, mert nem a valós dolgot, hanem egy valószínűleg már hekkelt/ragasztott ajtót fogtam ki. Köszönöm a segítséget! Sikerült eltörnöm ezt a rögzítő fület egy rossz mozdulattal: Hogyan lehet kivenni sérülés mentesen a donorból? Köszi!
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::