elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
WHIRLPOOL AWT 2280
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
552.6 KB
Page
14
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL AWT 2280 service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL AWT 2280 [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


Whirlpool ADG 6930. Mosogatógép.E1.F8. MEGOLDÁS ALANT!
Üdv' Mindenkinek! Tudom, A DUPLIKÁT TOPIKÉRT BÜNTI JÁR... Valahova mégis le kell írnom a megfejtést, mert megigértem, gondolom így korrekt. Menjünk sorba. Megcsináltam a tesztprogramot, ahogy azt korábban egy 6920-ashoz leírták. Eredmény ugyanaz. A gép kivilágít minden ledet, majd kiír harminc percet. Aztán megint minden led világít, megint harminc. Aztán huszonkilenc. Szóval a gép szépen örömködik harminc percig, majd leáll. Közben semmit se csinál, csak visszaszámol. Ez mi? És most jöhet a megoldás. Bármelyik program elindul, vizet vesz, ha kell fűt,mosogat, vizet kinyomja. Nyomja, nyomja, majd jön a hibaüzenet. Majd kilencezer az optika. Cserélni, vagy sem? Venni, vagy sem? OPTIKACSERÉTŐL MEGJAVULT! No kérném tisztelettel: Most tessék huszonötévezni, vicces szmájlikat küldözgetni, beszólogatni! Megint magamnak kellett megoldani... Mért töltöm az időm alvás helyett ezzel? Mert hála az égieknek, maradt még egy pár ember itt, ki kritizál ugyan, de megpróbál segíteni. A megfejtés leírásával elsősorban nekik kívánok a kedvében járni. A többiek meg tehetnek egy szívességet! No nem nekem, hanem mondjuk egy öszvérnek. Jó éjt! Második utóirat. Mért hiszik itt páran, hogy szájtépéssel kompenzálni lehet a tudás és a kitartás ordító hiányát???
Whirlpool AWOD 1010EX mosógép panelon lévő alkatrész értéke (induktivitás), ha valakinél van ilyen, érdekelne.(Megoldva,remélem)
Üdvözletem! Whirlpool AWOD 1010EX mosógép panelon lévő megjelőlt ellenállás (közben kiderült ez egy induktor)értéke, ha valakinél van ilyen, érdekelne. Van ez a szerkezet. Javításra került hogy megállt mosás közben,a víz még benne volt. Való igaz se kép, se hang. A kijelzők nem világítanak, ez már gyanúsnak tűnt. A perifériák elvileg rendben ,bár a szivattyúból kijött pár apró gomb,golyó.. További mérések még vissza vannak. Kivettem a PRK.át. Bitron, a csatolmányon lévő adatokkal. A panelen a tápban egy ellenállást találtam ami, mérésre 0. ohm, meg van barnulva enyhe szaga is van,a vonalkódok nem igazán beazonosíthatóak már. Sőt némi trutyi is kiforrt az oldalára. Saccra fehér, barna, barna,talán arany.. További méricskélésnél kiderült a trafó primer oldala szakadt. Szóval, ahogy néztem az ellenállás vele sorban van,volt. A kérdés ez vajon mitől dobta be a kulcsot, szakadt meg? Igazából okot nem találtam, egyenlőre. A dolog szépséghibája a PRK gyártása 3 éves, de alig egy fél éve vették, persze se blokk, se gari papír. Úgy hogy nem ártana életre kelteni. Maga a trafó hasonló agy halott AWD panelből gondolom, elvileg jó lenne,már ha tudok keríteni. Azért ez szép, hogy ennyire be van a meghibásodás tervezve, még szinte el sem adják azt reszeltek a gépnek.. Szóval, ha valakinél kéznél van egy panel ,vagy van bontott tr. alkatrésznek, az ne kíméljen. Köszönöm.
Whirlpool AWG336-ba vízszintszabályzót keresek MÉG MINDÍG!
Üdv mindenkinek! keresek bontott szintszabályzót a fenti mosógéphez.ha van valakinek elfekvőben kérem, ne kíméljen. Még mindíg kellene vízszintszabályzó eme remek szerkezetbe!!!!help!
Whirlpool ADG3340 mosogatógép
üdv: barátom kér segítséget a mosogatógéphez. ""Whirlpool, mosogatógép. 7-et villan bekapcsolás után, és a vizet nem engedi be. A szerelő pár hónapja belül, az aljánál valamilyen membránt megpiszkált ami után mostanáig működött a gép. "" Egy kis segítséget kérnék ehhez,mivel nem ismerem a mosogatógépeket, a tanyáról letöltöttem az első SM-et. Bálint
Whirlpool awm 5103-1000 dob tengelye elkopott, csapágyazást hogy oldjam meg?
Sziasztok! A fent említett mosógép újra életre keltésében szeretnék egy kis segítséget kérni. A masina csapágyas lett, nem tegnap és nem is a múlt héten, de hát addig nem zavarja a tulajt hogy hangos meg folyik, amíg megy :( Már nem megy... A dobcsillag tengelye a dob felőli csapágy alatt kb 1-1,5 mm -el kisebb a csapágy belső méreténél. Esztergályos itt sajna nem tudja befogni a dobot, meg lehet ezt valahogy oldani? Sajnos kis költségvetésből kellene gazdálkodnom, időseké a masina, ismerősök. Ha ezt tudom, hogy mibe vágom a fejszém...De most má csak azért is!!! Szép napot mindenkinek! Balázs
Whirlpool ADG6999FD mosogatógép nem fűt.
Sziasztok Az alábbi mosogatógép úgy került hozzánk hogy fűtés nélkül megy le a program. Hőszenzor hibás volt azt cseréltem,de semmi sem változott. Fűtőbetét jó volt, de mivel volt másik így próbára cseréltem. Elektronikán reléket kondenzátorokat cseréltem. De így is hibakód nélkül végig megy a mosogatás fűtés nélkül. Utolsó próbánál utolsó 20 másodpercnél megállt a program, de hibajelzés nem volt. Mi okozhatja ezt a hibát?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling