You are here

VINCHI LED-VC32 a bejelentkezés után kikapcsol

5 posts / 0 new
Last post
papir
papir picture

Sziasztok!
Minden alkalommal lehet indítani de a "VINCHI" felirat után kb 10mp múlva pirosra vált a zöld led majd újraindul és ismételgeti ezt a végtelenségig.
3,3v 5v megvan, a led-táp gyanús egy kicsit mert a 200v-os elko 65v fölé nem megy, ennek ellenére a bejelentkező szöveg szépen virít.
Úgynézem így rajz nélkül hogy külön kapcsolóüzemű egység állítaná elő ezt a tápot a táptrafó egy kisebb feszültségéből, 8 lábú ic E19858 felirattal és egy FET.
Mondanom sem kell hogy kondi-dióda cserére, hűtésre-melegítésre hőlégfúvózásra nem reagál. 1 hónapja járt le a garija, azt hiszem az Auchan forgalmazta de a neten nem találtam hozzá semmi infót.
Van-e rá ötlet?

Comments
papir
papir picture

Na itt a vége, tulaj felháborodva elvitte, inkább dobta volna a kukába minthogy ide elhozta, ha még egy ilyen kis hibát sem tudok megjavítani minek vagyok nyitva, és hogy kérhetek ezért még vizsgálati díjat is.
Szellemkép bt a garviselő, felhívtam őket hogy mit tudnak ajánlani, a hölgy válasza: vegyünk új gépet, egyáltalán egy ilyen típust miért vásárolta meg az ügyfél amikor a gyártónak pár éves tapasztalata van csak tv-gyártási téren. Náluk is annyiból áll a garanciális javítás hogy ha bejön egy ilyen gép bármilyen hibával csereigazolást állítanak ki.
Mondom rajzot, szervizkönyvet esetleg lehet-e kérni, a válasz nekik sincs ilyen, a gyártó semmilyen infót nem ad ki.
A kondikat ellenőriztem egyébként szkóppal is, a led-táp viselkedik csak furcsán, ott a nagytáp alacsonyabb feszét szaggatja egy fet, a bemenet 100kHz körüli, a szaggatás meg úgy 100Hz-nek tűnik, ott lehet valami bibi de nem lehet pontosan lekövetni hogy mi hová megy.
Köszi hogy foglalkoztatok vele, hátha másnak nagyobb szerencséje lesz vele.

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Kösz az infót!
Érdemes "barangolni" a weboldalukon...ezek szerint érdemes "siettetni" egy kicsit a hibák felszínre bukkanását a készülék "extrém" körülmények közötti használatával!

Üdv.: Uniman

0

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Mániám: segéd tápok, különös tekintettel a stabok ki/be meneti elkók ellenőrzése.
Üdv, Z.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia papair!
Azert a 2. kepeden igencsak masszivan puposodnak legalabbis a sarga trafo melletti zöldes elkok...
Kari

0