Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
40000 TRANSISTOR EQUIVALENTS CROSS-REFERENCE EARLY-TYPES 2ND EDITION
OTHER - CROSS-REFS
Type: (PDF)
Size
17.2 MB
Page
181
Category
OTHER
CROSS-REFS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
40000 TRANSISTOR EQUIVALENTS CROSS-REFERENCE EARLY-TYPES 2ND EDITION service manual (1st page)
Preview of 40000 TRANSISTOR EQUIVALENTS CROSS-REFERENCE EARLY-TYPES 2ND EDITION [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
40000 TRANSISTOR EQUIVALENTS CROSS-REFERENCE EARLY-TYPES 2ND EDITION service manual (2nd page)
Preview of 40000 TRANSISTOR EQUIVALENTS CROSS-REFERENCE EARLY-TYPES 2ND EDITION [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Midea MS12FU-12HRDN1-QRC8GW klíma F4 hibakóddal megáll.
Sziasztok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni a „klímás szakiktól”. Kaptam ajándékba egy Midea MS12-Fu-12hrdn1-p1-qrc8gw névre hallgató klímát. Indul szépen a beltéri csak a kompresszort nem indítja a kültériben ,hanem F4 hibával szépen nem csinál semmit. A készülék több mint 2 klímást is megjárt javíthatatlannak minősítették így került hozzám. ajándék címén. Tudom ne nézzem a fogát az ajándék lónak de azért méregettem egy kicsit benne. :D Az eddigi kutakodásomnak az eredménye F4 hibakód Kültéri egység Eprom tartalom hiba. Javítási tippként kaptam több helyről, tanácsot azóta ,cseréljek panelt és kész jó lesz ! Egyrészt nem találtam sehol hozzá vezérlő panelt , másrészt gondolom ha lenne is azt aranyárban mérnék. Most mivel anyagi vonzata minimális , kísérletezhetek vele a magam kárára , vagy hasznára ? A Kültériben két EEprom is található 24C04WP ennek a tápja 4,89 V .Van egy másik is az BR24C08 ennek a tápja 3,25 V . Rendelkezem egy Willpro SP2005 ös programozóval. Anélkül hogy kiforrasztanám az Eepromokat ki lehet e ezzel a programozóval olvasni a tartalmukat ? Vagy esetleg csak kiforrasztva ? Csináltam már hozzá adaptert. Rajzokat innen a Tanyáról többet is letöltöttem de … természetesen a blokk vázlaton kívül mást szinte nem tartalmaznak.. Minden nemű tanácsot meghallgatnék a tapasztalt kollégáktól !
Sagem ITD91BS HD DVB-T vevő készülék memória hiba
Üdv! Az lenne a problémám, hogy van a családban egy Sagem ITD91BS HD DVB-T vevő készülék, amely minden kikapcsolás, akár készenlét utáni visszakapcsolás után elfelejti az RTL Klub, és a TV2 csatornát, a többi adó benne marad. Ha újra futtatom a keresést megtalálja, ha kikapcsolom megint semmi. Valaki tudna segíteni mi lehet ilyenkor? Köszönöm! Egészítsd ki a címet!! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Kinai láncfűrész gyujtás
Üdvözlet a tanyasiaknak.,

Biztosan van más is aki már mérgelődött ennek az elvetemült gépnek az inditásával.Ha nem indul, akkor az ember megpróbál egy kis benzint bespriccelni neki, mert ugye szikrát azt nem lehet.
Én is belefutottam hirtelen 4 db szikragyártó tirisztornak nevezett fekete vasmagos nehezékbe.
Mérni ugye csak akkor tud az ember, ha tudja hogy mit kéne mérni. Mivel a műgyantába nem lát bele a fantáziával rendelkező "mester", hát kiboritja a belit. Na én is ezt csináltam.
Azért hogy a sorstársakat megkiméljem a hasonló torturától, most közzé teszem mit láttam a műgyanta mögött. Kis panel, rajta 3 db dióda, sacc 1 N40007, mivel jelzés nincs rajta, egy ellenállás, a jelzés szerint 10 ohm, de én 12-t mértem, egy tirisztior és egy kondi, ami saccolásom szerint 820nF-1uF lehet. Sajnos ez nem élte tul a melegitrést.
A tekercsek kivezetései sajnos szintén a bontás áldozatai lettek, és ilyen mód én saccoltam be a nyákon lévő kivezetés forrpontok szerint. Ha tévedtem az elmélettel, akkor kérem javitsatok ki.
A test, és a slussz csatlakozás az biztos.
Kimérve az alkatrészeket, mind jó. Tehát a hibát nem ők okozták, hanem a vékony vezetékek forr hibái, vagy szakadásuk.
A műgyanta átka, hogy ha öregedéstől reped, akkor a 0.1-es drótot is szakitja.
Azt viszont nem tudom, hogy az új tekercsek miért nem adnak szikrát.
Ennek csak egy magyarázata lehet, az hogy az ügyes  kinai a kaka tekercset is el tudja adni, mert a fogyasztóvédelem képtelen mindent ellenőrizni.
További kellemes javitgatást.
GK-600 vezetél nélküli fejhallgató (megoldva)
Sziasztok! Egy másik listán már feltettem ezt a kérdést, sajnos nemsok válasz érkezett :-( Megpróbálom it is... hátha... Van nekem egy gagyi GK-600 (kinai) vezetéknélküli fejhallgatóm. A bele majdnem pontosan így néz ki: http://www.circuits.8m.com/Fm-radio.htm Itt mindjárt e legfelső varicap hangolású rajz. Annyi a különbség, hogy nálam még a bemenet és az antenna között van egy sima földelt emiteres erősítő 1 tranzisztorra. (bázisra kondin keresztül antennajel, és a kollektorról egy kondin át az IC bemenetére.) A szűrő már ugyan az ami a rajzon. A problémám. Bekapcsolás után nem találja meg az adó oldalát, és az egyéb FM adókat. Most jön a csavar. Ha LEKÖTÖM a kb. 20 cm-es botantennát, akkor minden adó előkerül, és működik. Természetesen így nincs "tartaléka" ezért mozgásra elmászik, illetve kicsit zajos a hangja (gondolom az FM limiter még nem él.) Az elkókat cseréltem benne. Aki jobban ért a nagyfrekihez kérem súgjon nekem pár tippet. Itt van egy kép róla: http://img.diytrade.com/cdimg/410919/3642059/0/1179360571/Wireless_Headphone_GK-600.jpg
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling