Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
AOC LM923 SCALEOVIEW C19-8
MONITOR - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
3.5 MB
Page
55
Category
MONITOR
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
AOC LM923 SCALEOVIEW C19-8 service manual (1st page)
Preview of AOC LM923 SCALEOVIEW C19-8 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
AOC LM923 SCALEOVIEW C19-8 service manual (2nd page)
Preview of AOC LM923 SCALEOVIEW C19-8 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant MONITOR forum topics:
AOC LM700 LCD monitor processzor.
Üdv mindenkinek. Két fent említett monitorom van. Sajnos mind a kettő ALI processzor bajos. Mivel foglalatban van, ezért könnyű őket csereberélni. Az egyik proci, csak hidegen működik, ahogy melegszik, mindig újraindul. Ha megy, akkor tökéletes. A másik viszont el sem indul. Az E_SMOG detektorral hallani lehet, hogy órajel van, de nem tud felállni működőképes állapotra. Mind a két alaplapban ezt művelik. Úgy tudom, az ezekben levő flash, nem túl jó minőségű, ezért sérül a tartalmuk egy idő után. (Az ALI már a P1-esekben is 'bizonyított') Van valakinek ilyen proci, vagy ötlet, amivel a segítségemre lehetne? Előre is köszönöm.
AOC 172S ismeretlen hiba
Sziasztok. Gondom akadt a fent említett monitorral kapcsolatban és a véleményetekre volnék kíváncsi. Remélhetőleg sikerül feltöltenem a videót amin a jelenség látszik. Már régóta küzdök vele és sajnos SM-t sem találtam még hozzá,ami esetleg segítség lehetne. Teszek fel képet is,arra az esetre ha a videó nem működne rendesen. A monitor egyébként néha rendesen működik akár napokig. Aztán viszont 1et gondol és elmosódik minden. A kép egyébként állandó mozgásban van,akkor is ha nincs pcre csatlakoztatva. Hol vízszintes csíkok ,hol pedig színes foltok. A legfurább az egészben az h néha megjelenik, majd elmosódik 1 valamikori asztal képe. Általában csak a tálca látható és mindig ugyanazok az ikonok. Ilyet nem is hittem volna h képes 1 monitor produkálni. Én már processzor vagy firmware hibára is gyanakszom ,de nemtudom mi tévő legyek. A processzort átforrasztottam,a táp és scaler paneleket átkondiztam . Ez látszólag megoldotta a gondot,de 2 nap után ismételten előjött a hiba. Szerintetek mi lehet a jelenség oka? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv mindenkinek.
AOC LCD monitorba alkatrész
Sziasztok! Adott egy AOC 916Swa LCD monitor, mely bekapcsolás után kb. 20 perc múlva egyszerüen kikapcsol. Ha bekapcsolom, pár perc múlva újra kikapcsol. Amennyiben sokáig pihen, újra bírja vagy 20 percig. Átkondiztam, de nem lett jobb. Power fet-et cseréltem, ugyanaz. Ami még gyanús, az egy 8 lábú smd Green-Mode PWM Controller IC. Ennek típusa: LD7552BPS Csak SG6841SZ típust találtam helyette. A kérdésem az lenne, hogy kicserélhetem erre? Nézve a doksikat, szinte ugyanaz a kettő, csak nem vagyok biztos benne... Egy hozzáértő segítségét kérném... Előre is köszönöm! A PDF-ek elérhetők itt: LD7552BPS SG6841SZ Üdv: Laci
AOC 9Glr monitor standby módból nem jön vissza
Sziasztok, fenti hibajelenség sleep és power gomb megnyomása után jelentkezik, a sz.gép felélesztése után sötét marad a képernyő. Valamint 5-10 percig nem kapcsol standby módba a sleep megnyomása után a monitor, csak sötét lesz a képernyő, de a power led zölden világít. (régen azonnal megtörtént) A problémát az "oldja meg" hogy standby módban áramtalanítom az egész készüléket, várok kb 10 percet, majd újra bekapcsolom és elindul a gép,a monitor ilyenkor rendesen standby módból kapja a videojelet. Mi lehet a hiba? Mivel nem vagyok szaki, lehet ezt házilag nem tudom megjavítani. Ennek a hibának mennyibe kerül kb. a javítása (ha még javítanak crt-s monitort)? Csatolom a 9Klr kapcsolási rajzát, hasonló a felépítése.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce