Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
APC SMART-UPS SU2200 3000
UPS - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
172.2 KB
Page
6
Category
UPS
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
APC SMART-UPS SU2200 3000 service manual (1st page)
Preview of APC SMART-UPS SU2200 3000 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
APC SMART-UPS SU2200 3000 service manual (2nd page)
Preview of APC SMART-UPS SU2200 3000 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant UPS forum topics:
Weboldal weboldalon belüli megnyitása ÉN-nekem és nyitva tartása a ÉN-Sajátgépem kikapcsolása után is.
Sziasztok! Szoftverrel foglalkozó menüpontot nem találtam. Ezért ide raktam. Ha itt mégsem jó, akkor írjátok meg, hogy hova is tegyem... Tehát a problémám/kívánságom: Szeretnék egy-kettő weboldalt megnyitva tartani az ÉN számítógépem kikapcsolása után is. A leírásban "Ő"-nek hívom Erre a célra nekem a szervereken létre hozható weboldalak tetszettek meg. Gondolom a sima "ingyenes weboldalak", amik menük segítségével rakhatók össze, azok erre nem alkalmasak. De HTML kódolással létrehozható az ilyen funkció? A kívánt funkció: Nyissa meg a kívánt weboldalt, legyen alkalmas a belépési procedúra végrehajtására (felhasználónév, jelszó megadására - ennek nem kell automatikusnak lenni), miután ÉN kilépek Ő-róla tartsa nyitva azt a weboldalt. Esetlegesen időnként frissítse (Pl.: 5 percenként) Amennyiben ÉN újra belépek Ő-bele, akkor az általa nyitva tartott weboldalakat tudjam menedzselni (ÉN frissíteni, böngészni esetleg a kérdéseire válaszolni). Remélem, hogy érthetően írtam le... Válaszaitokat előre is köszönöm!
internet/böngésző furcsaság, avagy "eltűnik" az internet kapcsolat. (megoldva)
Sziasztok! Pár napja/hete érdekes dologra lettem figyelmes. Némely oldal megnyitása után a böngésző nem jelenít meg más oldalt. Úgy viselkedik mintha nem lenne internet elérés. "hibajavítás" után a DNS kiszolgáló nem válaszol üzenetet kapok. Megjegyzem ha más oldal nyitva van közben, Pl. egy videó fut online az megy közben gond nélkül, de ha frissíteni akarom az oldalt, szintén nem találja. A torrent is megy folyamatosan olyankor... Az egész csak akkor áll helyre, ha újraindítom a modemet. Kérdés mi lehet ennek az okozója? Néha igen bosszantó mikor rákattintok egy adatlapra pl. és "eltünik" az internetem... (WIN7 32-es, chrome, és digi szolgáltató, LAN) Köszönettel: Kiss Z:
Ftp kapcsolódási hiba - Megoldva!
Sziasztok! Akadt egy kis problémám. Egy ismerősömnek szerettem volna Ftp hozzáférést adni a tárhelyemhez, de képtelen csatlakozni. Azt írja, hogy sikeresen kapcsolódik, de nem lát semmit, üresen jelenik meg neki a mappa. Totalcommanderrel és Filezillával is próbálkozott. Amit tudtam, végig zongoráztuk, de nem oldódott meg a probléma. FileZilla az alábbiakat írja: "Állapot: Cím feloldása a következőhöz: ftp.turkinfo.hu Állapot: Csatlakozás a következő kiszolgálóhoz: 79.172.211.164:21... Állapot: Az adatkapcsolat létrejött, várakozás az üdvözlő üzenetre... Válasz: 220 ProFTPD 1.3.4 Server (ProFTPD) [79.172.211.164] Parancs: USER turkinfo Válasz: 331 Password required for turkinfo Parancs: PASS *********** Válasz: 230 User turkinfo logged in Parancs: SYST Válasz: 215 UNIX Type: L8 Parancs: FEAT Válasz: 550 FEAT: Operation not permitted Állapot: A csatlakozás sikerült Állapot: Könyvtár lista lekérdezése... Parancs: PWD Válasz: 550 PWD: Permission denied Hiba: A könyvtár lista lekérdezése nem sikerült " Ha esetleg valakinek lenne valami ötlete, azt megköszönném. Ja, és az illető külföldön él, tehát nem Mo-ról csatlakozik. János
APC CS650 akkucsere után is hibát jelez, "Replace Battery" ledet gyújtogatja közben-Megoldva!
Üdv! Már 3 db ilyen szünetmentes van a birtokomban, ami ezt a hibát produkálja, nem akarja elhinni, hogy új akkut kapott. Esetleg szoftveresen kell győzködni? Használatomban egy sokkal régebbi sorozatú (500) is van, az nem csinált gondot, ha akkut is cseréltem benne. Köszönöm ha tud valaki gyógyírt a bajra. Újság van! Szétszedtem, ami nem egy nagy mutatvány és szembetűnően púposkodott egy 470uF 16V-os kondenzátor. Kapott egy tisztességes gyártmányt a helyére, azóta csak a csend... :) Azt hiszem, típushibába botlottam, vagy rossz szériába, de 3 db használható szünetmentesem született! :) Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling