Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BANG-OLUFSEN BEOGRAM 1000 TYPE 5229 SCH
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
2.4 MB
Page
1
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BANG-OLUFSEN BEOGRAM 1000 TYPE 5229 SCH service manual (1st page)
Preview of BANG-OLUFSEN BEOGRAM 1000 TYPE 5229 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
alpia ptx-800 -as autós végfok halkan recsegve szól
Van ez az alpia-ptx 800 -as autó végfok,2öt kaptam belölle gondoltam az egyiket megcsinálom mert a másik tápbajos is volt.szóval nekiálltam a "jobbiknak"aminek bekapcsol ledje zöldre,de hang csak nagyon kicsi és amikor dob van a zenében akkor reccsen,cseréltem benne fet-eket,az eredeti cep75n06 helyett irf3205-öt tettem,cseréltem már majdnem minden elkót mert némelyik tényleg kivolt száradva,de a hejzet ugyanaz.ami nekem furcsa,hogy 4 db azonos fettel müködik (irf3205) de az egyik pár feten amelyikre a -20,9 volt érkezik az rajta van a source-ön és a gate-en is egyaránt,ami szerintem nem egészséges.ebben szeretném ha segitenétek,mertmár kifogytam az ötletekből.A képek nem a legjobbak,de kb igy néz ki a táp ic tl 494cn.
Orion HS 700 8 ohmos hangfal magas és közép hangszóróinak impedanciája.( Megoldva,cserélve, felújítva)
"Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!" Sziasztok! Orion HS 700 8 ohmos hangfalhoz keresek információt. Tudnom kellene a másik megbontása nélkül hogy hány ohmos a közép és a magas sugárzó, illetve soros kötésben vannak-e. Szert tettem 1 párra de az egyikből hiányzik 1 közép, és 1 magas. A másik kettő tekercse pedig szakadt. Köszönöm! Üdv.:Csaba "Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!"
AUDI CONCERT 2 keyboard illumination (Grundig) k bus nélkül
Sziasztok! Nemrég kezembe került egy Audi Concert 2 autórádió. Sok minden info nincs róla a neten, de találtam egy oldalt, ahol a gombok világításával foglalkoznak, mivel az csak a K BUS csatlakoztatásával kapcsolható be. Ott bemutat egy megoldást, mely nem épp a legelegánsabb, de működő változat. http://www.audiworld.com/tech/elec86.shtml Nos, és tovább mentem, mivel az LCD kijelző megvilágítása működik, és ugyanaz a meghajtás, úgy gondoltam, közösítem. Eljutottam a processzorig, ahol két kimenet volt, egyik a gombok világítását kapcsolta, a másik az LCD-jét. Mivel 22kOhmon keresztül kapcsolta a tranzisztort, így biztos voltam benne, hogy egy kimenet elbírja mindkettőt. A készülék megvilágításra érzékeny, és nagyon szépen működik a világítás. A készülék egyébként úgy került hozzám, hogy semmit nem csinált. Mivel a processzoron megvolt minden tápfesz és a reset jel is magas volt, megmértem a kvarcot, és biza nem rezgett. Csere után elindult.
Panasonic-SA-AK18 CD Stereo System CD lejátszója a lemezt kiadja és nem látja .Jelenleg javítják .
Sziasztok ! A fenti CD lejátszó a kollégámé . A CD lemezt a panasz szerint , rögtön kiadja , ha beveszi nem látja . A rádió és a kazettás magnó működik . Ennek a CD lejátszónak a javításához kérem a segítségeket ! A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm . Üdv varga jano Sziasztok ! Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat . Mivel a kollégám a hétvégi házban használja CD lejátszót , tavasztól-őszig , ezért télire , félretéve . Ha nem találok hideg téli estéken értelmes elfoglaltságot , akkor újra megpróbálom a javítását . :) A szíj nem tartós megoldás , ( jóval vékonyabb mint az eredeti ) , addig megpróbálok szerezni hozzá megfelelőt ! Köszönöm . Üdv jano Sziasztok ! Kapható megfelelő . https://hqelektronika.hu/termekek/bs39-5-15-gumi-szij-39-5x1-5x1-5mm Köszönöm Multi Multiplikáló kollégának . Üdv jano Sziasztok ! Köszönöm Zoltan35-nek , hogy elvállalta a javítását . Üdv jano
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling