Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BANG OLUFSEN BEOSOUND 3200
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.5 MB
Page
26
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BANG OLUFSEN BEOSOUND 3200 service manual (1st page)
Preview of BANG OLUFSEN BEOSOUND 3200 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
BANG OLUFSEN BEOSOUND 3200 service manual (2nd page)
Preview of BANG OLUFSEN BEOSOUND 3200 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
H\K AVR 45 proci helyettesítés CXP82852
Sziasztok! Helyettesíthetem a SONY CXP82852-141Q típusú procit egy SONY CXP82852-136Q-ra? Adatlapot nem találtam külön róluk.. Köszönöm! Üdv.
OPEL CAR 300 [lezárva]
Szevasztok! Saját Opel CAR 300 magnós-rádióm megadta magát. Bekapcsoláskor nem végez kód ellenőrzést, mint tette korábban. A műszerfali kijelzőn nem jelenik meg semmi... Kiszereltem, de a kijelző a kocsiban van, ezért asztalon nem tudom, hogyan közeledjek hozzá..Teljes tápreszettel is próbálkoztam, nem reagál rá... Kérdezem: 1. Valamilyen módon, nem lehetne-e a műszerfali kijelzőt pótolni a szervízasztalon? 2. A kódolás mely fokozatokat bénítja le? ( A végfok IC-t biztosan mert annak táttam az adatlapi MUTE lehetőségét) 3. Milyen jelek mennek az SDA,SCL,MRQ,DIAGNOSE pontokon? Üdv: Laci
Monitor Audio Bronz BRW-10 suberősítő tápvezérlő panelen mi leledzik?
Üdv Mindenki! Hozzám került a fent nevezett subláda azzal, hogy se nem villog, se nem berreg. Rövid vizsgálódás után arra következtetésre jutottam, hogy a feszültségszint választó kapcsolót valszeg 120 V-os állásban hagyva kapcsolták be, így a biztosíték kiégett, ami a kapcsolóüzemű (de lehet akár sima rezonáns) táp hibájára utalhat. Pákával indítva minden rendben lévőnek tűnik (zárlatmentes), de a két 220μF/200V-os primer puffer egyikén 250 V-ot mérek, míg a másikon 0 V van. Ez arra utal, hogy nincs vezérlés. A szekunder oldalról nincs semmilyen szabályozás visszavezetve a primerkörbe. A szekunder oldalon nem találtam zárlatos alkatrészt, ezért próbára ±20 V (puffrek értéke 4700μF/35V) kettős segédtáppal indítva jelenleg minden jónak tűnik. ...a D-osztályú végfokra még nem kötöttem terhelést. A powerboard-on van egy kis panel, ami ki van öntve valami üvegkeménységű fekete mocsokkal, ami alatt lehet többek között a vezérlő IC-is, mert a powerboard-on nincs semmi. A board szinte minden része össze van kenve fekete gumi szerű és egyéb ragacsos anyaggal, a csavarok a szokásos zöld műgyantával a rezgésmentesítés miatt. Próbáltam a csavarokat oldani, de sajnos még nem engednek. Mielőtt nekiállnék szétbarmolni, valakinek van ötlete arra, hogy a tápvezérlő panel alkatrészeihez hogyan tudnék majdan hozzáférni, illetve hol találhatok hozzá rajzot (a fórum keresője sajnos nem segített)? Köszi a segítséget!
DENON PMA-495R erősítő. Hun szól, hun meg nem. MEGOLDVA
Üdv' az Uraknak! Eme fent emlegetett szerkezetet nejem tevé elém. Merthogy a főnökéé. Egyik oldal ok., a másik torz. A végfok előtti NJM5532D bemenetén még minden jó, a torz oldal kimenetén viszont nulla helyett 8-14volt közt mászkál a delej, a jó oldalon meg nulla. A vicc az, hogyha kikötöm az ic két kimeneti lábát, akkor a beteg oldalon vezérlés híjján null volt lesz, az ép oldalon meg elmászik, a kimeneten megjelenik a negatív táp -40V- és a hangszóró füstöl. Visszakötés után működik. És most jön a hab a tortán. Matatás közben néha felvisít, letilt és utána egy darabig hibátlanul megy! Majd egyszer csak megint elindulnak a villanyok az egyik végfokon, a végtranyók munkapontja a világba elmászik és újfent torzít. A kimeneten viszont marad a nulla volt egyen, azaz nem kezdi el leégetni a hangszórót, nem úgy mint a jó oldal ha megszakítom az 5532 kimenetét. ????????
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling