Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BELMONT RADIO CORP. 845 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
146.8 KB
Page
3
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar belmont manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
BELMONT RADIO CORP. 845 SCH service manual (1st page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 845 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
BELMONT RADIO CORP. 845 SCH service manual (2nd page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 845 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BELMONT RADIO CORP. 845
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
RT 7300S FM probléma (megoldva)
Sziasztok ! A tárgyban nevezett Videoton rádió FM vételével van gond, ami fokozatosan fejlődött ki. Először csak időnként szűnt meg egy időre az FM vétel, mostanra már alig-alig működik, akkor is csak pár percre. Az AM vétellel semmi gond. FM esetben is a kijelző mutatja a kívánt frekvenciát, megy a lassú, gyors léptetés, és a keresés is. Ez utóbbinál, amikor nem jó, persze nem talál semmit. A programozott frekik is megvannak. Mikor nincs FM vétel, akkor az SAA1057 PLL IC hangoló fesz kimenetén CCIR esetben állandóan 14,4 V van, OIRT-nál 0,1 V körül, teljesen függetlenül a kijelzett frekvenciától. Amikor jó, akkor természetesen a beállított frekvenciának megfelelő két szélső érték közötti érték van. Minden a környéken lévő csatit megmozgattam, alkatrészeket is, nem reagál. Én a PLL IC-re gyanakszom, de nem vagyok biztos benne, meg 900Ft-ért tudnék esetleg venni, de ha nem az, akkor felesleges a vétel, és a nehéz kiforrasztás is. Köszönöm a véleményeket ! Üdv.
2sa1708/2sc4488 helyettesítése vajon mivel?
Sziasztok! Egy Yamaha EMX 2000 powermixer végfokában vannak ezek a tranzisztorok, kérdés hogy mivel lehetne helyettesíteni őket.Sajnos nem tudom beszerezni gyorsan(külföldön élek)a keverő meg kellene hétvégére.A végrtanzisztorok:2sb1647/2sd2560 .Amit itthon találtam:2sa1931/2sc5171, 2sa1837/2sc4793,amik talán jók lennének, bár sokkal nagyobb teljesítményűek, mint a 2sa1708/2sc4488.Illetve van rengeteg panel amiből tudnék bontani, de nem tudom hogy mit lenne célszerű.Előre is köszönöm a segítséget.
STK470-050A hibrid
Szevasztok! A tárgyban jegyzett alkatrész kapható a SINI-nél. Afelől érdeklődnék, hogy mostanában vásárolt-e valaki ilyet? Nem óccsó, nem szeretnék felesleges kiadást magamnak. Ezzel kapcsolatban várom véleményeteket. Előre is köszönöm.
Akai GX-4000D javításhoz segítség
Sziasztok! Bár már volt régesrégen egy hasonló topic, de az le van zárva így nyitottam egy újat. A beteg egy a címben jelzett szalagos magnó. Tünetek: Gyorscsévélésnél előre nagyon lazára tekeri az orsót, így ha pl. félig beletekerek egy orsóba (mindegy hogy kicsi vagy nagy) és utána lejátszásba rakom, akkor meg is rándul többször is az orsó, azaz "összehúzza" a lazán feltekert szalagot. Ugyanez van visszafele tekercselésnél is, de ott talán nem annyira laza a szalag. Lejátszáskor viszont semmi gond. Így ha végigjátszok egy szalagot (akár olyat is ami lazán volt felcsévélve), a végére érve szépen szorosan fekszik a szalag az orsón. Amit még megigyeltem hogy a feszítőkar jobb oldalt lejátszáskor majdnem teljesen fennt áll, azaz jó feszes (lehet úlságosan is), viszont sosem lengedezik, szépen stabilan áll a helyén. Lejátszáskor nem nyávog, szépen stabilan lejátsza az anyagot. Egyedül a csévélés a gond. Néha olyat is csinál hogy csévéléskor egy idő után belassul a tekerés, vagy lejátszás után nehezen akar megindulni. De ezt nem túl sűrűn produkálja. A másik problémám a kimeneti hangerőszabályozó poti (bal oldalon ami van). Ez keményen kontakthibás, a bal oldal recseg, de nagyon. A kérdés hogy mezei (azaz kapható) típus van benne, vagy valami speckó fajta (még nem szedtem szét a masinát). Szeretném én magam megcsinálni a gépemet (a ti segítségetekkel), mert így legalább meg is ismerem közelebbről. ;) Köszi Üdv Laci
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce